A, gdje cete na odmor?

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: A, gdje cete na odmor?...2024

Unread post by Coolio »

Bella draga ... Ja sam odavno odrastao covek i znam tacno sta hocu a ste ne i kakve poteze povlacim. Ne govorim ja ovo za sefa...Ja govorim za novoizmisljene zakone gde ti samo penju troskove i izmisljaju nove stavke q sve se radi u cilju da se nagovore ljudi da odustanu od svojih nekretnina i da ne budu vlasnici istih. Tako polako pocinju i sa domacom proizvodnjom voca,povrca,mleka i svega...Hoce da uvedu da ne smes kod kuce gajiti a ni posaditi nistamda sve bude gmo smece koje trebamo kupovati. To su sve nameti koje oduzimaju slobodu coveku. Problem je sto to ljudi ne vide. To ti je kisto kao sa digitalizacijom i robotima. Raduju se tome,interesantno im a nisu ni svesni koliko ljudi ce ostati bez posla kada roboti pocnu preuzimati veliki deo poslova. Vec uvode robote u kaficima, taksi automobile bez vozaca, vozove bez vozaca robote u medicini, robote umesto sekretarica itd. Kada saberes sve to, pogledaj koliko ce tesko biti doci do posla...Samo sto ljudi ne razmisljaju toliko unapred vec gledaju na zivot od danas do sutra...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Moraju.jer si se ti pohasio .i trazish vishe i vishe... shodno tome. okolina reagije..na novonastalu situaciju.
pa su izmislili/ neki genijalci kao ti. robota... i sebi posekli granu na kojoj se ljuljaju po cijeli dan.. :hahah
robot/ radi, shuti, ne trazi nishta nasmijan kako ga programirash . tako.. zamjeni tebe koji si kao dobar. jer mislish da si dobar. a pitanje je jesi li.. :hahah

otkud ti to, da je u cilju nekoga..da narodu otme stanove... problem je u tome. shto narod ne poshtuje pravila zivljenja u sredinama gdje nisu jedini.
u dvosobnom stanu , ne mogu zivjeti dvije familije s 4 djece,ako je stan registrovan za jednu familiju s 2 djece i eventualno cuko. ako je i to dozvoljeno.. :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Vreme ce da ti pokaze odakle mi to :) :) :)

Inace ne govorim ti ja da je normalno da u dvosobnom stanu zive dve familije, normalna je stvar da je to neizvodljivo, govorim ti o nametima koje izmisljaju, o novcu koji traze jer se iz godine u godinu povecavaju troskovi....Ako vec brinu za bezbednost objekta onda ne bi trebali ucenjivati nego sve uciniti kako bi vlasnik sredio,obnovio ili sta ti ja znam. Ali ako oni sve vise i vise cene povecavaju znaci da idu na to da odustanes da budes vlasnik nekretnine i jednostavno dignes ruke, predas im sve sto imas. Ne zove se agenda bezveze ''neces imati nista i bices srecann'' . Kao sto rekoh,vreme ce da ti pokaze zasto je to tako ;)

Nego gde ces na odmor, da ne skrecemo previse sa te teme :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.. za neke je izvodljivo.. i zbog toga se pisu pravila.... i zbog toga komshije ili predsjednici kuchnih savjeta. moraju da reaguju... opomenom ili tuzbom ..
to shto je tvoj stan , ne znaci da mozesh da radish shta hochesh. situacija je da, che te natjerati da prodash ili, da se drzish pravila, koje krshish. jasno.. :jbg

.. cijene povechavaju vlasnici .. kad prodaju. ti chesh sigurno traziti vishe, nego si platio svoje apartmane... ne 'oni' vech ti.. :hahah

