Magazin
Re: Magazin
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 4:35 pm
Moj mozak i zdrav razum koji ne moze da prihvati da je moguce imati takve ljude na vlasti bilo koje drzave. Ti ili me zajebavas ili mnogo gledas tv i verujes u bajke
.............................................................................................
Bella wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 4:56 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 4:35 pm
Moj mozak i zdrav razum koji ne moze da prihvati da je moguce imati takve ljude na vlasti bilo koje drzave. Ti ili me zajebavas ili mnogo gledas tv i verujes u bajkezdrav jesi.. ochigledno.. ali mi se chini da ti je razum. malo otishao u stranu..
![]()
![]()
Pokusaj da zivis u Srbiji mesec dana ali bez pomoci tvoje Amerike, budi medju tim ljudima,pa nam ispricaj detalje
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 5:20 pmBella wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 4:56 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 4:35 pm
Moj mozak i zdrav razum koji ne moze da prihvati da je moguce imati takve ljude na vlasti bilo koje drzave. Ti ili me zajebavas ili mnogo gledas tv i verujes u bajkezdrav jesi.. ochigledno.. ali mi se chini da ti je razum. malo otishao u stranu..
![]()
![]()
Pokusaj da zivis u Srbiji mesec dana ali bez pomoci tvoje Amerike, budi medju tim ljudima,pa nam ispricaj detalje
trenutno. nema napetije situacije od zivota... Amerike i TRumpa.... i narod koji ga podrzava... taj 'sloj' ...
U Srbiji/Bosni.. narod slichan. kuknjava.. na sve i svashta.... kad ima .kuka da mu komshija neshto ne trazi/ kad nema kuka. kako to da nema...i kako to da mu komshija ne da a zna da ima..
.............................................................................................
Ne govorim ti o napetoj situaciji nego da upoznas o kakvoj vlasti je rec. Da vidis koliko je dobro i istinito to sa televizije 
zivite ko bubreg u loju. bre.. ako vam nije napeta situacija..
https://www.instagram.com/etribune/p/DEm-01Nox2-/
dobra odluka
https://www.nezavisne.com/magazin/zanim ... %2bprometaBelkastro, koji se nalazi u pokrajini Kalabriji, ima oko 1.300 stanovnika od kojih su polovina starije životne dobi, ali ima i dom zdravlja koji je često zatvoren, a dežurni ljekari nisu dostupni vikendom, praznicima ili poslije radnog vremena.
.ovaj ismet, neche operisati..dok mu se ne donese 'poklon'
Izetbegović objavila presudu: Nisam kriva za mobing nad Gavrankapetanovićem, htjela sam jednak tretman
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250110179Kako se navodi u saopćenju, prvostepenom presudom je odbijen zahtjev kojim je traženo da se utvrdi da je tužitelj žrtva mobinga i da je od strane tuženih sistematski uznemiravan na radnom mjestu počev od februara 2016. do otkaza ugovora o radu 31.12.2017. godine putem radnji "koje imaju ponižavajući učinak na tužitelja, kojima je ugroženo dostojanstvo, čast i prava tužitelja, degradirali njegovi radni uvjeti i profesionalni status".
U odluci piše i da je tuženi tražio da se "tuženi solidarno obavežu da mu naknade nematerijalnu štetu za pretrpljene duševne bolove zbog povrede ugleda i časti u iznosu od 10.000 KM, zbog umanjenja životne aktivnosti 3.000 KM i pretrpljenog straha od 7.000 KM sa zakonskim zateznim kamatama".
. lijepo
OKONČANA AGONIJA
Lijepe vijesti iz Istanbula: Pronađen Enver Burić iz Visokog nakon 20 dana, nestao tokom bračnog putovanja
O svemu je obavijestila policiju i Generalni konzulat u Istanbulu te Ambasadu BiH u Ankari

..Bosna i Hercegovina na vrhu liste Prema istraživanju njemačke platforme Statista, Bosanci i Hercegovci prednjače u Europi po redovitom pranju ruku sapunom nakon korištenja toaleta – naviku ima čak 96% ispitanika. Odmah iza BiH nalazi se Turska s 94%, dok ostale zemlje regije, poput Kosova (85%) i Srbije (83%), također pokazuju visoku razinu higijenskih navika. Nasuprot tome, na dnu europske liste nalaze se Nizozemska, Italija, Francuska, Rusija i Austrija, čiji građani imaju značajno nižu stopu ove higijenske prakse. - Pročitajte više na: https://bljesak.info/lifestyle/zdravlje ... ipe/480102

Wow, kakve statistikeBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:13 pm..Bosna i Hercegovina na vrhu liste Prema istraživanju njemačke platforme Statista, Bosanci i Hercegovci prednjače u Europi po redovitom pranju ruku sapunom nakon korištenja toaleta – naviku ima čak 96% ispitanika. Odmah iza BiH nalazi se Turska s 94%, dok ostale zemlje regije, poput Kosova (85%) i Srbije (83%), također pokazuju visoku razinu higijenskih navika. Nasuprot tome, na dnu europske liste nalaze se Nizozemska, Italija, Francuska, Rusija i Austrija, čiji građani imaju značajno nižu stopu ove higijenske prakse. - Pročitajte više na: https://bljesak.info/lifestyle/zdravlje ... ipe/480102.shvatam Bosnu/Kosovo.. ali zashto Srbija
![]()
![]()
Jel pitase za pranje zuba?
mozda nadjem neshto
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 7:14 pm.
Koja je fora pitati 100 ljudi i na osnovu toga doneti odluku koliko procenata ljudi pere ruke u jednoj drzavi od 3-4 miliona koliko ih ima Bosna ili sedam miliona koliko ih ima Srbija![]()
ne perete ruke... .. a hochete cipele od $1000..
chuj. narod se ljuti...
Vučić voli skupu modu, nosio patike koje koštaju više od 1.000 dolara pa dobio brojne kritike
Ima on glasace, kupio ih 
Mnogo su jeftiniji od patika
Mnogo su jeftiniji od patika
pa . to je ok.. i tebi se svidja neki drugi politichar. njegove ideje /stav. itd...
.. gledala sam onog 'kifli' to je bosanski neki ministar.. '. intervju sa Avdicem. jao koji tip/ i mahalac..
Nije ok ako ti zemlja sve vise propada i narod u njoj sve bednije zivi. Ni Bosna ne zaostaje sa cirkuzantima od politicara. Na isti fazon funkcionise
Bosna ne da ne zaostaje. vech je zemlja/ nemoguchnosti/ patnje. . jednostavno, nemozes uplatiti novac u banci ako je suma vecha od 3 000KM. . ili ako prenosish iz jedne banke u drugu. opetNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 20, 2025 8:24 amNije ok ako ti zemlja sve vise propada i narod u njoj sve bednije zivi. Ni Bosna ne zaostaje sa cirkuzantima od politicara. Na isti fazon funkcionise
o politicharima. pa nisu to politichari..
.. da im ne bi trazili shta..
Razveo se Denial Ahmetović

Ko je ovaj jbt 
. shta ja znam. pevach.
. ko da je od tvoje familije..
. ko da je od tvoje familije..
evo Zvake.. ispred invensticije
https://www.sarajevograd.org/goran-breg ... e-pomogao/
Zbilja ne shvatam,da on( i colic). o tome prichaju...... jako se napatio. chekao po nekoliko mjeseci.(on u Parizu).da im ljudi/ veze/ koji ga vole, i hoche da neshto urade za njega ..itd.. kako je degutantno chitati ..
u kojem svijetu on zivi ..
..
..
Nikad prije nisam cula za ove novineBella wrote: ↑Sat Jan 25, 2025 3:09 amhttps://www.sarajevograd.org/goran-breg ... e-pomogao/
Zbilja ne shvatam,da on( i colic). o tome prichaju...... jako se napatio. chekao po nekoliko mjeseci.(on u Parizu).da im ljudi/ veze/ koji ga vole, i hoche da neshto urade za njega ..itd.. kako je degutantno chitati ..
..
Ko ih uredjuje , cije su ?
..naletila na FBPekmeza wrote: ↑Sat Jan 25, 2025 5:33 amNikad prije nisam cula za ove novineBella wrote: ↑Sat Jan 25, 2025 3:09 amhttps://www.sarajevograd.org/goran-breg ... e-pomogao/
..
Ko ih uredjuje , cije su ?