Samo da kažem
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Pa nisam krtica da non stop nešto dovlachim 
Imaju ona sa vechim tochkovima i amortizerima

To ostalo ima iz bashte
Imaju ona sa vechim tochkovima i amortizerima
To ostalo ima iz bashte
Ona neshto nja nja...tak to... shta ce dosadno joj...

chije
.............................................................................................
Re: Moja glasna razmisljanja
.. uff da sam mudoratorica. kako bi ti fin bio.. na ranute staviti..
.............................................................................................
Re: Samo da kažem
. lokalna vijest. vozach shkolskog autobusa. morao dati otkaz. jer je u namjeri da smiri djecu u autobusu. tokom voznje .zakochio naglo. da ih uplashi. .. desilo se nekoliko puta. par uchenika je imalo modrice. roditelji se bunili. dolazili u shkolu .itd.
i. niko, da se pita. jel krivica i roditelja. i njih. djece.. . :m. nevaspitane.. jok . vozach je kriv..
e sad ih sami vozite..
i. niko, da se pita. jel krivica i roditelja. i njih. djece.. . :m. nevaspitane.. jok . vozach je kriv..
Hoces reci da je krivica djece?
Cuj da ih uplasi kocio naglo i djeca zadobila modrice
Ne samo da je kriv, vec je upitno da li je i dobar.
Naci ce mu zamjenu.
Cuj da ih uplasi kocio naglo i djeca zadobila modrice
Ne samo da je kriv, vec je upitno da li je i dobar.
Naci ce mu zamjenu.
. naravno. . vjerujem da im je objashnjeno, kao i kad su s roditeljima u autu..da sjede mirno. da se vezu pojasom itd. u a autobusu koliko mi je poznato. se ne vezu...
kao i da je mogao, a i deshava se. da naglo kochi na cesti.iz bilo kog razumnog razloga. a takvih scena ima na pretek. i ti vozish i znash.
. on je zaduzen za njihovu sigurnost, a jedna je i da se ne krechu u autobusu .dok je u pokretu..
i te kako je dobar. . napustio to ludo mjesto. gdje te 'lude' mame' mogu u zatvor strpati zbog njihovog javashluka u odgoju svoje djece
kao i da je mogao, a i deshava se. da naglo kochi na cesti.iz bilo kog razumnog razloga. a takvih scena ima na pretek. i ti vozish i znash.
. on je zaduzen za njihovu sigurnost, a jedna je i da se ne krechu u autobusu .dok je u pokretu..
i te kako je dobar. . napustio to ludo mjesto. gdje te 'lude' mame' mogu u zatvor strpati zbog njihovog javashluka u odgoju svoje djece
U predhodnom postu si napisala da je zakocio naglo nekoliko puta da ih uplasi…
Zakociti naglo iz potrebe je nesto drugo, zbog toga sigurno na njega niko ne bi vrsio prtisak
Zakociti naglo iz potrebe je nesto drugo, zbog toga sigurno na njega niko ne bi vrsio prtisak
Opet samo Munčologija

za shta treba da se borim..
.
. posljedice su iste... onaj ko stoji u tom momentu . vrlo moguche da che izgubiti kontrolu.. pogotovo djeca..
. ..
..slichna situacija..
..
.
kakav si ..
Ti si meni legenda i bez toga.
Pashamoj

Pashamoj

kratko mahanje.. kod mene hladno. moram rukavice nositi.
..zashto vechina smajlicha mashe .lijevom rukom..

. idem danas na lunch. prvi put u 'takeriju'
pojela sam supu.. za svaki sluchaj..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies