Stvari koje vas nerviraju
Re: Stvari koje vas nerviraju
Vec sam ti 1000 puta rekao da se na izborima nista ne bira. Lazan privid demokratije da narod nesto kao bira i moze promeniti olovkom. Ljudi koji su iznad politicara postave vlast i laznu opoziciju i onda zamlacuju lude. Kada nastanu promene, znaci da prethodnik nije mogao vise da sprovodi agendu pa je na njegovo mesto dosao novi ucenik svetskog ekonomskog foruma koji nastavlja gde prethodnik stao dok se narod veseli ulicama i slavi izmisljeni boljitak.

mislish ako si napisao 1000 puta, jedno te isto. da treba da bude istina.. fakti....
.. znamo da se izbori mogu 'oteti', nashtimati. ali.. opet.. za sada je to jedina opcija.. da ipak narod, koji zeli i kojeg ima u dovoljnom broju. moze da utiche.. na sve..
.............................................................................................
Za ovo bih smeo da se kladim da je istina...Televizije,novine,politicari...sve je pod njihovom kontrolom...Nsta se ne postize time...Jedino se moze srusiti vlast ako sve u drzavi stane,ako se narod ujedini,da ide ispred policije i vojske i zahteva da postupe po zakonu.
trenutno je klima takva, da se pokushava, narod zavaditi . a to i nije tako teshko...
ako padne josh koja nastresnica, biche krvi. to shto svaki dan im raste cijena zivotnih namirnica. ne obaziru se..
tako.. narod funkcionishe
ako padne josh koja nastresnica, biche krvi. to shto svaki dan im raste cijena zivotnih namirnica. ne obaziru se..
tako.. narod funkcionishe
.............................................................................................
jucher sam povrijedila prst..
.zasila fersluz na jakni. sve ruchno

. danas . radim . jastucnicu.
Kad mi se folija ne odvija ravnomjerno.
Kada hocu da otvarim tunjevinu/sardinu pa mi pukne onaj deo gore 
Imas dvije solucije, da ih prestanes jesti, ili da ih otvaras sa elegencijom..
Biram ovo drugo
Pokloni za Božić
Zašto ne bacim ..
Ili dam nekome

Zašto ne bacim ..
Ili dam nekome

.

u zadnje vrijeme .se pojacale reklame na YT kanalu.. sad moran prebacivati na.. Brave browser ... da gledam na miru
Smeta mi kad radim nešto napolju a trenerka mi spada i leđa budu gola. I malo malo moram da ustanem i utrpam majicu.
Šefica kad mi se nađe soliti pamet poslije 11 sati posla
Per aspera ad astra 
Za koju jaknu se odlučiti ujutru.. 
kad mi neko svira u autu iza mene
Ne da mene to nervira, mene to prepada.
Ali stvarno. Dugo sam se bas dobro “trzala” kad neko svirne, iza mene, ili pored mene.
Imala sam dana kad sam mislila da bi dobar izum bio imati dvije sirene na autu.
Jednu koja salje nekako prijateljsko upozorenje, s nekim drukcijim, meksim, zvukom.
Jer moze se cojeku desiti da odluta mislima pa npr nije prve secunde skuzio da mu se upalilo zeleno na semaforu. Pa ga ovaj iza nekako s tim drugim, prijateljskim, zvukom upozori, i ti to shvatis - znas, razumijem, i meni se desi, ali vrijeme je da krenes.
Ovo sada uvijek dozivljavam kao grubo deranje - vozi, sta cekas…pazi, budalo, sta radis…
Trenutno najvise gps.
Svaki dan putujem zbog posla u razlicitim pravcima i treba mi.
I kuda on mene zna voditi da mi jednu minutu ustedi
Na koncu mislim da mi i ne ustedi, da mi se dodaju minute.
Svaki se put pokajem sto nisam isla dobro poznatim putem.
Svaki dan putujem zbog posla u razlicitim pravcima i treba mi.
I kuda on mene zna voditi da mi jednu minutu ustedi
Na koncu mislim da mi i ne ustedi, da mi se dodaju minute.
Svaki se put pokajem sto nisam isla dobro poznatim putem.
zbog takvih.. biram semafore/ raskrsnice. koje ne dopustaju ukljuchenje za skretanje.. i to od kako : (na takvoj me udarila zenska sa skuterom/ dakle juri, nema osiguranja i onda trazi odshtetu od mog, jer ga moram imati .jer sam u autu/ ovo ne mogu shvatiti u jednoj kapitalistichkoj drzavi da postoji/ sluchaj je u toku/
.a i kad vidim da neko ne kreche.. kazem. ovog su'guje ujele'
zashto:.. puno sluchajeva. gdje truck-ovi prolaze na kraj zutog svjetla i u raskrsnici su na crvenom... i eto sudara..
Nerviraju me ovi cepovi na flasama sto su u Nemackoj i gde jos vec izmislili...Koja budalastina mati draga...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 2653 Views
-
Last post by Peace
-
- 101 Replies