Životni put moderne žene

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
blackadder
Član
Član
Reactions:

Životni put moderne žene

Unread post by blackadder »

Ciklus života moderne žene nije ništa drugo nego vremenska linija samosabotirajućeg haosa, obmana i osećaja zasluženosti.

Uzrast 12-15 godina: Počinje svoje putovanje nuđenjem tela pred dečacima u srednjoj školi, verujući da će je rani seksualni trenuci nekako uzdići. Već tada su disciplina i vrednosti nestale.

Uzrast 16-18 godina: Do sada odbija dečake svog uzrasta, misleći da je za njih previše dobra. Postavlja "visoke standarde," koji nisu zasnovani na karakteru, već na iluzijama o veličini, zanemarujući činjenicu da je njena takozvana "vrednost" vezana samo za njenu prolaznu lepotu, a ništa dublje.

Uzrast 19-20 godina: Kulminacija njenog ega dolazi kada je zaspe pažnja muškaraca koji je žele samo zbog njenog tela. Umesto da prepozna ovo kakvo jeste, ona veruje da je nedodirljiva. Njen omiljeni citat? “Ne mogu da izlazim sa siromašnim muškarcima” i “Ja sam prava, zaslužujem najbolje.” Spoiler: Ništa od toga nije zasnovano na stvarnosti.

Uzrast 21-23 godine: Sada odbija ozbiljne muškarce jer su “dosadni.” Zašto? Zato što loši momci, igrači i neodgovorni muškarci pružaju joj dramu koju ona greškom smatra uzbuđenjem. Misli da je još uvek u kontroli, ali je samo figura u svojoj igri samouništenja.

Uzrast 24-25 godine: I dalje se igra, odbija da se smiri, verujući da će njeno najbolje vreme trajati zauvek. U međuvremenu, broj njenih seksualnih partnera raste, a njena vrednost za ozbiljne muškarce opada.

Uzrast 26-27 godina: Realnost počinje da se postavlja. Loši momci prelaze na mlađe opcije. Sada je mama sa detetom, ali još uvek se nada da će uhvatiti dobrog muškarca koji će očistiti njen nered.

Uzrast 28-29 godina: Panika. Shvata da njena vrednost na tržištu dejtovanja opada. Počinje da traži “muškarce koji se boje Boga,” što je kod za simpatičnog muškarca koji je spreman da zanemari njenu uništenu prošlost.

Uzrast 30-32 godine: Crkva postaje njeno poslednje utočište. Odjednom citira stihove iz Biblije i odlazi na Šiloh, nadajući se da će sakriti svoju prošlost sa aureolom. To je penzionisani dom za žene koje su prokockale svoje najbolje godine jureći loše odluke.

Uzrast 33+: Gorka, ogorčena i beznadežna, postaje feministički ratnik, kriveći muškarce za svoje loše izbore. Nazivaće muškarce svinjama i ološima, zaboravljajući da je ona ta koja je prokockala svoje najbolje godine neodgovornim životom.

Cara Hanson

:fiju

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Re: Životni put moderne žene

Unread post by biljka »

Kakva je ovo odvratna generalizacija žena...
Per aspera ad astra :fiju

blackadder
Član
Član
Reactions:

Unread post by blackadder »

Ne pitaj mene, ja sam samo poštar :-?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
mislim da nema pu8no zajednichkog sa danashnim zenama... text vjerovatno star 30 godina.. :DE
.............................................................................................Image

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Introvertnost - teži put?
    by Vjetar » » in Psihologija
    31 Replies
    2938 Views
    Last post by Dmr
  • Zene, zene...
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    835 Replies
    17564 Views
    Last post by Peace
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella