Magazin
Re: Magazin
Nemacka nacionalna televizija
https://vm.tiktok.com/ZGdmaQkU8/
I pogledaj komentare ljudi, od kada znaju da televizije lazu. E sada zamisli televizije u Srbiji i Bosni
https://vm.tiktok.com/ZGdmaQkU8/
I pogledaj komentare ljudi, od kada znaju da televizije lazu. E sada zamisli televizije u Srbiji i Bosni
Evo da se upoznas sa svetskim ekonomskim forumom @Bella
https://x.com/liz_churchill10/status/20 ... 97446?s=20
https://x.com/liz_churchill10/status/20 ... 97446?s=20
. zbilja.. nabuloze.... baci bilo shta.. uvijek che se neko zakachiti..
.............................................................................................
Daj Boze da su nebuloze...Inace mislim da gresis...
Ako ih narod ne spreci, ostvarice se sve sto govore...
Ako ih narod ne spreci, ostvarice se sve sto govore...
ne znam za sve to shta su naumili. ali vjerujem da ima i dobrih izmjena....
. kako narod da sprijechi. kad ne zna shta da sprechava...
.............................................................................................
Miroslav Mika Aleksić preminuo je 18. januara 2026. godine u Beogradu, nakon borbe s teškom bolešću.

Njegova smrt dolazi samo dva dana nakon pete godišnjice od trenutka kada je javno optužen za seksualno zlostavljanje polaznica svoje škole glume „Stvar srca“. Prije pet godina, 16. januara 2021., javnost u Srbiji potresla je ispovijest glumice Milene Radulović, koja je tada optužila Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.
O ovome sam hteo da pisem...Bella wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:35 pmMiroslav Mika Aleksić preminuo je 18. januara 2026. godine u Beogradu, nakon borbe s teškom bolešću.
Njegova smrt dolazi samo dva dana nakon pete godišnjice od trenutka kada je javno optužen za seksualno zlostavljanje polaznica svoje škole glume „Stvar srca“. Prije pet godina, 16. januara 2021., javnost u Srbiji potresla je ispovijest glumice Milene Radulović, koja je tada optužila Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.ode. bez presude
Pogledaj ovo, ova devojka je navodno silovana sa 17 godina a ostala je u njegovoj skoli glume jos devet godina nakon toga,,,
Za silovanje ga je optuzila nakon sto je kriotikovao njenu glumu u nekom filmu...
Inace doticna glumica je svoju rodjenu sestru par godina nakon navodnog silovanja upisala u istu skolu glume kod njega...
Da li je tebi to logicno?
Kako je užasno kad ljudi ne kontaju šta je grooming, pedofilija i manipulacija djecom, posebno djevojčicama... Eto baš zbog takvih poput tebe žene i šute godinamaCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:37 pmO ovome sam hteo da pisem...Bella wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:35 pmMiroslav Mika Aleksić preminuo je 18. januara 2026. godine u Beogradu, nakon borbe s teškom bolešću.
Njegova smrt dolazi samo dva dana nakon pete godišnjice od trenutka kada je javno optužen za seksualno zlostavljanje polaznica svoje škole glume „Stvar srca“. Prije pet godina, 16. januara 2021., javnost u Srbiji potresla je ispovijest glumice Milene Radulović, koja je tada optužila Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.ode. bez presude
Pogledaj ovo, ova devojka je navodno silovana sa 17 godina a ostala je u njegovoj skoli glume jos devet godina nakon toga,,,
Za silovanje ga je optuzila nakon sto je kriotikovao njenu glumu u nekom filmu...
Inace doticna glumica je svoju rodjenu sestru par godina nakon navodnog silovanja upisala u istu skolu glume kod njega...
Per aspera ad astra 
O ne, evo je Biljka. Na sasvim logicna pitanja ona se javlja i napada,osudjuje,izjednacava...Daj curo, smiri dozivljaj...biljka wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:40 pmKako je užasno kad ljudi ne kontaju šta je grooming, pedofilija i manipulacija djecom, posebno djevojčicama... Eto baš zbog takvih poput tebe žene i šute godinamaCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:37 pmO ovome sam hteo da pisem...
Prvo, ne zovi me curom. Drugo, ženama žrtvama pedofilije i nasilja se nikad ni ne vjeruje i uvijek ispadneš najgora kad progovoriš da bih ja na ove tvoje komentare zažmirila i rekla bravo Žvaka, baš ti je super i logično pitanjeCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:41 pmO ne, evo je Biljka. Na sasvim logicna pitanja ona se javlja i napada,osudjuje,izjednacava...Daj curo, smiri dozivljaj...biljka wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:40 pmKako je užasno kad ljudi ne kontaju šta je grooming, pedofilija i manipulacija djecom, posebno djevojčicama... Eto baš zbog takvih poput tebe žene i šute godinamaCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:37 pm
O ovome sam hteo da pisem...
