Nosenje obuce u kuci ..

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Nosenje obuce u kuci ..

Unread post by Skitnica »

Nikada nisam nosila obucu u kuci, pa cak i nekim gostima sam morala reci da se trebaju izuti..

Ne podnosim sa obucom sa kojom se hoda vani, da mi se hoda po kuci, ni pod razno to ne dozvoljavam, gostima ponudim pokucnice, koje idu na pranje nakon upotrebe..

Obucu prije nego slozim u plakar sa obucom predhodno ocistim, / operem..tu naviku sam prenela i na curicu.. :DE

Drago mi je sto je prihvatila neke moje navike, koje joj nisu godile dok je bila samnom..Sada ih i sama praktikuje u svom stanu.. :D/
Prema istraživajnu stručnjaka Univerziteta Arizona, u SAD-u, na vanjskom dijelu cipele koja se nosi svakodnevno, može se naći oko 421.000 bakterija, a 2.887 u unutrašnjem dijelu.
Nosite li obucu u kuci.. onu u kojoj ste bili vani, ne mislim na pokucnice.. ?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Nosenje obuce u kuci ..

Unread post by Bella »

:-? nisam odushevlhena, nositi tudje papuche.. .. uglavnom, u kuchama bosanaca se i dalje izuva... tako.. ako idem u kuchnu posjetu. nosim svoje papuche
. kod mene se ne izuva..... :jbg ali . to sve zavisi i gdje ko zivi...... malo se krechemo po ulicama. i ako .. 'chiste su'. osim mozda prashine.. :jbg
u Sarajevu npr. se izuvam. jer su ulice prljave. zbog naroda koji 'pljuje i ostale gadosti radi' ..
.............................................................................................Image