Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Magazin

Unread post by Bella »

:-?
deshava se u svakoj zemlji. vjerujem, gdje dolaze migranti iz specifichnih zemalja.. pogotovo sjever afrike .
3 marokanca u ranim 20 -im . silovali madjarske turiskinje u italiji...'25

Hungarian Prime Minister Viktor Orbán condemned the ‘henious sexual assault’ by three Moroccan migrants on two young Hungarian women in Catania, Italy, in a post on X on 9 September.
https://www.hungarianconservative.com/a ... tor-orban/
najvishe migranata je iz rumunije, zatim albanije pa maroka.. vechina ilegalci.. dolaze chamcima. :-?
. i u sarajevu sam vidjala. chudne tipove.
.. pa i shta su radili po krajini.... useljavali u prazne kuche. unishtavali te iste..
ali shto je najgore i dalje se slobodno voze tramvajima. shetaju. ulicama . izbezumljenog izgleda. .
. definitivno, ih treba izbaciti iz zemlje...
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Apr 29, 2026 11:28 pm
deshava se u svakoj zemlji. vjerujem, gdje dolaze migranti iz specifichnih zemalja.. pogotovo sjever afrike .

Hungarian Prime Minister Viktor Orbán condemned the ‘henious sexual assault’ by three Moroccan migrants on two young Hungarian women in Catania, Italy, in a post on X on 9 September.
najvishe migranata je iz rumunije, zatim albanije pa maroka.. vechina ilegalci.. dolaze chamcima. :-?
.. pa i shta su radili po krajini.... useljavali u prazne kuche. unishtavali te iste..
ali shto je najgore i dalje se slobodno voze tramvajima. shetaju. ulicama . izbezumljenog izgleda. .
Ali Biljka kaze da smo rasisti jer za takve pricamo da ih treba proterati. Smesno joj jer pise neki Deki, automatski je laz ako je neko napisao na drustvenoj mrezi.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Wed Apr 29, 2026 11:10 pm
biljka wrote:
Wed Apr 29, 2026 6:51 pm
Coolio wrote:
Wed Apr 29, 2026 6:29 pm

Kakve veze ima ko pise? Pitanje je da li je istina? Da li je preneo vesti iz Italije ili izmislja?

Ti videla ko pise i kao eto, nije DNOvinar pa nije tacno
Samo ti čitaj Dekija RS. Izvor informacija :qq

I super pa ti je okej tako iz dana u dan vrijeđati nečiju profesiju. Deki RS će prenijeti kredibilne vijesti i Italije, a ne neko ko je školovan za to. Ali jbg... Ti bi ipak dijete ispisao iz škole jer šta će mu škola kad ima Dekija i Dekije
Cekaj bre, pa mi ovde napisemo nesto sto se desilo. Znaci li to da nista od toga nije istina jer smo mi napisali? Jer sta smo mi drugaciji od tog Dekija
Jedno je pisati da si posadio cvijeće ili nisi, a drugo je stvarati strah prema određenoj vrsti ljudi bombastičnim naslovima i tekstovima, preuveličavanjem informacija ili jednostavno informacijama koje su lažne. Zato iz dana u dan pokušavam da te zaustavim sa tim nebulozama
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:09 am
Coolio wrote:
biljka wrote:
Wed Apr 29, 2026 6:51 pm

Samo ti čitaj Dekija RS. Izvor informacija :qq

I super pa ti je okej tako iz dana u dan vrijeđati nečiju profesiju. Deki RS će prenijeti kredibilne vijesti i Italije, a ne neko ko je školovan za to. Ali jbg... Ti bi ipak dijete ispisao iz škole jer šta će mu škola kad ima Dekija i Dekije
Cekaj bre, pa mi ovde napisemo nesto sto se desilo. Znaci li to da nista od toga nije istina jer smo mi napisali? Jer sta smo mi drugaciji od tog Dekija
Jedno je pisati da si posadio cvijeće ili nisi, a drugo je stvarati strah prema određenoj vrsti ljudi bombastičnim naslovima i tekstovima, preuveličavanjem informacija ili jednostavno informacijama koje su lažne. Zato iz dana u dan pokušavam da te zaustavim sa tim nebulozama
Kako su lazne kada ti stoje u novinama, ne razumem? Sada ti i novine u koje verujes lazu?

Kakve lazne vesti ako se sve to desilo...Ne razumem, cemu prikrivanje takvih stvari?

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Wed Apr 29, 2026 11:18 pm
Image
Gdje su podaci o kriminalcima Italijanima? Što ne dijeliš te vijesti?

Sve okej, samo se nemojte predstavljati kao neki kosmopoliti kad to niste, već imate duboko ukorijenjen prezir ili strah ili neku nelagodu prema drugom i drugačijem. Možda se na prvu ne vidi, ali ponekad evo ispliva na površinu

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
I vas sve što ste po Amerikama i Njemačkoj...
Što je sigurno, sigurno je

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:11 am
biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:09 am
Coolio wrote:

Kako su lazne kada ti stoje u novinama, ne razumem? Sada ti i novine u koje verujes lazu?

Kakve lazne vesti ako se sve to desilo...Ne razumem, cemu prikrivanje takvih stvari?
Da potcrtam još jednom jer vidim da ti nije jasno. Jedno je prenijeti vijest o ružnom događaju, a drugo je pisati kao Daki RS i misliti tako generalno o grupi ljudi, propagano i senzacionalistički

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Obavesti DNOvinare da objave ovo.

Kaze covek da nema nigde na vestima. Cudno jer su posteni i posteno obavljaju posao.

https://pro.tiktok.com/t/ZGdHh7gTT/

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:17 am

Kaze covek da nema nigde na vestima. Cudno jer su posteni i posteno obavljaju posao.

Evo odmah. Nemam pametnijeg posla

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ima li nezavisnih televizija N1, Nova S, Informer, BN, OBN, Face TV ili koje vec sve imate...Kako to posteni novinari ne objavljuju? Ma nije moguce...

Nema sanse, to su postenjacine...Opozicione televizije i ostale cirkuzanstek price...

Eto vam dokaz kako novine funkcionisu...DNOvinari

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Apr 29, 2026 11:33 pm
Bella wrote:

Ali Biljka kaze da smo rasisti jer za takve pricamo da ih treba proterati. Smesno joj jer pise neki Deki, automatski je laz ako je neko napisao na drustvenoj mrezi.
. naravno da ih treba proterati. sve one koji dodju u drugu zemlju. :jbg kao i gost u tvojoj kuchi.
.. i donose i prakticira navike . obichaje.. kao i lichno ponashnaje. koje nije u skladu te drzave kao i kuche . .
veliki broj ilegalaca. npr u americi. meksikanci.. su sasvim ok. vrijedno rade. troshe dosta novaca u zemlji kojoj su.. imaju familiju. djecu . koji che nastaviti raditi i graditi svoju buduchnost ... to shto su ilegalci. meni je nebitno. tachno. krshe zakon..ali i idu ka putu da svoje stanje legalizuju.... bez kriminalnog zapisa. to im treba i omoguchiti.. manje vishe .tako je nekako i bilo .do dolaska trumpa.. no vratiti che se na staro. jer .nema ekonomije bez njih..

:hahah mada musk obechava .robote. koji che i nas zamjeniti... za koju godinu.. .. :hm
vidjela sam taj fb tvog izvora informacija.. tip dosta pishe o ratnim likovima tako. da mi se ne svidja
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:23 am
Coolio wrote:

:jjeejj

Drzis mi predavanja da su posteni...Gde su te postenjacine? Objavice sta je jeo desingerica, sta rade u farmi na pinku, kako je spavala mimi oro ...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:13 am
:jbg zashto bi nas. ne razlikujemo se od 'domachih'
ako chu u njihove zemlje . biti turista. ponashat i obuchi chu se po njihovim obichajima.. meni se ne svidjaju, i ne putujem u te vuko*** :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:26 am
Coolio wrote:
Wed Apr 29, 2026 11:33 pm
Bella wrote:

. naravno da ih treba proterati. sve one koji dodju u drugu zemlju. :jbg kao i gost u tvojoj kuchi.
.. i donose i prakticira navike . obichaje.. kao i lichno ponashnaje. koje nije u skladu te drzave kao i kuche . .
veliki broj ilegalaca. npr u americi. meksikanci.. su sasvim ok. vrijedno rade. troshe dosta novaca u zemlji kojoj su.. imaju familiju. djecu . koji che nastaviti raditi i graditi svoju buduchnost ... to shto su ilegalci. meni je nebitno. tachno. krshe zakon..ali i idu ka putu da svoje stanje legalizuju.... bez kriminalnog zapisa. to im treba i omoguchiti.. manje vishe .tako je nekako i bilo .do dolaska trumpa.. no vratiti che se na staro. jer .nema ekonomije bez njih..

:hahah mada musk obechava .robote. koji che i nas zamjeniti... za koju godinu.. .. :hm
vidjela sam taj fb tvog izvora informacija.. tip dosta pishe o ratnim likovima tako. da mi se ne svidja
Ne obracam paznju na ratne klipove itd. Nemam interesovanja za ta. Ovo sam prosledio i postavio pitanje INI da li je istina ali nam se Biljka uznemirila...Ona odmah generalizuje sve...Niko nema nista protiv ljudi koji su dosli, rade,zive normalno,ne prave probleme vec je rec o bolesnicima koji napadaju zene,ljude,pljackaju,premlacujum,buse nozevima a pritom nemaju dokumenta a sto je jos zalosnije, zakon im nista ne moze pa ljudi uglavnom moraju sami sprovoditi zakon. Evo i sada u Bosni, prebise coveka, niti jedne novine niti televizija nisu objavile nista...a ubedjuje me kako su novinari casni, rade svoj posao...Eto koliko su casni, obicni citaci tekstova, rade sve sto im narede...

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
biljka wrote:
Coolio wrote:

Drzis mi predavanja da su posteni...Gde su te postenjacine? Objavice sta je jeo desingerica, sta rade u farmi na pinku, kako je spavala mimi oro ...
Očito znaš sve o novinarskoj profesiji. Samo čitaj Dekija, kod njega nema Designerica i Farmi

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:34 am
Coolio wrote:
biljka wrote:

Očito znaš sve o novinarskoj profesiji. Samo čitaj Dekija, kod njega nema Designerica i Farmi
Pa odgovori mi na pitanje, u pitanju je tvoja drzava. Covek isprebijan,unakazen. Prebio ga predsednik neke opstine sa jos nekima. Coveku slomljena ruka,rame, ima 13 kopci na glavi, oko zatvoreno i niti jedna televizija kao i novina ne objavi to. Objasni mi tu profesiju? Sta je tu profesionalno? Prosvetli me...

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:29 am
biljka wrote:
ako chu u njihove zemlje . biti turista. ponashat i obuchi chu se po njihovim obichajima.. meni se ne svidjaju, i ne putujem u te vuko*** :hahah
Samo želim da vam jedan dan te obećane zemlje postanu vukojebine od kojih toliko strepite. Ne zaslužujete bolje

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:36 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Pa odgovori mi na pitanje, u pitanju je tvoja drzava. Covek isprebijan,unakazen. Prebio ga predsednik neke opstine sa jos nekima. Coveku slomljena ruka,rame, ima 13 kopci na glavi, oko zatvoreno i niti jedna televizija kao i novina ne objavi to. Objasni mi tu profesiju? Sta je tu profesionalno? Prosvetli me...
Ljudi u medijima inače listaju tiktok da vide ko se danas javio da je isprebijan. Nemaju pametnijeg posla

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:39 am
Coolio wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:36 am
biljka wrote:

Ljudi u medijima inače listaju tiktok da vide ko se danas javio da je isprebijan. Nemaju pametnijeg posla
Curo draga, ovo se desilo 29.marta...dakle pre mesec dana i slucaj prijavljen policiji...Pretukao ga je predsednik neke mesne zajednici ili opstine sa bracom i sinom...Unakazili su coveka... Cak mu je i MUP rekao da je istraga u toku a doktok mu rekao da su lakse telesne povrede...Eto, tu ce iz dijaspore da se vrate...

„Brutalno sam pretučen od predsjednika mjesne zajednice Gornja Koprivna Munira Durakovića, zvanog Nino, njegovog sina Aladina i njegove trojice braće, od kojih su dvojica penzionisani policajci, a treći brat je lovac.

Oni su me tako pretukli da imam rame iščašeno, slomljenu desnu ruku, imam 19 kopči na glavi, oko mi je zatvoreno, a meni su danas na CUM-u rekli da su ovo lakše tjelesne povrede.

Da li su ovo lakše tjelesne povrede, neka narod sam kaže“, rekao je Murić za Crna-Hronika.

Posebnu sumnju kod porodice izaziva činjenica da se ovaj incident, kako tvrde, nije pojavio u redovnim servisnim informacijama policije.

„Ovog slučaja nema u servisnim informacijama. Ovaj slučaj želi neko da zataška“, tvrdi Murić.

Iz MUP-a USK za sada navode da je istraga u toku, te da će više detalja biti poznato nakon što policijski službenici završe sve istražne radnje i prikupe izjave svih učesnika događaja.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:37 am
Samo želim da vam jedan dan te obećane zemlje postanu vukojebine od kojih toliko strepite. Ne zaslužujete bolje
.ne znam. :hm ne bih nikom pozeljela da se pati,u bilo kojem obliku bilo gdje da zivi.. i trebalo bi, da u danashnje vrijeme dostignucha. na svim poljima ...... nema gladnih neka su svi siti .

...a ko zeli, 'zeleniju travu'. neka se trudi da ta, trava takvai ostane :DE

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:37 am
Bella wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:29 am
biljka wrote:
Neko ko vec je dosao da radi, ne pravi probleme, vec koristi pruzenu priliku za boljim zivotom ne treba da brine niti bi trebalo da ima problema. Rec je o ljudima koji em udju na silu u drzavu, em maltretiraju ljude, napadaju nozem, pljackaju, vredjaju,pljuju, siluju zene...Dakle da ti naglasim,nije rec o svima...Ljudima koji ne prave problem treba pomoci i treba prihvatiti...ali ovakve koji ovo rade, sve treba proterati, iz koje god da je zemlje, pa cak iako je iz nase...Ti sve generalizujes i mislis da neko govori u globalu...Valjda volis to da radis,nemam pojma...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
Ono što mogu da kažem jeste da je on u prodavnici uvrijedio mog sina i da što on govori 99% nije istina. Spreman sam i da idem na poligraf. Postoji policijski izvještaj. Ja nikada nisam imao nekih problema sa zakonom sem dvije plaćene kazne za brzinu”
eto , uvrijedio mu sina.. jel to dovoljno da ga svi iz familije prebiju.. :jbg
ima dvije kazne za brzu voznju dakle. chovjek je agresivan. shto potvrdjuje i njegovo fizichko obrachunavanje..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Apr 30, 2026 12:50 am
:hahah
Ono što mogu da kažem jeste da je on u prodavnici uvrijedio mog sina i da što on govori 99% nije istina. Spreman sam i da idem na poligraf. Postoji policijski izvještaj. Ja nikada nisam imao nekih problema sa zakonom sem dvije plaćene kazne za brzinu”
eto , uvrijedio mu sina.. jel to dovoljno da ga svi iz familije prebiju.. :jbg
ima dvije kazne za brzu voznju dakle. chovjek je agresivan. shto potvrdjuje i njegovo fizichko obrachunavanje..
Ma totalno je nebitno ko je kriv i sta se desilo...Poenta je da niti jedna televizija to mesec dana nije objavila...Oni posle neka vide ko je kriv ali cim se nije objavilo,mogu da pretpostavim ko je kriv...Tu se vidi kako novinarstvo danas funkcionise...Inace mi se povraca kada cujem ovo spreman sam za poligraf..Svi istu izjavu daju kao roboti...