Ideje za dorucak
Re: Ideje za dorucak
Preskacem. Jedem tek oko podne.
Puru sam doruckovala.
Uz nju narezala rotkvicu, iscijedila na nju sok iz limete.
Tako joj bas nestane gorcina.
Uz nju narezala rotkvicu, iscijedila na nju sok iz limete.
Tako joj bas nestane gorcina.
paeca dobro mumaš nema šta 
Moje životno ostvarenje je da sam počela ustajat ranije da sebi napravim stvarno kvalitetan doručak. Jutros sam u 7 sebi uspjela napravoti losos sa krompirom. Nisam jutarnja osoba nikako, tako da mi je to ogroman korak. Vidjet ćemo do kad će trajat 
Per aspera ad astra 
to je meni vechera.
.............................................................................................
Ma ja volim obilne doručke, ali sam lijena za njih. A svakako do 11 opet izgladnim šta god i koliko god pojela
Per aspera ad astra 
. pa ,da. to je problem. koliko god kolichinski uzmesh. nakon nekog vremena. organizam trazi josh ..
. dakle . jedemo vishe nego nam treba.. ako neko ne radi teshki .fizichki posao. ne treba mu previshe hrane.. koja te nakon konzumiranja.. oteza nastavak rada..
.............................................................................................
Uh, ovo je bas ko za veceru.
To nece sigurno trajati, jer je zahtijevno.
Probaj s doruckom koji se brzo i lahko priprema.
Jutros sam tako. Vidjet ćemo
Per aspera ad astra 
Konzervirana skuša fileti sa feta sirom sa strane, maslinama, pecivo mazano komadić po komadić ljutom paštetom.
Na poslu često imam voćni doručak, na primer sada bananu, trešnje, borovnice, kajsije 
Za žene sam čitala da je dobro da doručkuju jaja
Ne pitajte me što, ne pamtim
Ne pitajte me što, ne pamtim
Inače ja retko ujutru imam apetit, nateram nekad sebe da nešto malo pojedem, verovatno zato što sam noćni čovek 
a zbilja..zashto ne jaja . za vecheru...
ja ih jedem, jedno za ruchak . nedeljom.. nekada i u radnom danu.. za lunch .
. nisam za veliki doruchak. ali nije mi ni voche..za..
.tost/ sutlija../ zob moze. mala porcija..
no. kad putujem.. mislim da se shtoshta moze jesti.. shto nije normalno
https://zadovoljna.nova.rs/fitnes-i-ish ... a-hormone/
Evo proguglah
Ma ja često preskočim doručak, tek negde popodne kad dođem kući imam prvi obrok, što i nije dobro ali šta ću, takve su okolnosti, ako ne jedem na putu do posla teško da ću stići u radno vreme... i znam, ja sam kriva za to
Evo proguglah
Ma ja često preskočim doručak, tek negde popodne kad dođem kući imam prvi obrok, što i nije dobro ali šta ću, takve su okolnosti, ako ne jedem na putu do posla teško da ću stići u radno vreme... i znam, ja sam kriva za to
Kojim se to poslom bavis? Zar nemate neku pauzu za dorucak 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 1993 Views
-
Last post by Peace