Da li je prevara “deal breaker”, ili zavisi od situacije?
Re: Da li je prevara “deal breaker”, ili zavisi od situacije?
Mnogo njih ni ne zna sta je prava ljubav tacnije brak. Nemaju pojma koja da je ogromna razlika zabavljati se sa nekim i ziveti sa nekim.
U pocetku svako ima svoju pricu a na kraju se ispostavi drugacije, upravo iz tog neznanja.
Tako je jedna stvar komentarisati da je neko lep/a zgodan/na a druga stvar zamisljati seks sa tom osobom. Ako ti to pada na pamet onda ti je ili brak nestabilan ili si jedan od onih kojima je potrebna promena ( vestacki nametnuta ) .
Onaj ko zeli jednu osobu i sa njom porodicu, zivot itd. taj zatvara mogucnost razmisljanja o drugoj...Barem ja to tako vidim...
Kakvi razgovori,kakvi pregovori
U pocetku svako ima svoju pricu a na kraju se ispostavi drugacije, upravo iz tog neznanja.
Tako je jedna stvar komentarisati da je neko lep/a zgodan/na a druga stvar zamisljati seks sa tom osobom. Ako ti to pada na pamet onda ti je ili brak nestabilan ili si jedan od onih kojima je potrebna promena ( vestacki nametnuta ) .
Onaj ko zeli jednu osobu i sa njom porodicu, zivot itd. taj zatvara mogucnost razmisljanja o drugoj...Barem ja to tako vidim...
Kakvi razgovori,kakvi pregovori
Razgovori i iskrenost su od najvažnijih temelja svake relacije. Famelijarne, prijateljske ili ljubavne.. svejedno..
Pitala sam sebe, pa da i vas, kad ste se vec fino ukljucili u dijelog
Da li bi vama igralo ikakvu ulogu to s kim vas je partner prevario?
Da li bi bilo lakse ili teze ako je to osoba vasih kvaliteta, ili vecih, u mnogim pogledima?
Da budem preciznija - da vas partner prevari sa prostitutkom ili sa veoma pametnom zenom?
Da li bi to bilo svejedno?
Isto pitanje i za muskace.
Da li bi vama igralo ikakvu ulogu to s kim vas je partner prevario?
Da li bi bilo lakse ili teze ako je to osoba vasih kvaliteta, ili vecih, u mnogim pogledima?
Da budem preciznija - da vas partner prevari sa prostitutkom ili sa veoma pametnom zenom?
Da li bi to bilo svejedno?
Isto pitanje i za muskace.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 312 Views
-
Last post by Duh