Magazin
Re: Magazin
Nemoj opet o ratu, necu vise o tome da pricam...biljka wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 10:45 pmOkej, legalista si, a je li se u to ubrajaju i presude iz Haga?Coolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 6:04 pmNe, ne umanjujem i da je obrnuta situacija, tacnije da je zena pocinila nesto ne bih osudio bez dokaza. I nisam ja to rekao, to su se pitali ljudi na sudu. Ukratko, prelako osudjujete nekoga pogotovu u danasnje vreme gde ljudi ne sacekaju presudu. Govorim uopsteno, o kakvom god slucaju da je rec.
Nije o ratu. Samo znam da si selektivan po pitanju presuda. Pa ono... Ali okej, bolje ne ulaziti daljeCoolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 10:57 pmNemoj opet o ratu, necu vise o tome da pricam...biljka wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 10:45 pmOkej, legalista si, a je li se u to ubrajaju i presude iz Haga?Coolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 6:04 pm
Ne, ne umanjujem i da je obrnuta situacija, tacnije da je zena pocinila nesto ne bih osudio bez dokaza. I nisam ja to rekao, to su se pitali ljudi na sudu. Ukratko, prelako osudjujete nekoga pogotovu u danasnje vreme gde ljudi ne sacekaju presudu. Govorim uopsteno, o kakvom god slucaju da je rec.
Per aspera ad astra 
kod Zvake je . teorija.. ko god je kriv, i dokaze se. neka ga i Bog kazni..
.............................................................................................
Tvit je šaljivog karaktera. Ne znam šta treba biti dokazano, da će goriti u paklu?
Per aspera ad astra 
A dobro, realno jeste malo čudno da je ona upisala mladju sestru kod njega, nakon svega 
Pa nije je ona upisala... Šta su roditelji znali
2018. je imala 20ak godina... A u školu su se upisivali do 13. godine života. A naravno da kao djetetu i dok ne sazriješ nije jasno šta znači nasilje kad ga vrši neko ko ti se predstavlja bliskim, plus prijetnje. Zato i trebaju proći godine da bi neko progovorio"Ja sam bila ubeđena da sam ja jedina ikada kojoj se to događa. Ja nisam imala strah da se to još nekome može desiti, mislila sam da je kazna. Kada je Anja došla u poslednju godinu ja sam prespojila i rekla sam joj da mi obavezno kaže ako krene da joj postavlja pitanja: "Da li se jeb*š, kako?". Rekla sam joj da odmah otrči dole, siđe i kaže da je tata čeka. On je nju ta pitanja pitao pretposlednji čas", objasnila je Milena.
Radulovićeva je ispričala sudiji da je prvi put celu priču ispričala svom psihologu 2018. godine, ali da je pre toga više ljudi delimično bilo upoznato.
Per aspera ad astra 
Okej. Ali taj dio oko njenog ostanka tu i godinama nakon i mogu razumjeti. Ako ju je on “pustio na miru” nakon tog silovanja na početku. Strah, šta god. Ne zvuči mi logično ni da ju je pustio na miru sve te godine nakon, a ako je to trajalo sve te godine dok je bila tu kod njega, onda fkt jeste čudno.
Ali dio da znaš da ti mladja sestra dolazi kod nekoga ko je tebe silovao i da ti kažeš njoj ako bude navaljivao ti bježi, iako znaš da ti to nisi mogla, je, pa slobodno se može reći -
Ali dio da znaš da ti mladja sestra dolazi kod nekoga ko je tebe silovao i da ti kažeš njoj ako bude navaljivao ti bježi, iako znaš da ti to nisi mogla, je, pa slobodno se može reći -
Prvi put je vršio seksualno nasilje kad je imala 17, a ne zna se koliko joj sestra ima godina. A i ostale žene koje su prijavile su imale 16–17 godina. S tim da se govorilo da se za neke slučajeve nasilje nastavilo i nakon što su postale punoljetne. Nisu nam dostupni svi detalji koliko je koja djevojka imala godina jer... zaštita privatnosti. Sasvim je logično da u tim godinama ne znaš šta ti se dešava, pogotovo jer mislim (nisam sigurna) da im je i prijetio i iznad je tebe.Vjetar wrote: ↑Tue Jan 20, 2026 12:59 pmOkej. Ali taj dio oko njenog ostanka tu i godinama nakon i mogu razumjeti. Ako ju je on “pustio na miru” nakon tog silovanja na početku. Strah, šta god. Ne zvuči mi logično ni da ju je pustio na miru sve te godine nakon, a ako je to trajalo sve te godine dok je bila tu kod njega, onda fkt jeste čudno.
Ali dio da znaš da ti mladja sestra dolazi kod nekoga ko je tebe silovao i da ti kažeš njoj ako bude navaljivao ti bježi, iako znaš da ti to nisi mogla, je, pa slobodno se može reći -![]()
Kako god, nije mi jasno da može 7 osoba da prijavi nasilnika i da im se opet ne vjeruje
Per aspera ad astra 
E to već mijenja stvar. Iskreno nemam pojma o tome
Onda ima smisla. Ali opet pustiti da ti sestra mladja dodje tu je
Onda ima smisla. Ali opet pustiti da ti sestra mladja dodje tu je
wrote: ↑Tue Jan 20, 2026 12:51 pmRadulovićeva je ispričala sudiji da je prvi put celu priču ispričala svom psihologu 2018. godine, ali da je pre toga više ljudi delimično bilo upoznato.
.............................................................................................
Sve je cudno...A u Srbiji ako rese da te skinu sa neke pozicije mogu da nateraju i 150 zena da kazu da ih je silovao a ne sedam. Ne kazem ni da nije istina niti da je istina samo da su mnoge stvari cudne.
da li je i ovo normalno curica 12 god..
.. vidjam i djevojchice od 6--7 godina sa sminkom , maskara /ruz.Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina, javno se oglasila nakon što je njihova 12-godišnja kćerka Carmen našla se na meti kritika zbog odjeće koju je nosila u videu na društvenim mrežama.
dechki . ofarbana kosa. upotrijeblhjen hidrogen .
Naravno da nije normalno ali takvi i zaradjuju ogroman novac i postaju poznati iliti idoli da bi promovisali izopacenost. Koliko ih imas u Holivudu cija su deca bila zenskog pola pa postalo musko ili obrnuto. BolidarijumBella wrote: ↑Tue Jan 20, 2026 5:40 pm![]()
da li je i ovo normalno curica 12 god..
.. vidjam i djevojchice od 6--7 godina sa sminkom , maskara /ruz.Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina, javno se oglasila nakon što je njihova 12-godišnja kćerka Carmen našla se na meti kritika zbog odjeće koju je nosila u videu na društvenim mrežama.
dechki . ofarbana kosa. upotrijeblhjen hidrogen .![]()
takvi ne prave pare od toga... neshto shto ne razumijemo...
kad pomislim da ti odluchish da promjenih pola. na sta bi lichio..
Oni dobijaju ogroman novac za ulog ili pevanje ali da propagiraju sve nakaradne stvari jer imaju bveliki broj takozvanih fanova koji slede primere...Ispiranje mozga level pro...Holivud, leglo izopacenosti...
Naterali su EU da se posvadja sa Rusijom,svesno su unistili severni tok tacnije ameri i sada se prave ludi.
https://www.facebook.com/share/v/1DNEYZoCRq/
https://www.facebook.com/share/v/1DNEYZoCRq/
Ê ovo je bio najveci cirkus...Neprevazidjen...
Dobili himnu u kuroni prevari pa smisljali koreografiju...
https://x.com/iluminatibot/status/20141 ... 93628?s=20
Dobili himnu u kuroni prevari pa smisljali koreografiju...
https://x.com/iluminatibot/status/20141 ... 93628?s=20