.. kao shto svoju kuchu, sam popravsljash , niko te ne tjera na to( a moze biti i da te tjera, zavisi u kojoj drzavi zivish na zemlji) :DE .. tako morash i stan ako je u zgradi tj objekat sa vishe spratova i stanova..
.. na odmor... pa.. ne treba mi. nisam umorna.. :hahah .. pogotovo ne u ljtnim mjesecima... putovanje postaje sve muchnije .. tako. za sada ne mrdam.
..mada pratim situacije i mjesta u svijetu.. shta je popularno i zashto.. :DE
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 24, 2024 12:27 am
.. za neke je izvodljivo.. i zbog toga se pisu pravila.... i zbog toga komshije ili predsjednici kuchnih savjeta. moraju da reaguju... opomenom ili tuzbom ..
to shto je tvoj stan , ne znaci da mozesh da radish shta hochesh. situacija je da, che te natjerati da prodash ili, da se drzish pravila, koje krshish. jasno.. :jbg

.. cijene povechavaju vlasnici .. kad prodaju. ti chesh sigurno traziti vishe, nego si platio svoje apartmane... ne 'oni' vech ti.. :hahah

.. kao shto svoju kuchu, sam popravsljash , niko te ne tjera na to( a moze biti i da te tjera, zavisi u kojoj drzavi zivish na zemlji) :DE .. tako morash i stan ako je u zgradi tj objekat sa vishe spratova i stanova..
.. na odmor... pa.. ne treba mi. nisam umorna.. :hahah .. pogotovo ne u ljtnim mjesecima... putovanje postaje sve muchnije .. tako. za sada ne mrdam.
..mada pratim situacije i mjesta u svijetu.. shta je popularno i zashto.. :DE
To da nisi umorna, to vidim 😁😁😁

Ako putujes, predlazem ti Nemacku 🤣

Tu sam ti ja vodic 😁

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Turizam u minusu?
Brojke u Hrvatskoj govore o slomu ugostitelja, traže se krivci: "Pohlepa se vraća kao bumerang"
:hahah :-?
Ne slažu se svi s tim konstatacijama. Dugogodišnji poduzetnik u turizmu u Istri Jasmin Šabić koji je lani Novasolu prodao svoju agenciju za najam vila Istria Home, na temelju iskustva, analiza i brojnih razgovora s gostima zaključuje da se "pohlepa vraća kao boomerang". Smatra pritom da su za to najviše krivi upravo ugostitelji i trgovci.
:DD pa da. krivi ugostitelji.. a ne takvi, kao on ............... .koji su digli cijene nochenja/ :fp
da jeftinije 'spavaju' ..mogli bi izdvojiti koji euro za bolji restoran... i malo baksisa za zaposlene..

https://www.klix.ba/vijesti/regija/broj ... /240803017

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja cu da letujem kod Bella-e na moru,bas me briga tamo je isplativije :hahah :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm . i nije.. poznajem par osoba koji iznajmljuju.. bilo tanko kazu.. ...
kod mene je sezona.. zimi.. negdje novembar--april

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Znaci od novembra d planiram 😁

Jos kada bi neko znao gde je to 🤣🤣🤣

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

jel mushkarci na plazama u EU josh uvijek nose ..spido :fpalm

:-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ne nose spido ali nose speedo :hahah :hahah :hahah

Sve znas, sve si obavestena...Opasna si kao soda :D :hahah :hahah

Ja sam unikat,ja ne nosim to :jee. :DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:D/ .aj dobar si tu..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Hajd' neka sam u necemu dobar :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

"Airbnb gosti iz noćne more uništili su našu kuću", napisala je u opisu.
Image

. znam jedan sluchaj. gdje je momak imao manji . kriminalni zapis.. i da zbog tog, nije dobio rezervaciju za apartman , preko njih..
. tako. ovaj sluchaj je zbilja chudan. da nije napisala .koliko osoba je bilo. i kao, da ima kred. karticu od iznajmljivacha, za naplatu shtete... :jbg

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ne treba svakome izdavati stan/apartman. Meni bi vala platio svaki dinar jos bi ga naterao sam da namesti sve. Zbog takvih idiota se gubi poverenje u druge ljude

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ne mozesh znati,kako se ko ponasha..dok ga ne pustish u kuchu... to je isto i za rodbinu/ prijatelje. a pogotovo za osobe koje to plachaju...
..ako je namjena izdavanje. treba paziti kakav namjeshtaj kupujesh kao i materijale za kauche. krevete. fotelje ...itd..
. poznanica je ovdje. dekorisala svoju kuchu ..sve u bijelo.. :-? i, nakon nekog vremena odluchila da iznajmljuje.. :fpalm .. nakon godinu, je ushla u kushu. i kaze, da je bilo uzas..
. no. vjerujem da je i ona bila tu godinu dana. ne bi sve ostalo .bijelo.. :hm
..ne bi ti nishta naplatio na silu.. ima legalnih nacina.. ali. ima i izdavacha... koji traze visoke cijene.a nemaju noza. serpe, tepsije u ponudi.. :hahah :fpalm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Legalan nacin u Srbiji? Ma jel to mislis na sud i zakon u Srbiji :jee. ? Nemoj me zasmejavati...

Moji se sudili sa komsijom oko nekog prolaza. Komsija dao na sudu papir na kome stoji da mu je moj pokojni deda (otac moje majke)1984-ge godine potpisao da sme da koristi prolaz. Medjutim moj deda je umro 1982-ge. I kada su moji to dokazali komsija niti je kaznjen niti bilo sta. To je jedan banalan primer a ima ih bezbroj.

Zivot me je naucio da brzo provalim coveka ali cak i kada bi se dogodilo da pogresim znao bih kako izaci na kraj sa takvim dripcima.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
platio je troshkove suda....
a deda ga je zeznuo..za 'godine' kad je potpisivao... ;) :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Znaci da falsifikujem tudji potpis i otmem nekome nesto a da platim sudsku kaznu? Pa dobro je to, isplati se 🤣

Nije ga deda zeznuo nego je neko potpisao umesto mog dede, neko ko nije znao da je umro dve godine pre tog dana potpisa.

Nego gde cemo na odmor 🙃

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. bilo je i mislim da se josh uvijek desava u Bosni.. :-? otimaju se nekretnine..

A, deda ochito nije zivio tu... :hm
. ne znam. chekam da se turisti vrate u svoje kokoshinjce.. oslobode gradove i sela... pa da izaberem gdje chu.. :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Vodis li i mene ili ja da nastavim da rintam 🤣

I kako bre tako za ljude koji su na odmoru 😁

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. ne znam jel u ovom videu.. ali zenska iz Kanade..sama putuje. planinarka.... u dvadesetim godinama . mislim da je .. :-?
. te bivshe zemlje sovjetskog saveza. su interesantne. kao i narod..

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Bila sam u bosni,ali to za mene nije odmor :rlys

Prema tome,trebam jos jedan ali onaj pravi odmor

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja bio na Majorci ali sam morao ranije da se vratim, tako da ako ne ponovim odlazak tamo kao da nisam ni imao odmor :D :D

Sta ti falilo u Bosni, barem si cevape krkala :D :chrs

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Aug 09, 2024 8:19 pm

. ne znam jel u ovom videu.. ali zenska iz Kanade..sama putuje. planinarka.... u dvadesetim godinama . mislim da je .. :-?
. te bivshe zemlje sovjetskog saveza. su interesantne. kao i narod..
Drugar ziveo u Moskvi pa je obilazio te zemlje...I bas mi je rekao to sto ti govoris,da su te zemlje interesantne i lepe za videti...

Odavde mnogi ljufi idu u Juznu Koreju...Sta ima tamo ? :D

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Gdje ćete za Novu godinu?
    by Skitnica » » in Sve ostalo
    102 Replies
    10466 Views
    Last post by Peace
  • Godišnji odmor, ljetovanja, zimovanja
    by Kamilica » » in Putovanja