Nikad ne reci nikad
Re: Nikad ne reci nikad
kakvo vrijem imate. vlazno. chudi me da je iko sretan..
. dok dodju do kuche.. sva se izvitoperi
.............................................................................................
Suti neka oni plate,cim izadju iz salona nije nas problem 
bolje mushke shishati..
.............................................................................................
Da kukaju sigurno se ne bi vracale na isto mjesto
Mi ne sisamo muske nikako
Mi ne sisamo muske nikako
. pa zaborave..
zene
.. jao. vidjam bakice idu kod brica. ili ti samo mushki frizeraj ali i njih shihsaju jer im je kosa duzine kao i kod mushkih.. chak isti i razdeljak..
ne svidja mi se to. kod starijih osoba..
otraga , ne znash jel m ili z.. kad su u hlachama.. 
.. jao. vidjam bakice idu kod brica. ili ti samo mushki frizeraj ali i njih shihsaju jer im je kosa duzine kao i kod mushkih.. chak isti i razdeljak..
ne svidja mi se to. kod starijih osoba..
Zato I idu kod brica
njih je najlakse osisati
A fakat do naseg salona,imaju Turci brice oni sve primaju
Dodje mi da odem i ja na frizuru kod njih

A fakat do naseg salona,imaju Turci brice oni sve primaju
Dodje mi da odem i ja na frizuru kod njih
Steta opet onaku kosu mu osisa 
naletih na ovo
kako indijci /prodaju/ plashe // znanje. shishajuchi..
. nudish li ti savjete..
kako indijci /prodaju/ plashe // znanje. shishajuchi..
. nudish li ti savjete..
In my experience, there are many instances where service providers exploit your fears and emotions to persuade you to use their services. I’ve personally encountered this at salons and gyms. At the salon, the hairdresser often points out my dandruff which occurs due to helmet, suggesting it could lead to some worst case disease, or recommends that I dye my greying hair which I don't need at all. I'm comfortable with my looks also I’m a 30-year-old married person with a child, and I don’t feel the need to impress anyone. These salons literally charge 2000K for haircut , shave, facial and dyeing includes which is ok to charge but inducing fear among the customer is their strategy.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 619 Views
-
Last post by biljka