Nigdje kao u Bosni
Re: Nigdje kao u Bosni
Ko je strucnjak 
Seljak 
Ja na trenutak pomislih krov od necega 
Na sve lici osim na ono sto zapravo jeste 
Pravio ga je verovatno neko sto od skole ima veliki odmor i dva dvocasa
To je napredna tehnologija nego mi ne kapiramo

Šampioni u kopiranju 
Vidis kako je to udubljenje profesionalno napravljeno. Tacno su izracunali koliko kosine a koliko dubine treba da ima.
. Pretpostavljam da to nocu svetli cim se neko primakne na par metara i na taj nacin ne upada u rupu

Ta ulično osvjetljenje nisam sigurna da ga ima.. ovdje he opasno koristiti smartphone 
Sada ce Vucic da im posalje leteca kola cim ih proizvedu po Srbiji i onda im rupe nisu problem

.gledala sam sinoch intervju Senada sa Chedom. u nastavku bile i vijesti ...
boze sachuvaj.. nije chudno da je narod takav. rastresen. agresivan... pa, nishta pozitivno da se objavi..
.. chak i novikanarka/ spikerica . ima neki mukao glas... .. zvuchi kao .. spasavajte se.. mene tuku..
.. chak i novikanarka/ spikerica . ima neki mukao glas... .. zvuchi kao .. spasavajte se.. mene tuku..
.............................................................................................
Pa nije baš tako, barem po Sa, teško da ćeš vidjeti ikoga bez kacige na bilo kakvom motoru.
Biciklisti dosta njih nosi, ali nije obavezna pa je rijetko nose. Ali ni po EU nije baš da svi ili velika većina nosi kacige na biciklima. U Holandiji koja je sva na biciklu, većina ne nosi
Možda u Sa vode vise računa ali ovo su bili van grada, time i manje opreznosti imaju..Vjetar wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 8:41 pmPa nije baš tako, barem po Sa, teško da ćeš vidjeti ikoga bez kacige na bilo kakvom motoru.
Biciklisti dosta njih nosi, ali nije obavezna pa je rijetko nose. Ali ni po EU nije baš da svi ili velika većina nosi kacige na biciklima. U Holandiji koja je sva na biciklu, većina ne nosi![]()
Sportski biciklisti većinom nose kacige.. ili djeca školskog uzrasta ostalo je mix .. penzioneri su također jako oprezni u saobracaju.. i njih možemo vidjeti sa kacigama..
Pa i kod nas je tako otprilike, oni koji se ozbiljnije vozaju, nose kacige, djeca takođe po gradu, dosta učestalo.Skitnica wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 9:05 pmMožda u Sa vode vise računa ali ovo su bili van grada, time i manje opreznosti imaju..Vjetar wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 8:41 pmPa nije baš tako, barem po Sa, teško da ćeš vidjeti ikoga bez kacige na bilo kakvom motoru.
Biciklisti dosta njih nosi, ali nije obavezna pa je rijetko nose. Ali ni po EU nije baš da svi ili velika većina nosi kacige na biciklima. U Holandiji koja je sva na biciklu, većina ne nosi![]()
Sportski biciklisti većinom nose kacige.. ili djeca školskog uzrasta ostalo je mix .. penzioneri su također jako oprezni u saobracaju.. i njih možemo vidjeti sa kacigama..
Hoću reći da kod nas nije tako loše stanje sa kacigama, pogotovo motori, otprilike kako vidim i u EU
U Holandiji svaki stoti na biciklu ima kacigu

Policija zalijepila isprintano upozorenje na saobraćajni znak
shta vam je smijeshno..
.............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 8447 Views
-
Last post by Bella
-
- 148 Replies