Nasmijalo me
Re: Nasmijalo me
kako se ti borish da te ..'ne operu u par voda' ..
.............................................................................................
Prerastao sam ih davno. Ovo je program za oblajhane babe ;-)
The former tennis ace previously claimed to have had a relationship with Princess Diana in the late 1980s while she was still married to Prince Charles.
Navijala je za mene. Bilo mi je izuzetno drago što me podržava jedna takva žena. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to. Diana je bila predivna osoba s kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počastvovan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor“

.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 1:20 amPrerastao sam ih davno. Ovo je program za oblajhane babe ;-)
Previse idem unapred, ne mogu da me stignu ;-)
Maher sam ja za te maloumnike
Maher sam ja za te maloumnike
Doktor Tenison Li, londonski psihijatar, kaže da su nalazi nove studije veoma koristi.
„Dobra vest je da narcizam bledi s godinama, a loša vest da poboljšanje nije drastično", kaže.
..
Pi Didi se 2022. godine odmarao u Hrvatskoj: Snimljen kako mjerka Severinu
Drugi sastojak je ricinusovo ulje i ova dva u tandemu djeluju magično. Potrebno je da u jednu kašiku ricinusovog ulja dodate 10 do 15 kapi ulja od smole tamjana. Jedini je problem što ćete jako teško pronaći ulje smole tamjana, a bitno je i da znate da se ne radi o esencijalnom ulju, piše Super žena.
..etoga..
Odakle je taj cute akcent, pita covjek…
Probajte pogoditi, kazem.
Ukrajina?
Ja - Ne. Probajte opet.
Rusija?
Ja - Ne. Je li moj akcent bas tako jak?
Da, rece. Zvucite ko spy iz Bondovih filmova.

Probajte pogoditi, kazem.
Ukrajina?
Ja - Ne. Probajte opet.
Rusija?
Ja - Ne. Je li moj akcent bas tako jak?
Da, rece. Zvucite ko spy iz Bondovih filmova.
Iz stranke Naprijed navode da su zbog izrazito negativnog djelovanja i istih takvih izjava visokog predstavnika Christiana Schmidta tražili od Vijeća za implementaciju mira njegovu hitnu smjenu.
davno je to Mile .trazio. ali niko ni habera
. zakljuchala kantu za smece .da beskucnici ne razbacuju. neko otvorio/obio... katanac. i nije ga bacio.. .i ostavio opushak cigarete,, na kanti ...
Muz nesto lista na tellefonu, pusti neki klip, muski glas govori - e sa koliko sam ja zena mogao spavati….Samo da su one htjele 
To je sav budalizam danasnjeg novinarstva. Pojavi se neka sa silikonima na fudbalskoj ili bilo kojoj utakmici, onda novinari pocnu ono njihovo "Evo ko je devojka koja je izmamila uzdahe na utakmici" ili taj neki fazon. I onda krece smaranje, ona daje izjave,eto sada je i postala poznata navijacica
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Oct 28, 2024 11:59 amTo je sav budalizam danasnjeg novinarstva. Pojavi se neka sa silikonima na fudbalskoj ili bilo kojoj utakmici, onda novinari pocnu ono njihovo "Evo ko je devojka koja je izmamila uzdahe na utakmici" ili taj neki fazon. I onda krece smaranje, ona daje izjave,eto sada je i postala poznata navijacica![]()
![]()
.. i narod josh gori prochita samo taj naslov. i gotvo .
"Pole dance je spoj snage i elegancije, gdje svaki pokret priča priču o unutrašnjoj moći i slobodi. To je ples koji testira granice izdržljivosti i fleksibilnosti, balansirajući između elegancije i snage", započela je.
Mnogo gleda filmove
Sve sami strucnjaci
. Tako ti je to kada predsednik postavi nepismene na svakoj poziciji,bez zavrsene skole da bi mogao sam da se pita za sve. Dobro da je Srbija jos na mapi s'obzirom ko je vodi.