Pogađanje: februar/mart 2025.
Re: Pogađanje: februar/mart 2025.
Neee. Ovo nije zbogom
Sad do sljedećeg mjeseca trebamo imat bar 260 predmeta
Per aspera ad astra 
Joker bez tebe nama ne bi bilo kraja
Uletis bas kad treba
Uletis bas kad treba
Gdje, ko, kad? Da nije sjeckalica 
Mislim da bi trebali razmisliti o osnivanju detektivske agencije
Mislim da bi trebali razmisliti o osnivanju detektivske agencije
Hvala vama vez vas ovo ne bi bilo zanimljivo…biljka wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 12:38 amŽao mi je samo što nisam brojala kojem je predmetu najduže trebalo da ga pogodimo, ali ne sumnjam da je u pitanju nešto Skitnicino. Jokera nisam ni mogla staviti u highlighte jer osim dlana i mace sve je bilo meni bar uobičajeno, zbog čega sam najviše bodova i dobila na njegovim predmetima.
Upoznali smo sve moguće predmete drugih forumaša i mogu reći da nas je pogađanje veoma zbližilo. Veliko hvala najjačoj igračici @Skitnica na ovoj ideji. Želim nam svima još puuuno sati provedenih u razbijanju glave oko pogađanja najbanalnijih predmeta koji nimalo ne liče na ono na šta bi trebali ličiti![]()
Meni je zanimljivo sto svako od nas jedan djelic predmeta vidi drugacije, koliko daleko nas razmisljanja odnesu duboko u ideje…
Nadam se da cemo i dalje zajedno na ovoj temi pogadati, saliti, postavljati fotos sa predmetima koji ce i dalje nam donositi zelju da pogodimo iz prve…
Jutros sam nesto slikala za teme i kcerka me vidi i kaze : “Mama svasta sam vidila da se slika, ali to, nisam nikad!”
Sta da vam jos kazem…
Idemo dalje…
Hvala i tebi @biljka na strpljenu brojanja, mislila sam da me neces poslusati…
P.S.
Ako volis da brojis, imam jos ideja…
Skitnica wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:19 amHvala vama vez vas ovo ne bi bilo zanimljivo…biljka wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 12:38 amŽao mi je samo što nisam brojala kojem je predmetu najduže trebalo da ga pogodimo, ali ne sumnjam da je u pitanju nešto Skitnicino. Jokera nisam ni mogla staviti u highlighte jer osim dlana i mace sve je bilo meni bar uobičajeno, zbog čega sam najviše bodova i dobila na njegovim predmetima.
Upoznali smo sve moguće predmete drugih forumaša i mogu reći da nas je pogađanje veoma zbližilo. Veliko hvala najjačoj igračici @Skitnica na ovoj ideji. Želim nam svima još puuuno sati provedenih u razbijanju glave oko pogađanja najbanalnijih predmeta koji nimalo ne liče na ono na šta bi trebali ličiti![]()
![]()
Meni je zanimljivo sto svako od nas jedan djelic predmeta vidi drugacije, koliko daleko nas razmisljanja odnesu duboko u ideje…![]()
Nadam se da cemo i dalje zajedno na ovoj temi pogadati, saliti, postavljati fotos sa predmetima koji ce i dalje nam donositi zelju da pogodimo iz prve…al nije ni zanimljivo ako je pogodeno iz prve..
![]()
Jutros sam nesto slikala za teme i kcerka me vidi i kaze : “Mama svasta sam vidila da se slika, ali to, nisam nikad!”
![]()
Sta da vam jos kazem…
Idemo dalje…![]()
Hvala i tebi @biljka na strpljenu brojanja, mislila sam da me neces poslusati…![]()
![]()
P.S.
Ako volis da brojis, imam jos ideja…![]()
Da čujem ideje
Per aspera ad astra 
Prebrojati :biljka wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:31 amSkitnica wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:19 amHvala vama vez vas ovo ne bi bilo zanimljivo…biljka wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 12:38 amŽao mi je samo što nisam brojala kojem je predmetu najduže trebalo da ga pogodimo, ali ne sumnjam da je u pitanju nešto Skitnicino. Jokera nisam ni mogla staviti u highlighte jer osim dlana i mace sve je bilo meni bar uobičajeno, zbog čega sam najviše bodova i dobila na njegovim predmetima.
![]()
Meni je zanimljivo sto svako od nas jedan djelic predmeta vidi drugacije, koliko daleko nas razmisljanja odnesu duboko u ideje…![]()
Nadam se da cemo i dalje zajedno na ovoj temi pogadati, saliti, postavljati fotos sa predmetima koji ce i dalje nam donositi zelju da pogodimo iz prve…al nije ni zanimljivo ako je pogodeno iz prve..
![]()
![]()
Sta da vam jos kazem…
Idemo dalje…![]()
Hvala i tebi @biljka na strpljenu brojanja, mislila sam da me neces poslusati…![]()
![]()
P.S.
![]()
Da čujem ideje![]()
1.NE
2.NIJE
3.JOK
Hahahahahah eh za to bi mi trebao danSkitnica wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:41 amPrebrojati :biljka wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:31 amSkitnica wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 11:19 am
Hvala vama vez vas ovo ne bi bilo zanimljivo…![]()
![]()
![]()
Sta da vam jos kazem…
Idemo dalje…![]()
![]()
P.S.
![]()
Da čujem ideje![]()
1.NE
2.NIJE
3.JOK
![]()
Per aspera ad astra 
Slikala sam nešto do ljetos nećete pogoditi …

ko?gdje?kad? 
hvala na napomeni...evo i ja vrsim pripreme :P
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies