Amerika
Re: Amerika
vech je dobila . 81 mil doll. u 24 sata.... ostaje ona na poziciju 1
.............................................................................................
Znaci ta Kamala protiv zutog Trampa
Verujes da ce pobediti ta zena?
U kom si delu ti? Jesi li na Floridi
Verujes da ce pobediti ta zena?
U kom si delu ti? Jesi li na Floridi
. po svim aktivnostima. izgleda da je ona ta.
..interesantno je. da nije trump. kontra nje.. ne vjerujem da bi imala shanse..( kao shto nije imala ni hillary, koju narod nikako nije mogao svariti, bila je odurna, i narod prosto nije htio izachi na izbore, i tako je on dobio )
ali u ovoj situaciji/ kombinaciji.. velike su shanse da che pobijediti zutog..
..
..interesantno je. da nije trump. kontra nje.. ne vjerujem da bi imala shanse..( kao shto nije imala ni hillary, koju narod nikako nije mogao svariti, bila je odurna, i narod prosto nije htio izachi na izbore, i tako je on dobio )
ali u ovoj situaciji/ kombinaciji.. velike su shanse da che pobijediti zutog..
..
.............................................................................................
Ako pobede tvoji,jel razvijas tu pitu konacno

Znaci definitivno nju kandiduju ? Ao,ako pobedi zuti

josh uvijek ne mogu da svarim recenicu /. Trump president/...
i narod glasa... podrzava ga. kaze. strasnu je ekonomiju imao.. kad ih pitash . shta konkterno..

.. a po svemu. tebi se zuti svidja..
Ja ne volim zlikovce koji ratuju,napadaju tudju zemlje...Kada bih se ja pitao,sve bih ja njih na dugogodisnju robiju i to ne u Americi nego par godina u Iraku,par godina u Srbiji,par godina u Libija i tako redom u zemljama poput Sirije,Palestine,LIbije i koje su vec sve boimbardovali...
Inace ne pratim politiku Ameriku jedino sto znam je da kada je Tramp bio,ni jednu zemlju nisu napali...Ostalo nista ne znam,to bih ja od tebe trebao cuti sta je i kako jer zivis tamo...
Inace ne pratim politiku Ameriku jedino sto znam je da kada je Tramp bio,ni jednu zemlju nisu napali...Ostalo nista ne znam,to bih ja od tebe trebao cuti sta je i kako jer zivis tamo...
Zurim kada pisem pa imam gresaka u nekim recima...Izvinjavam se na tome 
.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 23, 2024 8:55 pmJa ne volim zlikovce koji ratuju,napadaju tudju zemlje...Kada bih se ja pitao,sve bih ja njih na dugogodisnju robiju i to ne u Americi nego par godina u Iraku,par godina u Srbiji,par godina u Libija i tako redom u zemljama poput Sirije,Palestine,LIbije i koje su vec sve boimbardovali...
. nije da neki nisu zasluzili. kazne... ali. eto. kako je tako je . jachi che da pokusha da to regulishe prema svojim moguchnostima..
..trump ne zna gdje ni shta bi radio..
mislim da je strashna sramora za republikansku partiju .koja je imala, vrlo cijenjenih chlanova..da je stala iza ovog shalabajzera. koji je poznat kao obichna .. smijurija'
..ali su ga neki iskoristili..da 'proguraju' stvari , koje oni sami nisu imali, valjda 'obraza'
evo mu savjetnika ...

..
. prodavach jastuka..Michael James Lindell also known as the My Pillow Guy, is an American businessman, political activist, and conspiracy theorist.

a sukoba je bilo . i dok je on bio u BK
In 2018, 69 armed conflicts occurred in 30 states and territories: Afghanistan, Azerbaijan, the Central African Republic (CAR), Colombia, Cyprus, the Democratic Republic of Congo (DRC), Egypt, Eritrea, Georgia, India, Iraq, Lebanon, Libya, Mali, Mexico, Moldova, Myanmar, Nigeria, Pakistan, Palestine, the Philippines,
Videcemo sta ce biti u novembru. Ja se opet vracam na to da politicare postavljaju i da svuda u svetu namerno stavljaju nepismene cirkuzante kako bi ih ponizili. Poceli su od siromasnijih zemalja poput nasih gde su funkcije dodeljivane dijabolama. Ubedjen sam da se to namerno radi. Kod nas je ministar policije bio keramicar, vojni ministar nije sluzio vojsku, elektrodistribuciju Srbije vodi covek koji drzi pecenjare, ministar finansija covek koji je falsifikovao diplomu ili prepisao neciji doktorat,ministar saobracaja nepismen,a ne zna ni da govori, neki ministar bio sofer itd.itd. I to nije slucajno nego se namerno postavljaju takvi.
Kod nas je ministar policije bio keramicar, vojni ministar nije sluzio vojsku, elektrodistribuciju Srbije vodi covek koji drzi pecenjare, ministar finansija covek koji je falsifikovao diplomu ili prepisao neciji doktorat,ministar saobracaja nepismen,a ne zna ni da govori, neki ministar bio sofer itd.itd. I to nije slucajno nego se namerno postavljaju takvi.
.. finansije. falsifikator. vrlo bitno..zna otkriti prevare.. elektodistribucija. pechenjar ........... zna sve shta znaci imati .nemati struje..
no. trump je sad najstariji kandidat..
Ma svi su na svom mestu...Svetla buducnost je pred drzavama sa takvim kadrovima
Uspeh zagarantovan
Ti bas ne volis Trampa
.
Uspeh zagarantovan
Ti bas ne volis Trampa
..tako. ima i granica, dokle ichi.. ali organizovati proteste s oruzjem.. insinuirati napad na druge politichare.... je za smtrne kazne
deda mu je imao kafanu bordel. dakle prostitucija ..
nije vrijedan ovolikog pisanja..
Nista od toga nisam znao...Meni su i on i Bajden cirkuzanti...Da je normalno njih dvojica ne bi mogla ni da se kandiduju a kaoli da vladaju tolikom drzavom...
Hajde,navijam za tebe i da pobedi tvoj favorit
Valjda ce onda i ta pita da se razvuce
Hajde,navijam za tebe i da pobedi tvoj favorit
Valjda ce onda i ta pita da se razvuce
..uzas jeste.. chini mi se, da je biden.. odobrio rastjerivaje/ ubijanje.. palestinaca... kao i ukrainaca ..itd... neka se ratuje.. treba im pokoja rechenica u govorima. o uzasima. ubijanjima. toboze 'spasioci'.
neka tebe. drz se ti trumpa.
Ja navijam za tebe bre , kakav Tramp
Jos da te ubacimo u politiku pa da imam vezu za Ameriku
Jos da te ubacimo u politiku pa da imam vezu za Ameriku
eno. dozvolili onom izraelcu da pricha u kongresu.. mada. ista je to bagra.. potplachena..
..
..ne znam shta che biti s kamalom.. ali.. krvna slika, bash ne obchava previshe..
Evo ga neki tvoj pajtos 
Evo ga neki tvoj pajtos

A pa to je ova, sa cuvenom recenicom da se treba smanjiti populacija kako bi deca udisala cist vazduh.
Last edited by Coolio on Thu Jul 25, 2024 4:47 pm, edited 1 time in total.
Slika je mutna pa otuda video postavljen gore... 
a, ne kontam. shta ti je vishe smijeshno sa ovim chovjekom. pa star je.. i ne krije to..