Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Magazin

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Thu Jan 09, 2025 4:35 pm
Bella wrote:
Thu Jan 09, 2025 4:07 pm
:_)
ko li tebe placha .da pishesh protiv preeeseeednika

:hahah :hm
😂😂😂😂😂😂

Moj mozak i zdrav razum koji ne moze da prihvati da je moguce imati takve ljude na vlasti bilo koje drzave. Ti ili me zajebavas ili mnogo gledas tv i verujes u bajke
:hm zdrav jesi.. ochigledno.. ali mi se chini da ti je razum. malo otishao u stranu.. :DD :maad
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Jan 09, 2025 4:56 pm
Bella wrote:
Thu Jan 09, 2025 4:07 pm
ko li tebe placha .da pishesh protiv preeeseeednika

:hahah :hm
😂😂😂😂😂😂

Moj mozak i zdrav razum koji ne moze da prihvati da je moguce imati takve ljude na vlasti bilo koje drzave. Ti ili me zajebavas ili mnogo gledas tv i verujes u bajke
:hm zdrav jesi.. ochigledno.. ali mi se chini da ti je razum. malo otishao u stranu.. :DD :maad

Pokusaj da zivis u Srbiji mesec dana ali bez pomoci tvoje Amerike, budi medju tim ljudima,pa nam ispricaj detalje

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Thu Jan 09, 2025 5:20 pm
Bella wrote:
Thu Jan 09, 2025 4:56 pm

😂😂😂😂😂😂

Pokusaj da zivis u Srbiji mesec dana ali bez pomoci tvoje Amerike, budi medju tim ljudima,pa nam ispricaj detalje
trenutno. nema napetije situacije od zivota... Amerike i TRumpa.... i narod koji ga podrzava... taj 'sloj' ... :-?
U Srbiji/Bosni.. narod slichan. kuknjava.. na sve i svashta.... kad ima .kuka da mu komshija neshto ne trazi/ kad nema kuka. kako to da nema...i kako to da mu komshija ne da a zna da ima.. :DE

:čeekaa
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ne govorim ti o napetoj situaciji nego da upoznas o kakvoj vlasti je rec. Da vidis koliko je dobro i istinito to sa televizije 😂

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

😇
zivite ko bubreg u loju. bre.. ako vam nije napeta situacija.. :-? shta hochete.... stavite kamichak u cipele i setnja..kalimegdanom.. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

https://www.instagram.com/etribune/p/DEm-01Nox2-/
Belkastro, koji se nalazi u pokrajini Kalabriji, ima oko 1.300 stanovnika od kojih su polovina starije životne dobi, ali ima i dom zdravlja koji je često zatvoren, a dežurni ljekari nisu dostupni vikendom, praznicima ili poslije radnog vremena.
https://www.nezavisne.com/magazin/zanim ... %2bprometa

:up dobra odluka

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:up . dosta stvari je dobro uradila..
.ovaj ismet, neche operisati..dok mu se ne donese 'poklon' :/*
Izetbegović objavila presudu: Nisam kriva za mobing nad Gavrankapetanovićem, htjela sam jednak tretman
Image

Kako se navodi u saopćenju, prvostepenom presudom je odbijen zahtjev kojim je traženo da se utvrdi da je tužitelj žrtva mobinga i da je od strane tuženih sistematski uznemiravan na radnom mjestu počev od februara 2016. do otkaza ugovora o radu 31.12.2017. godine putem radnji "koje imaju ponižavajući učinak na tužitelja, kojima je ugroženo dostojanstvo, čast i prava tužitelja, degradirali njegovi radni uvjeti i profesionalni status".

U odluci piše i da je tuženi tražio da se "tuženi solidarno obavežu da mu naknade nematerijalnu štetu za pretrpljene duševne bolove zbog povrede ugleda i časti u iznosu od 10.000 KM, zbog umanjenja životne aktivnosti 3.000 KM i pretrpljenog straha od 7.000 KM sa zakonskim zateznim kamatama".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250110179

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. lijepo

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:fpalm bash agonija :hahah
OKONČANA AGONIJA
Lijepe vijesti iz Istanbula: Pronađen Enver Burić iz Visokog nakon 20 dana, nestao tokom bračnog putovanja

O svemu je obavijestila policiju i Generalni konzulat u Istanbulu te Ambasadu BiH u Ankari
:-? oche ono u Tursku. iz Visokog.. :jbg shta bi im fofalilo, da su posjetili Zenicu

Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Bosna i Hercegovina na vrhu liste Prema istraživanju njemačke platforme Statista, Bosanci i Hercegovci prednjače u Europi po redovitom pranju ruku sapunom nakon korištenja toaleta – naviku ima čak 96% ispitanika. Odmah iza BiH nalazi se Turska s 94%, dok ostale zemlje regije, poput Kosova (85%) i Srbije (83%), također pokazuju visoku razinu higijenskih navika. Nasuprot tome, na dnu europske liste nalaze se Nizozemska, Italija, Francuska, Rusija i Austrija, čiji građani imaju značajno nižu stopu ove higijenske prakse. - Pročitajte više na: https://bljesak.info/lifestyle/zdravlje ... ipe/480102
.. :-? .shvatam Bosnu/Kosovo.. ali zashto Srbija :D/

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Jan 19, 2025 2:13 pm
Bosna i Hercegovina na vrhu liste Prema istraživanju njemačke platforme Statista, Bosanci i Hercegovci prednjače u Europi po redovitom pranju ruku sapunom nakon korištenja toaleta – naviku ima čak 96% ispitanika. Odmah iza BiH nalazi se Turska s 94%, dok ostale zemlje regije, poput Kosova (85%) i Srbije (83%), također pokazuju visoku razinu higijenskih navika. Nasuprot tome, na dnu europske liste nalaze se Nizozemska, Italija, Francuska, Rusija i Austrija, čiji građani imaju značajno nižu stopu ove higijenske prakse. - Pročitajte više na: https://bljesak.info/lifestyle/zdravlje ... ipe/480102
.. :-? .shvatam Bosnu/Kosovo.. ali zashto Srbija :D/

Image
Wow, kakve statistike :D

Jel pitase za pranje zuba? :DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sun Jan 19, 2025 2:23 pm

:-? ta statistika je .katastrofa..
mozda nadjem neshto :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

:kloppa .
Bella wrote:
Sun Jan 19, 2025 5:01 pm

Koja je fora pitati 100 ljudi i na osnovu toga doneti odluku koliko procenata ljudi pere ruke u jednoj drzavi od 3-4 miliona koliko ih ima Bosna ili sedam miliona koliko ih ima Srbija :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sun Jan 19, 2025 7:14 pm
:kloppa .
Bella wrote:
Sun Jan 19, 2025 5:01 pm

Koja je fora pitati 100 ljudi i na osnovu toga doneti odluku koliko procenata ljudi pere ruke u jednoj drzavi od 3-4 miliona koliko ih ima Bosna ili sedam miliona koliko ih ima Srbija :hahah
:ble
ne perete ruke... .. a hochete cipele od $1000.. :hahah

:hahah
chuj. narod se ljuti... :jbg ko im brani da i oni kupe iste.. ili neka glasaju za njega. pa che biti. jel tako Zvaka
Vučić voli skupu modu, nosio patike koje koštaju više od 1.000 dolara pa dobio brojne kritike

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ima on glasace, kupio ih :D

Mnogo su jeftiniji od patika :DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
pa . to je ok.. i tebi se svidja neki drugi politichar. njegove ideje /stav. itd...

.. gledala sam onog 'kifli' to je bosanski neki ministar.. '. intervju sa Avdicem. jao koji tip/ i mahalac.. :fpalm .. :x8 zamantalo mi se..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Mon Jan 20, 2025 3:46 am
pa . to je ok.. i tebi se svidja neki drugi politichar. njegove ideje /stav. itd...

.. gledala sam onog 'kifli' to je bosanski neki ministar.. '. intervju sa Avdicem. jao koji tip/ i mahalac.. :fpalm .. :x8 zamantalo mi se..
Nije ok ako ti zemlja sve vise propada i narod u njoj sve bednije zivi. Ni Bosna ne zaostaje sa cirkuzantima od politicara. Na isti fazon funkcionise

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Mon Jan 20, 2025 8:24 am
Bella wrote:
Mon Jan 20, 2025 3:46 am

Nije ok ako ti zemlja sve vise propada i narod u njoj sve bednije zivi. Ni Bosna ne zaostaje sa cirkuzantima od politicara. Na isti fazon funkcionise
Bosna ne da ne zaostaje. vech je zemlja/ nemoguchnosti/ patnje. . jednostavno, nemozes uplatiti novac u banci ako je suma vecha od 3 000KM. . ili ako prenosish iz jedne banke u drugu. opet :hah pitanje. odakle ti toliki novac. :maad . mozemo listu naparviti.. da se onesvijestish..
o politicharima. pa nisu to politichari.. :hahah . '95 pokupovali diplome. jer .'moze zatrebati'. i za neka radna mjesta /aktivnosti zahtjevaju to.. itd..a inache. nikada u istoriji. bosanci nisu bili vichni politici. to su radili srbi i hrvati u YU.. tako. da mislim .. da Srbija sigurno ima zdraviju atmosferu od okolnih drzava.. samo narod kuka... jer svi okolo kukaju. takva narav

.. da im ne bi trazili shta.. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Razveo se Denial Ahmetović

:W . lokalne hamshe, presretne...
Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ko je ovaj jbt :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. shta ja znam. pevach.

. ko da je od tvoje familije.. :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

evo Zvake.. ispred invensticije :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

https://www.sarajevograd.org/goran-breg ... e-pomogao/
:-? Zbilja ne shvatam,da on( i colic). o tome prichaju...... jako se napatio. chekao po nekoliko mjeseci.(on u Parizu).da im ljudi/ veze/ koji ga vole, i hoche da neshto urade za njega ..itd.. kako je degutantno chitati .. :fpalm u kojem svijetu on zivi ..
..

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Bella wrote:
Sat Jan 25, 2025 3:09 am
:-? Zbilja ne shvatam,da on( i colic). o tome prichaju...... jako se napatio. chekao po nekoliko mjeseci.(on u Parizu).da im ljudi/ veze/ koji ga vole, i hoche da neshto urade za njega ..itd.. kako je degutantno chitati .. :fpalm u kojem svijetu on zivi ..
..
Nikad prije nisam cula za ove novine
Ko ih uredjuje , cije su ?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Pekmeza wrote:
Sat Jan 25, 2025 5:33 am
Bella wrote:
Sat Jan 25, 2025 3:09 am
..
Nikad prije nisam cula za ove novine
Ko ih uredjuje , cije su ?
..naletila na FB