O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Jedu mi se čupavci.. 
.. zashto je to naglasheno..u Rezoluciji...(tako shto nema niti u jednoj Rezoluciji do sada) otvara pitanje mnogih ... #zashto.. kad se u shkoli,na chasu istorije, postavi to to pitanje... da li che svi, imati jedinstven stav...Bez rezerve osuđuje svako poricanje genocida u Srebrenici te poziva države članice da sačuvaju utvrđene činjenice uključujući i kroz obrazovne sisteme razvijanjem odgovarajućih programa, također u cilju sjećanja, sprečavanja poricanja i iskrivljavanja genocida
kao shto se mnogi pitaju .postoji li Bog...
.............................................................................................
nisu ti te dvije stvari iste bgm
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
..ali. obe situacije su sa dosta pitanja.. 'zashto'
. da se ne smije 'negirat'i . da se ne smiju 'velichati zlochinci'.. to treba zakonom rjeshavari. ne rezolucijom ..koja nema tu pravnu bazu..
.a Rezolucija je za zrtve.. zbog njih treba da postoji... i zbog toga mislim da je Mile u pravu. da su trebali zajedno raditi na tekstu... to bi bila namjera pomirenja.ovo kako su izveli. je zaostravanje do besvijesti..
. da se ne smije 'negirat'i . da se ne smiju 'velichati zlochinci'.. to treba zakonom rjeshavari. ne rezolucijom ..koja nema tu pravnu bazu..
.a Rezolucija je za zrtve.. zbog njih treba da postoji... i zbog toga mislim da je Mile u pravu. da su trebali zajedno raditi na tekstu... to bi bila namjera pomirenja.ovo kako su izveli. je zaostravanje do besvijesti..
.............................................................................................
o kisi kako bi dobro dosla cijetnjaku,
kako ce zajedno sa srbima da rade na rezoluciji kad ljudi govore da genocida nije biloBella wrote: ↑Thu May 23, 2024 12:54 am..ali. obe situacije su sa dosta pitanja.. 'zashto'
.a Rezolucija je za zrtve.. zbog njih treba da postoji... i zbog toga mislim da je Mile u pravu. da su trebali zajedno raditi na tekstu... to bi bila namjera pomirenja.ovo kako su izveli. je zaostravanje do besvijesti..![]()
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
mislim 2007 Dodik je izjavio da je bio.. i zashto se od tada to promjenilo. je i do tadashne politicke elite.
.. nije ni bilo toliko pisanja niti nekih aktivnosti oko same terminologije .
..sada .. doshli 'novi' na vlast, i hoche da naprave senzaciju. . da su bolji od predhodnih.. . i napalili se sa manipulatorom svhabom . .nisu ni pokusali s Dodikom, saznao iz novina..
..
.
Ko su ovi novi ljudi na forumu, i da li su uopce novi, i da li Revizor to zna ?
provjerio sam im ip adrese, sve novi clanovi, posteni, familijarni ljudi
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
O tome kako mi kosa brzo raste 
DJ Micka
Frizera
Onog sto neće žvaku hoce kusur :
o chemu ti..
Kako ljudi kad pricaju o nekoj osobi nesto moraju naglasiti za osobu da je "crnac" "crnci"..sto se to naglasavati mora ?
Cemu to???
As vi fol ne gledamo na boju / rasu ...
Sto se lazemo.. 
As vi fol ne gledamo na boju / rasu ...
. starije generacije su odrasle tj u YU. gdje je rijetko vidjen crnac na ulici.
u mom kravru je bi jedan
. morah googlat..
kazu.. mogu pocheti s kremicama chak i serumima..
Ne tnam da su se djevojke vise šminkale i koristile vise kozmetike nego sada. Doduše sad sve sto kupe / testiraju pokazuju na društvenim mrežama - ostale u sve vjeruju .. 
. interesantno je .i da odrasle osobe ..kao i manekenke. nemaju sminku kao prije 5-10 godina..... veliki procenat .minimalno.
.morat chu pomenuti .crnkinje/ latinke...
nikad, kao sada nisu nosile vjeshtachke trepavice, i to ogromne... kao i vjeshtachke nokte. , na poslovima .koje im sigurno, ometaju normalan rad ..
.morat chu pomenuti .crnkinje/ latinke...

ovaj mi se chini naj
. miran dan. mozda da malo .. 
Kako me ceka najdosadniji kucni posao - ciscenje rerne.. 
Vidala sam da to rade, i nije losa ideja..
morat ću i ja.. lakše nego nakon svake upotrebe je ribati .. 
hoces da ti je ja ocistim
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. sinoch sam pochela gledati yt. o hrani. tj zbilja sta kupujemo .... med, maslinovo ulje. kafa, ulje od tartufa... vanilla.... sve se to naukom iskopira ...i shto je najgore. teshko je tim proizvodjachima uchi u trag prevare.
...tako... ulje malo korisim.. tartufe ulje imam ..zbiljaje laznjak... strashno mirishe..
. med malo konzumiram.. kafu pijem..
mislim da je ona prava//
. koristim nash vanillin shecher...
garant je laznjak.... i on zamirishe kuchu, a to nije pravi miris te jachine..
.
...tako... ulje malo korisim.. tartufe ulje imam ..zbiljaje laznjak... strashno mirishe..
. koristim nash vanillin shecher...
.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies