Milorad Dodik

Lokalna i svjetska politička dešavanja, stranke i politički predstavnici.
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Milorad Dodik

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Apr 11, 2025 2:24 am
Coolio wrote:
Thu Apr 10, 2025 4:30 pm
Bella wrote:
Thu Apr 10, 2025 4:20 pm

nema ko.. pozivaju strance/ a i oni.. :hm shute... ko da je prediizborna shutnja.. :hahah
eno okomili se na zene.. :fpalm hapse jadne zene. akcija 'koverta' :hahah
:hahah Satro nesto resavaju a zamenice ih gorim :D . Vazno je da gradjane zalude pricom. Nema veze sto jedva prezivljavaju, das im film i oni cute
:hm
mislim.da narod dobro zivi.. pokazayelj.da idu na 'glupe proteste' nikakve veze sa danashom situacijom.... pogotoov u svijetu. shta se deshava.

..interesuje me. zashto su Murphy, Schmidt (prvi je otishao. drugi cheka zamjenu. ushutao se) poslani u Bosnu. mijenjaju zakone. amadmane.. idu na neku ruku boshnjacima..(muslimanima).. ni po chemu do sadashnje istorije.. to ne moze izachi na dobro..
. ne vjerujem da, ih grize savjest za period '92-'95.. shto su sputavali svaku akciju..da sukob zaustave..
Svi ti stranci su prevaranti na svoj nacin. Oni i ne dozvoljavaju da narod tamo zivi normalno. Mnogo smo glupi i naivni kada dozvoljavamo strancima da dodju i cuj to,menjaju zakon. To kao da je neka firma a ne drzava

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Apr 11, 2025 6:15 am
Bella wrote:
Coolio wrote:
Thu Apr 10, 2025 4:30 pm

:hahah Satro nesto resavaju a zamenice ih gorim :D . Vazno je da gradjane zalude pricom. Nema veze sto jedva prezivljavaju, das im film i oni cute
mislim.da narod dobro zivi.. pokazayelj.da idu na 'glupe proteste' nikakve veze sa danashom situacijom.... pogotoov u svijetu. shta se deshava.

..interesuje me. zashto su Murphy, Schmidt (prvi je otishao. drugi cheka zamjenu. ushutao se) poslani u Bosnu. mijenjaju zakone. amadmane.. idu na neku ruku boshnjacima..(muslimanima).. ni po chemu do sadashnje istorije.. to ne moze izachi na dobro..
. ne vjerujem da, ih grize savjest za period '92-'95.. shto su sputavali svaku akciju..da sukob zaustave..
Svi ti stranci su prevaranti na svoj nacin. Oni i ne dozvoljavaju da narod tamo zivi normalno. Mnogo smo glupi i naivni kada dozvoljavamo strancima da dodju i cuj to,menjaju zakon. To kao da je neka firma a ne drzava
. po svemu. i jeste 'firma'.... to je ochigledno....
gdje u svijetu ima ovako neshto.. u danashnje vrijeme..
. vjerujem da vechina naroda i ne konta.. kako drzava funksionishe.... dok se neshto ovakvo ne desi.. pa izadje na vidjelo. ko odluchuje
.. eu nametnula.. upravu.... protektorat :hm
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Apr 11, 2025 3:12 pm
Coolio wrote:
Fri Apr 11, 2025 6:15 am
Bella wrote:

. po svemu. i jeste 'firma'.... to je ochigledno....
gdje u svijetu ima ovako neshto.. u danashnje vrijeme..
. vjerujem da vechina naroda i ne konta.. kako drzava funksionishe.... dok se neshto ovakvo ne desi.. pa izadje na vidjelo. ko odluchuje
.. eu nametnula.. upravu.... protektorat :hm
Ja o tome svo vreme i govorim... Dodju neki strani cirkuzanti u tudju drzavu i zavode red...Uvode zakone. Kao da su nasi ljudi retardirani pa ne umeju da rade to isto sto ti neki iz EU rade. Nego drzave predate u ruke strancima pa oni komanduju sta,kako,kada,gde...Odredjuju vlast,opoziciju i svi ucestvuju u filmu. Kada neko ne moze da tera dalje po njihovom oni ga zamene,taman narod da pomisli da se krece na bolje a ono sve gore.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Kaže da se moglo vidjeti kako tri člana Predsjedništva BiH imaju neslaganja kada je u pitanju BiH, ali i kada je u pitanju budućnost zemlje.

Istakla je da je ukazala na stavove entiteta Republika Srpska.

"Ne može neizabrani stranac mimo mandata i mimo imenovanja, što je najvažnije, da reguliše oblasti koje su jako važne. Ne može mijenjati Izborni zakon, Krivični zakon i Ustav zemlje. To su nadležnosti domaćih institucija", kaže Cvijanović.
Dodaje da su druga dva člana Predsjedništva samo spominjala Milorada Dodika. :hahah

"Oni ne znaju pričati o ničemu drugome. U jednom trenutku sam, u šali rekla, da postave još jednu stolicu da dođe predsjednik RS-a i da sve objasni", navela je.

Iskazala je i zahvalnost Erdoganu koji je pokazao veliko interesovanje i koji je dao priliku da svi razgovaraju na jedanakoj ravni.
mahalci. .. ko ucviljeni muzevi. kukaju kako ih zena maltretira :hahah
kako ih ljudi zale.. :fpalm
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ANTALIJA - Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da je tokom susreta u Antaliji predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan pitao za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i da je sagovorniku prenijela Dodikove pozdrave.
:hahah
gdje li se skriva.. kako prelazi granice. itd..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Стигао сам кући у село своје. Видимо се поподне у граду.
— Милорад Додик (@MiloradDodik) April 13, 2025
:DE

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

A šta će jadan nema kud dalje ..

Sve u krug par stotina km… :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ko i ti .. par krugovaImage oko kuche . par Image i ..Image

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Za razliku od njega - slobodna sam, mogu putovati gdje poželim .. i van RS i Srbije… :(s :jjeejj sreća je sloboda… :jjeejj

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Jos ga ne uhapsise :D . Kako oni vozaju narod

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:jbg
nemaju razloga..
. naplatiti che on to tuzbom u sudu .Strasbourgu.
. koliko je toga bilo. nekad je avaz o tome pisao.. pljachka drzave. organizovano..(uhapse baju--baja njih tuzi u Stra, / baja zrtva .. drzava isplati KM+++ za pretrpljeni strah i nespavanje) :hahah

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

https://www.facebook.com/share/r/1Ar1Wt ... tid=wwXIfr

:DD Pokušaj
“Zveza može biti ti”

Kad nestane ideja i rezultata, Dodik uzme mikrofon.. :hahah “koji skup”..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Mon Apr 14, 2025 2:09 am
:jbg
nemaju razloga..
. naplatiti che on to tuzbom u sudu .Strasbourgu.
. koliko je toga bilo. nekad je avaz o tome pisao.. pljachka drzave. organizovano..(uhapse baju--baja njih tuzi u Stra, / baja zrtva .. drzava isplati KM+++ za pretrpljeni strah i nespavanje) :hahah
Ista fora kao kod nas.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:kl

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Evropska unija uvela sankcije Dodikovom senatoru: Vulinu zabranili ulazak u zemlje EU
Prema njegovim riječima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu
Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Evropska unija odlučila da mu uvede sankcije, zabranivši mu ulazak u zemlje ove organizacije.

"Nije bilo nikakve polemike oko istine koju sam iznio. Јednostavno su imali neke komentare o meni lično, održali sastanak na najvišem nivou ministarstava spoljnih poslova svojih zemalja i odlučili da mi zabrane ulazak u zemlje EU", rekao je Vulin, prenosi RTRS.

Prema njegovim riječima, ovako je Brisel odgovorio na njegove izjave u Evropskom parlamentu.

"Na sastanku radne grupe Vijeća EU za Istočno partnerstvo, komesar za vanjske poslove Evropske komisije, odnosno praktično njihovo Ministarstvo spoljnih poslova, predložio je uvođenje sankcija zbog, kako su naveli, ruskih destabilizujućih akcija", rekao je Vulin.

Čovjek s američke crne liste, funkcioner srbijanske vlade i senator u Senatu predsjednika Republike Srpske Milorad Dodika je naveo i da "zaista ne zna šta je rezultat svega toga, da nije bio obaviješten, ali da zna šta je predloženo".

On je također zahvalio ruskim obavještajnim službama na pomoći u borbi protiv masovnih protesta u Srbiji.
Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Željka Cvijanović se javila iz Brisela, kategorična je: “Niko nema pravo, osim domaćih institucija, da donosi zakone i suspenduje Ustav”
-Niko nema pravo, osim domaćih institucija, da donosi zakone i suspenduje Ustav, kao što je to uradio Kristijan Šmit sa Ustavom FBiH – jasna je Cvijanovićeva.

Naglasila je da sastanak prošao kako je i očekivala.

-Što se tiče članova Predsjedništva, imamo sasvim različito viđenje situacije u BiH, to jest aktuelne političke krize kroz koju prolazimo, koja je definitivno jedna od najvećih.

I jedna u nizu koja je prouzorkvana od strane raznih visokih predstavnika. Evo sada i od strane Kristijana Šmita koji i nema verifikaciju u Savjetu bezbjednosti UN – navela je Cvijanovićeva.

Istakla je da je ukazala da ponavljanje istih fraza i primjena starih koncepata koji su postali bezuspješna priča, neće pomoći BiH.

-Moja obaveza je bila da ukažem da je ova kriza vezana isključivo za djelovanje neizabranog stranca. Istakla sam da taj stranac nema uporište u međunarodnom pravu – rekla je Cvijanovićeva.

Naglasila je da su “sve mjere i aktivnosti koje su preduzete od strane Narodne skupštine Republike Srpske kontramjere i reakcija na uzurpatorsko i ilegalno ponašanje Kristijana Šmit”a.

-Njegove odluke i akcije su bile nelegalne i suprotne međunarodnom pravu – naglasila je Cvijanović.

Upitala sam šta znači kada kažu da poštuju visokog predstavnika.

-Da li to znači da podržavaju lažnu demokratiju i haos u zemlji – navela je ona.

Dodala je da kriza u BiH nije bezbjednosna, već politička.

-Rekla sam i da je BiH eksperiment u statusu kolonije.

. boshnjaci traze pomoch od 'stranaca' koji su ih valjda nekad davno..dobro pripazili '92.. srbi da prichaju.. :jbg nemaju s kim...

. haj svako na svoju stranu. to je izgleda cilj

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Ako “nemaju Srbi da pricaju sa kim”, :hm možda nije problem u svima ostalima. nego u njima samim.. Zasto ne želi niko razgovor sa njima??Zar je moguće da ne samo Bošnjaci ne žele, šta je sa svima ovima koji im uvode sankcije? :čeekaa Jesu li sankcije ispravne , ili opet oni žrtve ?
Jao, jao bas mi ih zao..niko da ih “čuje” kako su oni žrtve .. :(::

Imaju sa kim da pricaju, samo nemaju kome glume žrtve.. :D/

Hej molim te sad priznaju institucije i ustav, a godinama rade protiv ustava.. :čeekaa

Kako vjetar puše, tako i mjenjaju mišljenje .. jednom kažu ne priznaju BiH kao državu .. i njene institucije a Gosp.Cvijanović prima platu iz budžeta BiH.. kako prizna pare iz državne institucije ..? :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

svako svolu viziju vidi.. a nikako da se malo 'izdvoji' iz mase. i pogleda situaciju..

ochigledna je..

..*** sh drzavu. koja moli sadaku.... zrtva svo vrijeme postojanja.. :jbg i to neshto govori.. :hm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

... eto.. ali odnio vrag shalu..
ne znam gdje ga je unishtio.. :hm
i zashto se potencira 'razlaz'

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Skitnica wrote:
Tue Apr 15, 2025 5:50 pm
Ako “nemaju Srbi da pricaju sa kim”, :hm možda nije problem u svima ostalima. nego u njima samim.. Zasto ne želi niko razgovor sa njima??Zar je moguće da ne samo Bošnjaci ne žele, šta je sa svima ovima koji im uvode sankcije? :čeekaa Jesu li sankcije ispravne , ili opet oni žrtve ?

Imaju sa kim da pricaju, samo nemaju kome glume žrtve.. :D/

Hej molim te sad priznaju institucije i ustav, a godinama rade protiv ustava.. :čeekaa

Kako vjetar puše, tako i mjenjaju mišljenje .. jednom kažu ne priznaju BiH kao državu .. i njene institucije a Gosp.Cvijanović prima platu iz budžeta BiH.. kako prizna pare iz državne institucije ..? :hahah
Skitnice draga, odmah da naglasim da su mi politicari na balkanu obicne smehoteke. Nisu oni prosli pored politicara a kamoli to da budu. Srbi nemaju sa kim da pricaju i uvode im se sankcije jer ne zele da uvode sankcije Rusiji,ne zele da se odreknu Kosova i ne zele da udju u NATO. Ako sam na nesto ponosan sto sam rodjen u Srbiji to je sto smo jedina drzava koja je zapucala na tu zlocinacku organizaciju zvanu NATO. Iako visestruko slabiji, nismo skinuli gace olosu. Mada ne sumnjaj da bi ovi nasi klovnovi na vlasti odavno usli u tu organizaciju da narod nije kocnica. Ovaj nas grlio zlikovce poput Klintona i Sredera. Tako sada izdaju Kosovo,deo po deo misleci da je kompletan narod tunjav kao one koje je potkupio da cute. Ali kada dodje do kljucne tacke tek onda ce i ti potkupljeni na ulice jer to nece proci. Ti danas imas da na Kosovu maltretiraju srpske porodice,u Hrvatskoj se desi napad na srbe,u Bosni su napali decu iz Novog Sada. Ja za Srbiju nisam cuo da rade to nekome iz pomenutih zemalja.Mozda gresim. Ali kada bi u Srbiji uradili to onda bi se pisalo mesecima. Ovim ne generalizujem, svuda ima idiota, nije tu kriv svako ko je iz te zemlje ali hocu ti reci da svi zive u proslosti i ne mrdaju iz tog cabra. Ja odem u Sarajevo, decko 25-26 godina vozi taksi pocne da smara o ratu i prica price. Sta on moze da zna o ratu a nije bio ni rodjen. Mnogo njih o ratu prica bez da ih iko pita. Idu li ti ljudi napred? Mada kako i da idu kada ih politicari konstantno vracaju unazad. Inace da me ne shvatis pogresno, ja sam ti onaj koji voli pravdu ali ne onu politicku koju donose na osnovu toga koga vole a koga ne nego na osnovu toga sta je ko ucinio. Pa neka su svi srbi krivci tada ali da to bude pravda a ne nagadjanja koje prosipaju. I ja ne mogu sada da mrzim ljude iz Bosne ako je par psihopata ubijalo neduzne ljude. Niti mene treba neko da mrzi jer sam iz Srbije zbog psihopata koje su ubijale nevine civile. Ja kao ni ti nemamo nista sa tim. I svi mi trebamo ici dalje, ruznu proslost ostaviti iza sebe. Veruj da te sva ta politika samo zamlacuje, oni svi jedu i piju zajedno. A ispred kamera prete jedan drugom.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Coolio wrote:
Tue Apr 15, 2025 7:12 pm
Skitnica wrote:
Tue Apr 15, 2025 5:50 pm
Imaju ali neće ..Pričanje bi značilo i priznavanje zločina a oni to ne žele..

Skitnice draga, odmah da naglasim da su mi politicari na balkanu obicne smehoteke. Nisu oni prosli pored politicara a kamoli to da budu. Srbi nemaju sa kim da pricaju i uvode im se sankcije jer ne zele da uvode sankcije Rusiji,ne zele da se odreknu Kosova i ne zele da udju u NATO. Ako sam na nesto ponosan sto sam rodjen u Srbiji to je sto smo jedina drzava koja je zapucala na tu zlocinacku organizaciju zvanu NATO. Iako visestruko slabiji, nismo skinuli gace olosu. Mada ne sumnjaj da bi ovi nasi klovnovi na vlasti odavno usli u tu organizaciju da narod nije kocnica. Ovaj nas grlio zlikovce poput Klintona i Sredera. Tako sada izdaju Kosovo,deo po deo misleci da je kompletan narod tunjav kao one koje je potkupio da cute. Ali kada dodje do kljucne tacke tek onda ce i ti potkupljeni na ulice jer to nece proci. Ti danas imas da na Kosovu maltretiraju srpske porodice,u Hrvatskoj se desi napad na srbe,u Bosni su napali decu iz Novog Sada. Ja za Srbiju nisam cuo da rade to nekome iz pomenutih zemalja.Mozda gresim. Ali kada bi u Srbiji uradili to onda bi se pisalo mesecima. Ovim ne generalizujem, svuda ima idiota, nije tu kriv svako ko je iz te zemlje ali hocu ti reci da svi zive u proslosti i ne mrdaju iz tog cabra. Ja odem u Sarajevo, decko 25-26 godina vozi taksi pocne da smara o ratu i prica price. Sta on moze da zna o ratu a nije bio ni rodjen. Mnogo njih o ratu prica bez da ih iko pita. Idu li ti ljudi napred? Mada kako i da idu kada ih politicari konstantno vracaju unazad. Inace da me ne shvatis pogresno, ja sam ti onaj koji voli pravdu ali ne onu politicku koju donose na osnovu toga koga vole a koga ne nego na osnovu toga sta je ko ucinio. Pa neka su svi srbi krivci tada ali da to bude pravda a ne nagadjanja koje prosipaju. I ja ne mogu sada da mrzim ljude iz Bosne ako je par psihopata ubijalo neduzne ljude. Niti mene treba neko da mrzi jer sam iz Srbije zbog psihopata koje su ubijale nevine civile. Ja kao ni ti nemamo nista sa tim. I svi mi trebamo ici dalje, ruznu proslost ostaviti iza sebe. Veruj da te sva ta politika samo zamlacuje, oni svi jedu i piju zajedno. A ispred kamera prete jedan drugom.
Jao jao jao… opet Srbi žetve .. Nemaju sa kim da pricaju ni Srbi iz Srbije… pa je li to moguće ..Rasplakat ću se od tuge .. :(::
Smrcccc…smrccc..

Ne pričaj o tome kako u Srbiji se “niko drugi ne dira “.. zar treba više dirati nego sto diraju žrtve genocida muralima Ratka Mladića ??Ponose se time… Hajd neko u Njemačkoj neka stavi Hitlera??? Da vidimo i taj “film”…Da li se ikad iko zapitao zašto je NATO reagirao … jok.. niko nikad.. :čeekaa Šta doživljavaju Albanci na Kosovu od strane policije i Srbakog naroda, jesi li upoznat sa tim.. Ne vjeruješ medijima, / političarima a prenosiš info koje plasiraju u svoj interes … :jbg Nije to logično ..

Omladina u Sarajevu ne priča bez razloga o ratu, odradili su u gradu koji je bio opsjednut, u ruševinama koje su vidljive i danas, imaju pravo da pamte, jer svako od njih ima nekoga koga je izgubio i životom platio slobodu koju imaju..To je njihovo pravo i na to nema pravo niko da im uskrati ..

Zločini nisu predstava a politika svakako jeste..treba razdvojiti ta dva pojma.. :čeekaa
Lijepo je kad se pravda voli a također kada i zna šta ona znaci …

Srbija uvjek “žrtva” istovremeno napadala tri države ..držali logore i granatirali civile..ma strasno … :kaafa

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Srbi nemaju sa kim da pricaju i uvode im se sankcije jer ne zele da uvode sankcije Rusiji,ne zele da se odreknu Kosova i ne zele da udju u NATO.
Ne. Pojedincima, Srbima u BiH se uvode sankcije zbog korupcije, kriminala, odnedavno napada na Ustavni poredak i slično. Da ne miješamo babe i žabe. I sasvim je smisleno da se sa rušiteljima države ne razgovara. Ne odnosi se se to na Srbe generalno. Protivnici Dodikove politike imaju svoje mjesto za stolom
Ako sam na nesto ponosan sto sam rodjen u Srbiji to je sto smo jedina drzava koja je zapucala na tu zlocinacku organizaciju zvanu NATO.
Ummm niste vi zapucali na NATO. Srbi u susjedstvu su zapucali na susjede, pa Kosovo, a onda je NATO zapucao na Srbiju, ne vi na NATO. Tako da ne znam čime se konkretno u tome ponosiš
Ti danas imas da na Kosovu maltretiraju srpske porodice,u Hrvatskoj se desi napad na srbe,u Bosni su napali decu iz Novog Sada. Ja za Srbiju nisam cuo da rade to nekome iz pomenutih zemalja.Mozda gresim.
Naravno da ima svega svugdje. A ono što je bitno je da se reaguje, da se osudi, što se i radi. Samo povezano sa ovom temom bih ti preporučila da pogledaš situacije sa provokacijama i napadima na povratnike Bošnjake u RS-u, pa da vidiš kakvih gadosti ima na koje MUP RS-a nešto ni ne reaguje
Ali kada bi u Srbiji uradili to onda bi se pisalo mesecima.
A evo ipak ti npr pišeš o napadima na Srbe, što znači da se piše i o napadima na Srbe. Tako i treba, pa i ako u skorijoj budućnosti bude incidenata u Srbiji trebalo bi se o tome pisati
Ovim ne generalizujem, svuda ima idiota, nije tu kriv svako ko je iz te zemlje ali hocu ti reci da svi zive u proslosti i ne mrdaju iz tog cabra.
Zapitaj se što. Ja mislim da ima do toga što jedan narod (generalizujem, ali je realno stanje) slavi ili opravdava ratne zločince, a negira ratne zločine. Treba se staviti pod tepih i reći "Nema veze što negiraš genocid brate, suživot, ljubav i tolerancija idemo"?
Ja odem u Sarajevo, decko 25-26 godina vozi taksi pocne da smara o ratu i prica price. Sta on moze da zna o ratu a nije bio ni rodjen.

Evo i ja sam ti tu negdje, pa znam svašta nešto o ratu. S obzirom generalno na fokus interesa i privatno i kroz studije apsolutno sam potkovana
Mnogo njih o ratu prica bez da ih iko pita. Idu li ti ljudi napred?

Ja volim ispitat teritoriju sa poznanicima iskreno. Postoje neka razmišljanja drugih ljudi koja su mi eliminaciona da bi se družila s njima
Inace da me ne shvatis pogresno, ja sam ti onaj koji voli pravdu ali ne onu politicku koju donose na osnovu toga koga vole a koga ne nego na osnovu toga sta je ko ucinio.
Ne kontam
Pa neka su svi srbi krivci tada ali da to bude pravda a ne nagadjanja koje prosipaju
Ne kontam
I ja ne mogu sada da mrzim ljude iz Bosne ako je par psihopata ubijalo neduzne ljude. Niti mene treba neko da mrzi jer sam iz Srbije zbog psihopata koje su ubijale nevine civile.
Ne znam jesi li slučajno napisao, ali što su Srbi ljudi, a ostali nevini civili? :hahah
Ja kao ni ti nemamo nista sa tim. I svi mi trebamo ici dalje, ruznu proslost ostaviti iza sebe.
Istina. Čim dođe do neke moralne odgovornosti
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

I ja ne mogu sada da mrzim ljude iz Bosne ako je par psihopata ubijalo neduzne ljude. Niti mene treba neko da mrzi jer sam iz Srbije zbog psihopata koje su ubijale nevine ljude

Ne znam jesi li slučajno napisao, ali što su Srbi ljudi, a ostali nevini civili? :hahah

Nisam namerno, nego nisam zeleo da ponavljam iste reci.

Inace napisano niste razumele

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nije Srbija zapucala prva na NATO nego je zapucala braneci se od njih. Na to sam ponosan. Ne bih nikada voleo da Srbija udje u tu organizaciju kao i 95% gradjana te zemlje.

Nato je mimo svih zakona bombardovao Srbiju i Crnu Goru. Da bi nato mogao da reaguje zasedaju UN i dobija se dozvola. Bez toga su krenuli satro da sprovode pravdu.

Inace ako to zoves pravdom, a na sva usta laprdaju da Rusija cini zlocin nad Ukrajinom, zasto Rusiju ne bombarduju?

Izrael ubija neduzne ljude po Palestini, decu...Zasto njih ne bombarduju?

Sto se Kosova tice, pogledaj popis iz 70-ih, 80-ih godina proslog veka ali pravi popis gde ces videti da je tamo ogromna vecina srba a danas ih tamo nema ni 10%.

Poredis Hitlera i Mladica. Inace ne opravdavam crtanje murala ljudi koji su ubijali nevine. Ovo se odnosi na sve koji su ubijali a ja ne mogu da tvrdim ko su jer ne znam. Ono sto znam je da su ljudi u Srbiji bili besni kada su sami privodili i slali sve osumnjicene u Haag dok drugi to nisu cinili.

Kada sam govorio za sankcije i mrznju prema srbima, govorio sam konkretno o drzavi iliti naciji, ne o Republici Srpskoj. Ja ne mogu da znam sta se tamo desava, to vi bolje znate.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Pricas kako je Srbija "branila sebe", a ne pominjes sta se desavalo na Kosovu prije 1999. :??

Fond za humanitarno pravo u Beogradu i FHP Kosova zajedno su objavili knjigu pod nazivom "Knjiga sjećanja o Kosovu" u kojoj su objavljena sva imena ubijenih i nestalih u periodu od 1. januara 1998. do 31. decembra 2000-te. Fond je identifikovao 13.518 ljudi ubijenih tokom rata na Kosovu. Od toga 10.794 Albanaca, 2.197 Srba i 527 pripadnika ostalih etničkih grupa koje žive na Kosovu. Većina je ubijena tokom 1999. godine (11.199 ljudi). 11.661 ubijenih su muškarci, a 1.857 žene.
Direktorka FHP u Beogradu Nataša Kandić tvrdi da je kao posljedica NATO bombardovanja na Kosovu poginulo 488 ljudi (249 Albanaca, 202 Srba, 37 Roma i drugih). Tokom NATO bombardovanja ciljeva u Srbiji ubijeno je 260 lica, dok je u Crnoj Gori ubijeno 10.

Ubistva nakon povlačenja srpskih snaga
Tokom rata na Kosovu su žrtve bile svih starosnih doba - od tek rođenih beba do ljudi koji su imali preko 100 godina. FHP tvrdi da je u periodu od 1998. do 2000. godine ubijeno 239 djece starosti od nula do pet godina, dok je četvoro ubijenih imalo preko 100 godina. Najveći broj ubijenih tokom rata su bili civili, koji nisu imali nikakve veze sa oružanim ustankom.
Direktorka FHP u Beogradu Nataša Kandić kaže da je nakon povlačenja srpskih snaga sa Kosova u periodu od 15. juna 1999. do kraja 2000. na Kosovu ubijeno, oteto ili nestalo 1.257 ljudi: 717 Srba, 307 Albanaca i 233 Roma.
Da nije bilo ratnih zlocina, masovnih grobnica, silovanja,paljenja sela, logora za civile... bombardovanja vjerovatno ne bi ni bilo... :čeekaa

Ne kazem da su svi Srbi krivi, daleko od toga, ali realno vlast u to vrijeme je Srbiju gurnula u katastrofu..Kad hoce veliku Srbiju...Sta su dobili ??? :doh Apsulutno nista..

Mladic se slavi ne zato sto je branio srbski narod, nego sto je ubijao civile, ubijati civile nije patriotizam, to je zlocin... I naravno da cu ga porediti sa Hitlerom i svakog zlocinca ....I sto je on drugaciji od Hitlera ? :hm U cemu razlika ?