Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 6:33 pm
Eh da ti mogu sliku poslati da vidis na sta je to licilo. Da mi ne drzis pridike napamet. I tebi cu ponoviti, do nije bila ni kratka suknja, ni mini suknja, ni kratki sorts, to je bilo nesto tipa Jelene Krmeljuse, ne znam kako drugacije da ti opisem. Neke krpice koje jedva prikrivaju intimni deo. Izgledalo je kao da sam je pokupio na plavom mostu, ako znas sta ima na plavom mostu u Beogradu. Kao neka go go igracica. Svi se cudili celo vece. Zamisli kada je uspela u Beogradu gde svacega ima da joj se cude. Ako imate brata, nadjite mu jednu takvu da se ponosite.
Lako ćemo za snahino oblačenje. Veći je problem za zeta, da ne bude ovakav pa sestru radi minjaka ostavi
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:DD
nemoze je nachi kad si ti sve pokupio. alooo
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
mislim. smijeshan si.... i sam sebi jamu kopash.

.. ako si bio 3 mjeseca i nishta neobichno nisi primjetio, u ponasanju.. :jbg slijep. zaljubio se... i sad odjednom . odjecha problem.
pa vjerujem, da je od prvog dana imala taj 'minich' ,,samo nisi od 'sljepoche' primjetio... i shta se desilo . da si se osvijestio.. :jbg nije prijavljneno ovdje..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Cime jamu kopam? Vas dve bas volite kontru da mi udarate

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
mozesh li objasniti znachenje rijechi ''kontra''

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Suprotno. Vazno je da nije kako sam ja rekao vec obrnuto. Da sam rekao da sam prekinuo jer je narkomanka, rekli bi ste da praktikuje zdrav zivot a da ja pojma nemam. Taj neki fazon

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by deksametazon »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 8:53 pm
Suprotno. Vazno je da nije kako sam ja rekao vec obrnuto. Da sam rekao da sam prekinuo jer je narkomanka, rekli bi ste da praktikuje zdrav zivot a da ja pojma nemam. Taj neki fazon
Ne kontam što moraš bilo kome da objašnjavaš zašto si nešto uradio u kom momentu sa bilo kim. Imao si svoje razloge i motive, želje i namjere i da mi sada od tebe tražimo zašto si tako, a ne zašto ovako je meni najblaže neobično. Radi bolan šta ti je želja jer đavo je u detaljima, a nikada ne možeš to prenijeti na forum....zašto si nešto. Nema anđela ni među muškima ni među ženama....tako smo stvoreni griješni, a taj dio svako krije. Malo ih se time hvali.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

deksametazon wrote:
Thu Feb 05, 2026 9:01 pm
Coolio wrote:
Ne kontam što moraš bilo kome da objašnjavaš zašto si nešto uradio u kom momentu sa bilo kim. Imao si svoje razloge i motive, želje i namjere i da mi sada od tebe tražimo zašto si tako, a ne zašto ovako je meni najblaže neobično. Radi bolan šta ti je želja jer đavo je u detaljima, a nikada ne možeš to prenijeti na forum....zašto si nešto. Nema anđela ni među muškima ni među ženama....tako smo stvoreni griješni, a taj dio svako krije. Malo ih se time hvali.
Moj deo nije za pohvalu, nego za blamazu. Spomenuto je nesto slicno ovde, ja se nadovezao i rekao sta se meni desilo. Nastavak mozes citati i sam. One kazu jedno ja drugo i u krug. Ne pricam bitne stvari svog zivota ovde. Inace svakako radim kada ja odlucim.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ostavila sam lajk na Deksin post.
Imas svoj stav i ne moras se nekome opravdavati za njega.
Drugi imaju pravo misliti da si u krivu, to je njihov stav i tacka.
Primijeni to ne samo ovdje, na ovoj temi, vec na bilo kojoj, a i u zivotu.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
eto. skolski primjer.. nepoznavanja jezika /vokabular..
..djevojka obukla mini suknju i chizme. i shta je ti spektakularno.... vjerujem da ima i tijelo za to .ali i ako nema.. to je style.. odjecha..mogla je to biti i chipkana haljina.. providna .. da se ne nagadja koje su gachice, vech se jasno vide.. i to je danashnja moda.

ona to prati. neka druga ne bi ni za zivu glavu.. :hahah :jbg . i to sto se tebi desilo.. je izgelda shou ovdje.. samo se tebi deshava... tako shto. kao i djevojka u Sarajevu. koja te vidjela prvi put. i odluchila da si ti za nju taj.. :jbg i to se deshava... i ako se veza nastavi. traje godinama.. s unucima..
... :hm ti si staromodan tip. volish polako. sigurno. postepeno.. i da ti kontrolishesh pravac... :f :DD

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:16 pm
Coolio wrote:
eto. skolski primjer.. nepoznavanja jezika /vokabular..
..djevojka obukla mini suknju i chizme. i shta je ti spektakularno.... vjerujem da ima i tijelo za to .ali i ako nema.. to je style.. odjecha..mogla je to biti i chipkana haljina.. providna .. da se ne nagadja koje su gachice, vech se jasno vide.. i to je danashnja moda.

ona to prati. neka druga ne bi ni za zivu glavu.. :hahah :jbg . i to sto se tebi desilo.. je izgelda shou ovdje.. samo se tebi deshava... tako shto. kao i djevojka u Sarajevu. koja te vidjela prvi put. i odluchila da si ti za nju taj.. :jbg i to se deshava... i ako se veza nastavi. traje godinama.. s unucima..
... :hm ti si staromodan tip. volish polako. sigurno. postepeno.. i da ti kontrolishesh pravac... :f :DD
Da li si procitala da sam napisao i to dva puta " NIJE U PITANJU MINI SUKNJA " . Vec nesto sto ne prekriva celu zadnjicu (da se ne izrazim drugacije) . Nisam ja staromodan vec normalan tip. Cura sa kojom sam mozda planirao ozbiljnu vezu nije ispunila moja ocekivanja. Prosto. Sta je tu cudno? Nista ja ne volim da kontrolisem, bas naprotiv. Moja devojka ima svu slobodu ovoga sveta jer je to jedini nacin da vidim kakva je. To sto si ti mozda imala nekoga ko voli da diktira i odredjuje, ne znaci da je svako takav.

Inace ja bih knjigu mogao napisati sa svim onim sto se meni desavalo kada su u pitanju devojke/zene.

Staromodan covek je onaj koji kao da zivi u 15-om veku, ne da curi da izlazi, odredjuje sa kim ce, sta ce, kada ce, sta ce da obuce i ostale budalastine.

Razlika izmedju mene i staromodnog je ta sto ja ne branim. Nego ako mi nesto ne pase, razgovaram, kazem u lice, gledam u oci, ne ljubomorisem,ne galamim, ne ucenjujem i ostale budalastine. Imam prava da imam svoj tip zene. I kada god mi neko kaze da nesto moram, ja dokazem da ne moram

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Thu Feb 05, 2026 10:33 pm
Ostavila sam lajk na Deksin post.
Imas svoj stav i ne moras se nekome opravdavati za njega.
Drugi imaju pravo misliti da si u krivu, to je njihov stav i tacka.
Primijeni to ne samo ovdje, na ovoj temi, vec na bilo kojoj, a i u zivotu.
Pametno. U potpunosti si u pravu.

Tek sada procitah tvoj komentar.

A i vidim da sta god ja rekao ona/e udare kontru.

Poslusacu tvoj savet

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:41 pm
Da li si procitala da sam napisao i to dva puta " NIJE U PITANJU MINI SUKNJA " . Vec nesto sto ne prekriva celu zadnjicu (da se ne izrazim drugacije) . Nisam ja staromodan vec normalan tip. Cura sa kojom sam mozda planirao ozbiljnu vezu nije ispunila moja ocekivanja. Prosto. Sta je tu cudno? Nista ja ne volim da kontrolisem, bas naprotiv. Moja devojka ima svu slobodu ovoga sveta jer je to jedini nacin da vidim kakva je. To sto si ti mozda imala nekoga ko voli da diktira i odredjuje, ne znaci da je svako takav.

Inace ja bih knjigu mogao napisati sa svim onim sto se meni desavalo kada su u pitanju devojke/zene.

Staromodan covek je onaj koji kao da zivi u 15-om veku, ne da curi da izlazi, odredjuje sa kim ce, sta ce, kada ce, sta ce da obuce i ostale budalastine.

Razlika izmedju mene i staromodnog je ta sto ja ne branim. Nego ako mi nesto ne pase, razgovaram, kazem u lice, gledam u oci, ne ljubomorisem,ne galamim, ne ucenjujem i ostale budalastine. Imam prava da imam svoj tip zene. I kada god mi neko kaze da nesto moram, ja dokazem da ne moram
..staromodan.. :arrow:
Muškarac vaspitan u duhu prošlih vremena, zadovoljan proverenim vrednostima i nerad da se upušta u novotarije kojima je sklono savremeno društvo.
.. tako..do sada vidjeno .ti si taj.. i to je lep kompliment.. staromodan nije , suprotnost od normalan.. :hm
.'moja devojka. moja devojka'.. :lups dzeje .. :hahah . ili one beze od tebe ili ti bezish od njih....
..ok. ove do sada, nisu tvoj tip. i to je ok.. da li ih treba tako karakterisati. kako ti pishesh, ne treba

... ako ti ne pase. zashto razgovarash. buljish u ochi...i tako te kerefeke. jednostavno, se pozdravish. i delete njen br.. :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Feb 06, 2026 12:17 am
Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:41 pm

..staromodan.. :arrow:
Muškarac vaspitan u duhu prošlih vremena, zadovoljan proverenim vrednostima i nerad da se upušta u novotarije kojima je sklono savremeno društvo.
.. tako..do sada vidjeno .ti si taj.. i to je lep kompliment.. staromodan nije , suprotnost od normalan.. :hm
.'moja devojka. moja devojka'.. :lups dzeje .. :hahah . ili one beze od tebe ili ti bezish od njih....
..ok. ove do sada, nisu tvoj tip. i to je ok.. da li ih treba tako karakterisati. kako ti pishesh, ne treba

... ako ti ne pase. zashto razgovarash. buljish u ochi...i tako te kerefeke. jednostavno, se pozdravish. i delete njen br.. :D/
Sa preko 10 bivsih cura i dan danas imam kontakt. Nikada nisam okretao ledja niti se sa bilo kime rastao kao da smo ratovali. Kada god prekidam vezu, prekidam je na normalan nacin. I sa njom sam imao kontakt drugarski,dok se nije udala. Posle joj je muz verovatno zabranio da se druzi ili sta vec. I to nisu kerefeke vec odlika ozbiljnog coveka. Ja sam prema djubardima djubre, prema nekome ko mi nista lose uradio nije, ja sam dobar.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 12:29 am
Sa preko 10 bivsih cura i dan danas imam kontakt. Nikada nisam okretao ledja niti se sa bilo kime rastao kao da smo ratovali. Kada god prekidam vezu, prekidam je na normalan nacin. I sa njom sam imao kontakt drugarski,dok se nije udala. Posle joj je muz verovatno zabranio da se druzi ili sta vec. I to nisu kerefeke vec odlika ozbiljnog coveka. Ja sam prema djubardima djubre, prema nekome ko mi nista lose uradio nije, ja sam dobar.
:hahah ;)
. aaa, neka je za 'svaki sluchaj'.. chuj ostao drug.. i sa ovom u 'minichu' :hm . nakon tri mjeseca. to je vec ozbilan period..

..dakle. muz joj je zabranio.a ne da je ona ta, koja je odluchila... :hm shta nam to govori o tebi.. ti prekidash. ti odluchujesh.. dakle -----mushkarci...

. o zenama . kao ljepshi pol.. jel samo ljepchi..ili ima ishta josh .. :hahah :fpalm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Feb 06, 2026 1:11 am
Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 12:29 am
:hahah ;)
. aaa, neka je za 'svaki sluchaj'.. chuj ostao drug.. i sa ovom u 'minichu' :hm . nakon tri mjeseca. to je vec ozbilan period..

..dakle. muz joj je zabranio.a ne da je ona ta, koja je odluchila... :hm shta nam to govori o tebi.. ti prekidash. ti odluchujesh.. dakle -----mushkarci...

. o zenama . kao ljepshi pol.. jel samo ljepchi..ili ima ishta josh .. :hahah :fpalm
Au kraljice, pa ti kao prorocica neka sve znas. I koliko meseci itd. Sta ako smo se znali od pre a u vezi bili tri meseca? I zar je bitno ko prekida ako dvoje nisu jedno za drugo? I da, muz joj zabranio da ima kontakt sa bivsim deckom (sa mnom) jer je u glavi mislio ko zna sta.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 6:53 am
Au kraljice, pa ti kao prorocica neka sve znas. I koliko meseci itd. Sta ako smo se znali od pre a u vezi bili tri meseca? I zar je bitno ko prekida ako dvoje nisu jedno za drugo? I da, muz joj zabranio da ima kontakt sa bivsim deckom (sa mnom) jer je u glavi mislio ko zna sta.
. ako ste se 'znali' .. nastavak sage. znachi. da je bila po tvojim kriterijima... :jbg inache ne bi se tek tako upustao u vezu .koja je dogurala chak 3 mjeseca.. :hahah
.. hoche .hoche. mushkarci, svakakave misli imaju u glavi... :D/ :jbg pa, da mi smo drugovi a on neshto 'mashta ''ccccc

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Feb 06, 2026 2:32 pm
Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 6:53 am
. ako ste se 'znali' .. nastavak sage. znachi. da je bila po tvojim kriterijima... :jbg inache ne bi se tek tako upustao u vezu .koja je dogurala chak 3 mjeseca.. :hahah
.. hoche .hoche. mushkarci, svakakave misli imaju u glavi... :D/ :jbg pa, da mi smo drugovi a on neshto 'mashta ''ccccc
Ma bas je tako kako ti kazes, 100% .

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Ali stvarno meni sve ovdje mijenja to što ste bili prijatelji. Hajd popustila sam stvarno, ne da mi se objašnjavat, ali da ste bili dobri, pa onda bili skupa 3 mjeseca, a nisi znao kakav joj je stil oblačenja... Svašta. I onda ostaneš prijatelj i poslije optužuješ da zbog muža neće da budete dobri. Možda te samo prebolila i skontala da nisi bio fer prema njoj, šta znaš.

I zamisli kakav si ti prijatelj kad za bivšu prijateljicu (zbog čega god se rastali) kažeš da je izgledala kao "da si je pokupio na plavom mostu. Ako imate brata, nadjite mu jednu takvu da se ponosite." I kako ste se družili dalje, pa te kao nije bilo stid kako se oblači. Molim Boga samo da me takvo prijateljstvo i takvi muškarci zaobiđu u širokom luku. Užas
Per aspera ad astra :fiju

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 4:25 pm

Da ti se bilo izvući tako. :DE

Mi muški smo obično u ženskom vokabularu muška šovinistička svinja, primitivni Balkanac, tiranin, emocionalno nedostupan, macho, ženomrzac, alfa mužjak, manipulator, predator, ženskar, promiskuitetan.....

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
uf. jesi se nakitio.. de. shtavamje.... sad ste tu -- sad niste.. :jbg manje vishe . zene to odluchuju.. a vi se ..'kitite' :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

deksametazon wrote:
Fri Feb 06, 2026 4:42 pm
Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 4:25 pm

Da ti se bilo izvući tako. :DE

Mi muški smo obično u ženskom vokabularu muška šovinistička svinja, primitivni Balkanac, tiranin, emocionalno nedostupan, macho, ženomrzac, alfa mužjak, manipulator, predator, ženskar, promiskuitetan.....
Zamisli Bella-u, treba njoj ugodit :D

Poznajem jednog momka, ostavila ga devojka verovao ili ne jer nije mogla da mu nadje manu. Stalno mu naglasavala kako je nemoguce da je on takav i da nema bas nista sto se kod njega njoj ne dopada. I to joj je kao cudno bilo i ostavila ga :hahah

Hocu reci, imas devojaka nikakav im ne odgovaras. Uvek izmisle nesto novo

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

malo radite na sebi :hahah

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Coolio wrote:
Fri Feb 06, 2026 6:06 pm

Poznajem jednog momka, ostavila ga devojka verovao ili ne jer nije mogla da mu nadje manu. Stalno mu naglasavala kako je nemoguce da je on takav i da nema bas nista sto se kod njega njoj ne dopada. I to joj je kao cudno bilo i ostavila ga :hahah
Šta li to od nje krije pa djeluje idealan. :DE

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Bella wrote:
Fri Feb 06, 2026 5:05 pm
:hahah
zene to odluchuju.. a vi se ..'kitite' :hahah
Ove odlučuju, a muškarci se onda moraju o njima brinuti?

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies