Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Nije samo tu USA. Meni ako iko ide na neku stvar to je Evropa i EU. Vecih dzabalebarosha nema u svijetu. Ali drago mi je što ih ubija bijela kuga. A to ti znači da neće imati ljudi da im radi, ko da održi sistem da sutra zaradi penzije stanovnicima u EU. Tako da će morati uvoziti ljude imigrante izbjeglice. Inače ce Kina sve poklopiti firme u EU.
Mi smo još Evropa. Eto nas za sat vremena avionom u Milano, Frankfurt, Minhen, Beč, Rim, Pariz pa je bio rat, genocid i sve brutalnosti pa koga je bolila briga. I kod nas bi i dan danas bilo ovako kao u Gazi da nismo toliko blizu ovom najrazvijenijem dijelu Evrope. kod nas je ovako neki mir samo iz razloga da nije straha kod ovih navedenih da im se pred vratima ne puca.
Nek imaju šejkovi zlatne klozete, sad im je došao Ronaldo sad su oni moderni, imaju nebodere, golobosi čobani.
Ja se ne nerviram. Sve to dodje na svoje.
Dobar vam novi dan
Kakvo zahladjenje kod mene
Kakvo zahladjenje kod mene
.............................................................................................
.............................................................................................
Amerika je najveci donator.. od zemalja Izrael najvishe dobije. ali znacajna suma se vrati . za potlacivanje lobista..
a.. Palestina
a.. Palestina
..........The United States has been a major donor, providing more than $5.2 billion through USAID since 1994.
Radila od 12-7. Kevin moro vodit dijete na trick-or-treating.
srecha, u mom komsiluku .nema djece..
Sto je to sreca?
Kelvin Celzijus 
Ovako kad se napijem soka pa me po noći pocne goniti u wc :cc.
uzmi odmora. koliko ti treba..
zasluziosi.. .............................................................................................
. nikako nije za preporuchiti. piti .............puno shechera i tikve..
ova Munčowww samo
zato shto jede puno onih mafina

Lijepo spavajte 

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies