Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ova Monča puno se zanima za chekiche, sjekira i tak te opasne alate.
Da shta ne planira

Munčoglu je legenda nju bash volim zjbvt

.............................................................................................
Mončo Pončo neshto 
Kolko sam se ja danas nasikirala za macu, ko kamenje unutra da imam.
Valjda me smrt druge mace skoro iznenadila, pa se sad na svaki neobican pokret ove, prepadam.
Prvo ona je ustala u noci iznenada i sjela na pod.
Drugo, dala sam joj jutros malo mlijeka, nije ga htjela.
Trece, usprotivila se kad sam je uzela u narucje.
I cetvrto, meni je izgledalo da ona tuzna sjedi.
Pomisljala sam da ne idem na posao, da je vodim veterinaru, ali mislila sam ako kazem ove gore stvari, to nisu simptomi nicega.
Izasla sam ranije s posla, maca je djelovala OK.
Ali nije htjela pastetu. Otvorila joj drugu, nije htjela ni nju.
Obavijestila djecu. Kontala sutra cu je nositi.
Kad malo prije maca hoce da jede. Pravo lijepo pojela. Pila vodu.
Protegla se. Sretno mrnjaukala.
I ne znam evo jos, je li stvarno nesto bilo maci, ili je u mojoj glavi.
Uzela sam osiguranje za nju. Nije nesto skupo, $13 mjesecno. Zlu ne trebalo.
Valjda me smrt druge mace skoro iznenadila, pa se sad na svaki neobican pokret ove, prepadam.
Prvo ona je ustala u noci iznenada i sjela na pod.
Drugo, dala sam joj jutros malo mlijeka, nije ga htjela.
Trece, usprotivila se kad sam je uzela u narucje.
I cetvrto, meni je izgledalo da ona tuzna sjedi.
Pomisljala sam da ne idem na posao, da je vodim veterinaru, ali mislila sam ako kazem ove gore stvari, to nisu simptomi nicega.
Izasla sam ranije s posla, maca je djelovala OK.
Ali nije htjela pastetu. Otvorila joj drugu, nije htjela ni nju.
Obavijestila djecu. Kontala sutra cu je nositi.
Kad malo prije maca hoce da jede. Pravo lijepo pojela. Pila vodu.
Protegla se. Sretno mrnjaukala.
I ne znam evo jos, je li stvarno nesto bilo maci, ili je u mojoj glavi.
Uzela sam osiguranje za nju. Nije nesto skupo, $13 mjesecno. Zlu ne trebalo.
Koliko je stara? 
3 -4 god.
Odoh popit mlijeko i u krevet.
Gudi ostaj mi zdravo, i lijepe ti snove zelim
A vama koji ujutro navratite lijep i bez sikirancije dan
Gudi ostaj mi zdravo, i lijepe ti snove zelim
A vama koji ujutro navratite lijep i bez sikirancije dan
.............................................................................................
. razumijem menadjere/ vlasnike firmi.. kad zaposhljavaju.. pa pitaju:. eto zabranjena pitanja.
Re: Moja glasna razmisljanja
A ha. Pozeljno je da nemate muza, ni djece, ni ljubimaca…Da mozete uvijek biti na poslu. Nije pozeljno da izostanete, da odete ranije, a kad ovo gore imate desit ce se da ne dodjete, desit ce se da odete ranije…
I tako cemo na koncu dovesti da nece biti niko ko ce raditi. Jer ako je pozeljno da nemate partnera ni djecu, vrlo je vjerovatno da ce nam u skoroj buducnosti trebati ljudi za rad.
To je razmisljanje menagera koji misle sama o sada, i samo o firmi koju vode.
Ali kad smo kod menagera, danas me moj nazvao da se zahvali sto sam pristala raditi svih 7 dana u sedmici da pokrijem bolesne i odustne…
A nakon sat, svartio je, pa se zahvalio i u face to face.
Zato je belaj ovaj sa Latinosima u Teksasu. I bijela kuga i seoba naroda.Peace wrote: ↑Tue Jan 30, 2024 3:38 amA ha. Pozeljno je da nemate muza, ni djece, ni ljubimaca…Da mozete uvijek biti na poslu. Nije pozeljno da izostanete, da odete ranije, a kad ovo gore imate desit ce se da ne dodjete, desit ce se da odete ranije…
I tako cemo na koncu dovesti da nece biti niko ko ce raditi. Jer ako je pozeljno da nemate partnera ni djecu, vrlo je vjerovatno da ce nam u skoroj buducnosti trebati ljudi za rad.
Ali kad smo kod menagera, danas me moj nazvao da se zahvali sto sam pristala raditi svih 7 dana u sedmici da pokrijem bolesne i odustne…
Neka se zahvali sa
Pusti toplu prichu. To tako neka zeni kod kuce. Mada mislim da i ona traži
Peace wrote: ↑Tue Jan 30, 2024 3:38 amA ha. Pozeljno je da nemate muza, ni djece, ni ljubimaca…Da mozete uvijek biti na poslu. Nije pozeljno da izostanete, da odete ranije, a kad ovo gore imate desit ce se da ne dodjete, desit ce se da odete ranije…
. . . hm malo je pretjerao. jedna zahvalnica je dosta i ne previshe 'dizati prashinu'...
firme se osnivaju i zatvaraju... nije se porediti s osnivanjem familije.. u cjelosti...
. .znam jednog Mexikanca.. svake godine 3 sedmice u rodnu Mexikanu. i kad se vrati. ne cheka ga posao..
situacija je takva da nadje, ali ne isto okruzenje. i uvijek pochinje od 'nule'....
Zbilja nja nja 

Znači rješenje uhljebi se negdje i burgijaj do penzije
. ne znachi.. zavisi od mnogo chega.... profesije/ privatnih interesa/ mjesta...
..ako dopustish i dash dovoljno vremena da te okolina upozna.. i ako zadovoljavash.. vremenom dobijesh odredjene beneficije/zahvalnice..
A gdje su tvoje beneficije/zahvalnice?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla