Magazin
Re: Magazin
. ne razumijem omladinu... sama vracha.. . nije joj drzava obezbijedila .Moja rata iznosi 800 KM. Živim sama i sama vraćam svoj kredit. Dijete sam ratnog vojnog invalida. Magistrica sam ekonomije sa punih 10 godina radnog staža, a imam 29 trenutno. Ako je to hiperprivilegovano, eto jesam. To što sam se ja za ovih 10 godina izgradila i obezbijedila sebi platu koja može podnijeti ovaj kredit nije mi država obezbijedila. Da napomenem, radim u privatnom sektoru", kazala je Ajla, navodi se u saopćenju ove grupe.
..djevojka 'magistrica' i ovakve gluposti pishe...
..kako joj drzava nije obezbijedila.. dozvolila je privatniku da radi..s tim i njoj radno mjesto, a radnim mjestom i zaradom . mogucnost uzimanja kredita . u drzavi, koja ima jednu od najnizih kamata... i #shtashvishe..
.............................................................................................
Traži muža kreditno sposobnogBella wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 12:11 am. ne razumijem omladinu... sama vracha.. . nije joj drzava obezbijedila .Moja rata iznosi 800 KM. Živim sama i sama vraćam svoj kredit. Dijete sam ratnog vojnog invalida. Magistrica sam ekonomije sa punih 10 godina radnog staža, a imam 29 trenutno. Ako je to hiperprivilegovano, eto jesam. To što sam se ja za ovih 10 godina izgradila i obezbijedila sebi platu koja može podnijeti ovaj kredit nije mi država obezbijedila. Da napomenem, radim u privatnom sektoru", kazala je Ajla, navodi se u saopćenju ove grupe.
..djevojka 'magistrica' i ovakve gluposti pishe...
..kako joj drzava nije obezbijedila.. dozvolila je privatniku da radi..s tim i njoj radno mjesto, a radnim mjestom i zaradom . mogucnost uzimanja kredita . u drzavi, koja ima jednu od najnizih kamata... i #shtashvishe..![]()
.............................................................................................
. outfit .ok... izgled. #propo..... trebao bi podochnjake ukloniti .kao i zategnuti vrat.. koji botoxHari Mata Hari snimljen u šetnji Sarajevom

.. bachene pare...
Šta to ona ima na sebi što je toliko skupo.
Pa krenimo redom. Teksas jakna Laura Biagioti 1.000 dolara, tu je i marama Hermes od 300 dolara. Ono što nam je najviše zapalo za oko je prelepa hit tirkizna torbica Hermes torbica od 80.000 dolara.
Na ruci je nosila verenički prsten od 120.000 dolara, kao i još jedan dijamantski prsten od 20.000 dolara. Na ušima savršene dijamantske minđuše od 60.000 dolara.
Sve na njoj izgleda vrhunski stilizovanoi na prvi pogled "skromno", tako možda većima ljudi ne bi ni primetila da ova žena na sebi nosi tako skupe stvari. Ali u ovom slučaju važi pravilo da je manje više, bez obzira na to koliko košta.
Kako vam se sviđa ovaj autfit od 280 hiljada evra?
taman da se lopovi informisu koga ce da ubiju i opljackaju 

:cc. nema mog imena
Lucia Šišić porijeklom iz Bosne i Hercegovine je nova Miss Beča
..
ne znam jesam li ovo postala
pogledaj ti.shta rade od zivotinja.
pogledaj ti.shta rade od zivotinja.
Kako su opasni ovi padovi. 
. nije da se mora sve probati... pogotovo ovakve 'gromade' ne znam ni kako vlasnik zivotinje to dozvoli.. nek slomi tu jednu grbu . ne moze raditi..
od chega che onda zivjeti.
. prichala mi prijateljica. bila u Egiptu i ona se eto popela . no kad je htjela sichi. morala opet platiti
. prichala mi prijateljica. bila u Egiptu i ona se eto popela . no kad je htjela sichi. morala opet platiti
Pametna. Dva puta čovjek zaradio.
..
kad odluchish.kod takvih provesti odmor i baciti svoje novce
Treba doći opet da još para ostavi. 
Kakav komad budale ova Sabina
u par rechenica. ko je ona i shta hoche..
Komad budale. Nipovka. Kaže da nema razlike između 1 marta i 9 januara
A radi na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu
U ratu bila u Pragu. Popisa 50 hiljada invalida u Sarajevu, 15 hiljada ubijenih u Sarajevu. Klošarka bolesna
.. to shto je chlan nekog 'nipa' valjda je to neka partija.
ali josh gori je taj shto joj daje prostor
ulicarka...klosharka...Bella wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 6:22 pm.. to shto je chlan nekog 'nipa' valjda je to neka partija.. ah .. ako krshi neki code ponashanja.. nogom vani.
ali josh gori je taj shto joj daje prostor
dalabu ba
. nadjoh recept .. Kemma. i ne svidja mi se.. ipak . meso u sarmi mi je najukusnije... vjerovatno shto je kuvano a ima i rize.. .kao i oba grchka.
i Munčo neshto radi...tak...jede mafin npr..

..
dzesi energy