Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
Sve sto se ne opere ja ne smatram čistim …. Koliko god se brisalo … 
biljka wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 7:43 pmPranje, pa sušenje, osim ako ne dezinfikuješ kao neki. Onda ne znam kakva je procedura![]()
Meni jedino to ima smisla, mislim jedino to je zapravo održavanje higijene, da se poslije nužde na taj način očistiš, a ne samo maramicama, ovim ili onim, bez obzira na neki religijski aspekt![]()
.. ima maramica. kao za bebe. nema dodataka ili samo su vlazne.. bez ichega. te su mi ok.. ko nema bidea
..
.............................................................................................
A to pitaš, možeš i jedno i drugo. Poenta je da ćeš znati je li čistoBella wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 7:48 pmbiljka wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 7:43 pmPranje, pa sušenje, osim ako ne dezinfikuješ kao neki. Onda ne znam kakva je procedura![]()
Meni jedino to ima smisla, mislim jedino to je zapravo održavanje higijene, da se poslije nužde na taj način očistiš, a ne samo maramicama, ovim ili onim, bez obzira na neki religijski aspekt![]()
prije pranja.
valjda treba se obrisati. mlaz vode ne moze odnijeti ostatke..
ajjjjj
Te koristim za skidanje šminke, pa se opet umivam poslije.. ima maramica. kao za bebe. nema dodataka ili samo su vlazne.. bez ichega. te su mi ok.. ko nema bidea
..
Per aspera ad astra 
Ne pika se, to se moglo i polizati 
Operem, pa posusim, pa pogledam da li je papir ostao cist ko suza.
Ukoliko nije, ne navlacim odjecu, vec skidam i ulazim pod tus.
Ukoliko nije, ne navlacim odjecu, vec skidam i ulazim pod tus.
jao priche oko. pranja...
ma perite ruke to je dovoljno.. niko nije umro od prljave guze,,
.............................................................................................
prljave ruke.. su ozbiljniji sluchaj.. gripe/ meningitis./ zagadjenje hrane.. . pogotovo u restoranima... gdje osoblje opere guzu, ali ne i ruke detaljno..
Da radila dvorište bez rukavica + i mačak ima svog učešća za to … ali to ne znaci da nisu ciste .. 
P.S.Ogrebotine nisu isto sto i rane .. 
Pa ako se pere guza mogu se prati i ruke. Jedno ne isključuje drugo. A nije higijena samo "kupam se da se ne razbolim". Pa ne moraš ni krmelje ujutro umivati, nećeš se razboliti, sami će krmelji spasti, ali se umiješ jer brineš o higijeni i hoćeš da budeš što čišći. Tako je i sa guzom. Samo zato što nećeš dobiti meningitis ne mora značiti da je čisto i higijenski ne prati je
Per aspera ad astra 
Bože zamisli da zapravo imaš dermatitis ili psorijazu... Ispalo bi ne vodiš računa o rukama
Per aspera ad astra 
svashta se narodu deshava.. iz ko zna kojih razloga...
Zvučiš kao osoba koja bi nekome ko ima problema sa aknama rekla da treba samo da pere lice
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 9823 Views
-
Last post by Kamilica
-