A, gdje cete na odmor?
Re: A, gdje cete na odmor?...2024
Gdje ces to nas bolan? 
.............................................................................................
. moguche je.ali nije bilo gdje..
.............................................................................................
. skoro pa svaki let za EU sam koritila . lufthansu.. do proshle goine..kad umalo da ostanem na aerodromu..tj u Njemachkoj.. kad je bio strajk njihovih radnika..
ovako neshto ..gledam pred spavanje..
.
Sve na tebe naleti
.
Bas da vidim kako cu se ja u Americi provesti. Hoce li Trampovci bojkotovati
Bas da vidim kako cu se ja u Americi provesti. Hoce li Trampovci bojkotovati
biche ti super.. pa nije to tako ochigledno..
ali.. ja bih ti preoruchila da posjetish Montreal i Vancouver u Kanadi mjesec septembar
ali.. ja bih ti preoruchila da posjetish Montreal i Vancouver u Kanadi mjesec septembar
Trebao sam ici u Kanadu preko firme. Moja firma ima filijalu tamo. Nas 10-ak radnika je trebalo da ide. Ali onda je nastupio korona cirkus i sve je ostalo na tome. Ocev kum zivi u Kanadi, tacnije Ontario.
Moja zelja je Amerika a sto se evrope tice, oduvek sam zeleo obici Skotsku i Irsku.
Moja zelja je Amerika a sto se evrope tice, oduvek sam zeleo obici Skotsku i Irsku.
.
Zasto tako mislis?
Mislim da je Kanada vishe relaksirana. mada klima joj je jako losha.. hladna.. 
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 6:56 pmTrebao sam ici u Kanadu preko firme. Moja firma ima filijalu tamo. Nas 10-ak radnika je trebalo da ide. Ali onda je nastupio korona cirkus i sve je ostalo na tome. Ocev kum zivi u Kanadi, tacnije Ontario.
Prvi put cujem da je nekome zelja i Scotland vidjeti
..kazu..da su jako lijepe.. pogotovo sad u ljetnim danima.. svjeze .zelenilo..
mjeseci maj i septembar.
Ja volim da se razlikujem od drugihLana wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 11:22 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 6:56 pmTrebao sam ici u Kanadu preko firme. Moja firma ima filijalu tamo. Nas 10-ak radnika je trebalo da ide. Ali onda je nastupio korona cirkus i sve je ostalo na tome. Ocev kum zivi u Kanadi, tacnije Ontario.
Prvi put cujem da je nekome zelja i Scotland vidjeti![]()
Jos kao klinac mi je bilo interesantno kada vidim na tv-u skotlandjane u suknjama,taj neki njihov obicaj
Mada Glazgov i Edinburg bi voleo da posetim. A st se Irske tice naravno Dablin, da popijem pivo u nekom pub-u
Pa ti Lana ako hoces da mi budes vodic,ja necu da se zalim
Pa Glasgow od Edinburgh nije daleko,prema tome moze to je moja lokacijaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 12:42 amJa volim da se razlikujem od drugihLana wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 11:22 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 6:56 pmTrebao sam ici u Kanadu preko firme. Moja firma ima filijalu tamo. Nas 10-ak radnika je trebalo da ide. Ali onda je nastupio korona cirkus i sve je ostalo na tome. Ocev kum zivi u Kanadi, tacnije Ontario.
Prvi put cujem da je nekome zelja i Scotland vidjeti![]()
![]()
Jos kao klinac mi je bilo interesantno kada vidim na tv-u skotlandjane u suknjama,taj neki njihov obicaj![]()
![]()
Mada Glazgov i Edinburg bi voleo da posetim. A st se Irske tice naravno Dablin, da popijem pivo u nekom pub-u![]()
Pa ti Lana ako hoces da mi budes vodic,ja necu da se zalim![]()
![]()
![]()
Super Lana, uzimam te za vodicaLana wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 10:31 amPa Glasgow od Edinburgh nije daleko,prema tome moze to je moja lokacijaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 12:42 amJa volim da se razlikujem od drugih![]()
Jos kao klinac mi je bilo interesantno kada vidim na tv-u skotlandjane u suknjama,taj neki njihov obicaj![]()
![]()
Mada Glazgov i Edinburg bi voleo da posetim. A st se Irske tice naravno Dablin, da popijem pivo u nekom pub-u![]()
![]()
![]()
![]()
Srce si. Ne zove se klub iz Edinburga bez razloga Hearts

. jeste manji br. a .da li je i prihod manji....
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pog ... 90973.aspx
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 2:10 pmSuper Lana, uzimam te za vodicaLana wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 10:31 amPa Glasgow od Edinburgh nije daleko,prema tome moze to je moja lokacijaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 12:42 am
Ja volim da se razlikujem od drugih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srce si. Ne zove se klub iz Edinburga bez razloga Hearts. Naziv po tebi dobio
![]()
Ko? Ja? Bez tebe nije to to :-)Bella wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 6:32 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 2:10 pmSuper Lana, uzimam te za vodica
Srce si. Ne zove se klub iz Edinburga bez razloga Hearts. Naziv po tebi dobio
![]()
ode on na odmor..
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 10466 Views