A, gdje cete na odmor?
A, gdje cete na odmor?
.. neki che ugodno s korisnim .. na more, da rade ..Hrvatska
Najveću plaću očekuju kuhari koji bi htjeli minimalno 1.482 eura. Konobari u prosjeku očekuju mjesečnu plaću od 1.408 eura, recepcioneri minimalno 1.259 eura, sobari i sobarice barem 1.145 eura, a pomoćni radnici u kuhinji 1.322 eura. Skladištari u sezoni očekuju 1.050 eura mjesečnu plaću, a prodavači 1.105 eura.
.............................................................................................
Re: A, gdje cete na odmor?
Moreeeee 
Re: A, gdje cete na odmor?...2024
koliko dana budesh na moru ..?
.............................................................................................
ti bi mogla na odmor u banovice
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. jel ima pashnjaka.. vochnjaka.. uz to idu sve charolije.. navedene na drugom topiku....
Tamo sjaju dva sunca. Ono na nebu i ono drugo kad je Mevla rodila sina Mirsada.
koje bi proplanke preporuchio za odmor od 3 dana..

mogla si i na stupu malo odmorit 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
..U Dubrovniku od prvog maja vrijede nove cijene parkinga. Dnevna parking karta iznosi 100 eura, a za sat vremena u blizini stare gradske jezgre posjetitelji će morati izdvojiti 10 eura.
.. avaz. promovishe tursku, egipat...
..eto... tamo jeftinije nego u hrvatskoj i neumu...
..a shta dobiju..
kome je odmor. ovako puna plaza.. za nas... koji smo preshli 30 odavno..

Ja sam zato da bolje otići na kraći odmor ali kvalitetniji, gdje nema guzve, u gradu a ni na plažama .
Vidjela sam da Venecija naplaćuje ulaz za turiste bas zbog velikih gužvi . Vjerovatno i neki drugi gradovi će to isto tako naplaćivati . Kod njih ulaz je za turiste 5€. Vidjet ćemo koliko će ostali naplaćivati .
Vidjela sam da Venecija naplaćuje ulaz za turiste bas zbog velikih gužvi . Vjerovatno i neki drugi gradovi će to isto tako naplaćivati . Kod njih ulaz je za turiste 5€. Vidjet ćemo koliko će ostali naplaćivati .
. septembar je meni naj .za odmora bio.... temperatura podnoshljiva, obrazovne ustanove, pochinju s radom. tako i da populacija nije toliko na ulicama/ plazama.. (plaza nije moj izbor za biti ) 
Ja te vikende zovem otvaranje i zatvaranje sezone
Planiram sada u junu neki vikend a onda nakon godisnjeg i u septembru jedan.
Planiram sada u junu neki vikend a onda nakon godisnjeg i u septembru jedan.
slike s.....

...
. lijepo. uredjeno...
.. zahto igdje putovati van zemlje..

...
Američki časopis Travel Off Path nedavno je napravio listu najpovoljnijih evropskih destinacija za 2024. godinu. Časopis je svojim čitaocima predložio tri evropske destinacije, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Bugarsku, za koje kaže da su izuzetno pristupačne. [/quot]
Časopis posebnu pažnju posvećuje Mostaru, Sarajevu, ali i Neumu. Ovaj primorski grad je najzanimljiviji zbog blizine mnogo poznatijem Dubrovniku, koji važi za jednu od najskupljih destinacija. Pored gradova, tu je i neverovatna priroda, sa vodopadima i rekama i jedinom prašumom u srcu Evrope.. budzet za . turiste s ruksakom..$74Jedna sedmica turističkog odmora u Bosni i Hercegovini koštaće vas samo 520 dolara, uključujući sve osim avionskih karata, navodi BokaNews. S druge strane, za nedelju dana u Albaniji je, prema njihovim procenama, potrebno izdvojiti približno 546 dolara po osobi, dok je za nedelju dana boravka u Bugarskoj potrebno izdvojiti nešto više od 1.100 dolara.
pogledah sinoch yt -ra. bio na Hvaru... restoran uz vodu.. tri predjela i ti picha.. $ 160 ..
.. kaze sve je skupo..
.. i ja se chudim. zashto se mora jesti vani.. tj u restoranu...
.
.. kaze sve je skupo..
.. i ja se chudim. zashto se mora jesti vani.. tj u restoranu...
.
kad ces da me izvedes u restoran na morske plodove i palacinke s orasima
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
A znaju vrlo dobro cijene kolike su i prije nego naruce, odu i posle se zale da im je skupo... odu eto da se pokaze na d.m gdje su i sta jeli... 
.ima i skrivenih 'usluga' / naplachivanja .... kao dodatni tanjir.. ili josh koji 'komad hleba' .. itd..
.. ili. na moru su.hoche da jedu 'svjezu' ribu...
veliki % je, da je i na 'moru' riba smznuta..
..
.. ili. na moru su.hoche da jedu 'svjezu' ribu...
..
i ja ih tako jedem... i malo kokosovog sechera.. ma
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 10465 Views
-
Last post by Peace
-
- 141 Replies