Per aspera ad astra 
Svuda na svetu je postala mantra da osudjujemo nekoga pre nego sto se dokaze da je kriv. U ovom slucaju imamo coveka koji je pet godina bio zatvoren a da se jos nije dokazalo da je kriv. A po tvojoj prici ispada da svaka devojka moze da prijavi nekoga za silovanje, da kaze da je silovana kao mladja i odmah u aps,jel to ta fora? Ti verovatno nisi ni cula za ovog coveka bas kao ni za ovu glumicu ali eto,tu si da das presudu...Ti sada znas da li je on nju silovao ili nije...biljka wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:46 pmPrvo, ne zovi me curom. Drugo, ženama žrtvama pedofilije i nasilja se nikad ni ne vjeruje i uvijek ispadneš najgora kad progovoriš da bih ja na ove tvoje komentare zažmirila i rekla bravo Žvaka, baš ti je super i logično pitanje
I naravno da uvek postavljam normalna pitanja...Reci mi, cak i da uzmemo da je ona silovana ali eto manipulacijom je cutala...Zasto je onda odvela cetri godine mladju sestru kod istog tog coveka nakon toga? To je tebi nenormalno pitanje?
"Вечерас је преминуо Мирослав Мика Алексић...
Кроз његов студио прошле су генерације деце, а изнедрио је глумце као што су Небојша Глоговац...
Пред сам крај каријере, његова ученица Милена Радуловић оптужила га је за силовање.
Његов живот већ тада је био угашен.
Пишући о недоследностима овог случаја још пре пет година, навело ме је на то да пратим и њихово суђење које је до краја било контроверзно.
Суђење је оставило више питања него одговора, од мењања изјава сведока до забране адвокату одбране да поставља одређена питања.
Психолози су покушавали објаснити да жртве силовања годинама трпе трауме, док свеже силована Милена се враћа силоватељу и успут снима еротске сцене у филмовима, што силована особа никако не ради.
У суштини, само суђење овде није било ни битно, Мики је пресудила медијска сцена Србије која га је нападала из свих могућих оружја.
Сва суђења су јој као подршка пратиле и „Жене у црном” и разне НВО, Милену су јавно бранили исти они који су нешто раније бранили и Горана Јевтића због силовања дечака.
Када је премијерно приказан филм „Балканска међа”, режисер Мика Алексић први је јавно критиковао своју ученицу Милену Радуловић због лошег тумачења лика болничарке Јасне. Годину дана касније, двадесетшестогодишња Милена се сетила да ју је Мика силовао, и то 9 година раније када је она имала 17 година.
Током целог тог периода сексуалног напаствовања, Милена у исту школу глуме уписује и своју рођену сестру Ању.
Ако је њена оптужба истинита, онда је она свесно, четири године млађу сестру одвела право у руке сексуалном предатору.
„Балканска међа” угасила је каријеру Милене Радуловић, а оптужба за силовање ју је упалила и њена каријера од тада вртоглаво напредује.
До те мере да она експресно најављује и снимање серије о Микиној школи глуме која ће се звати „Учитељ.”
У правним државама нико није крив док се не докаже супротно, и о њему се пише тек када се заврши судски процес са изнешеним доказима. Јавност је овде пресудила одмах водећи се изреком:
„Судимо му поштено па да га стрељамо.”
Мики Алексић, оптужба није доказана никад.
Ни Милена није дочекала да проживи своју сатисфакцију.
Мика Алексић би у том случају био први силоватељ на свету, који је силовање извршио без простате..."
Пише Деки РС
Nije Milena jedina koja je prijavila, već još 6 djevojaka. I nije bio zatvoren, već je umro kući. Tako da nemaš razloga da ga predstavljaš kao nekog paćenika ovdje. Samo je žalosno da se i prije 5 godina znalo da od optužnice nema ništa jer moćni muškarci najčešće ni neće "pasti", a uvijek će biti i onih koji će im uz sve aplaudirati. A od tog "Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno" ja bar lično odstupam kada su u pitanju neke situacije. Vjerovatno se zato nikad neću ni baviti krivičnim pravom. Ubila bi me nepravda na osnovu silnih prava koja osumnjičeni imajuCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:54 pmSvuda na svetu je postala mantra da osudjujemo nekoga pre nego sto se dokaze da je kriv. U ovom slucaju imamo coveka koji je pet godina bio zatvoren a da se jos nije dokazalo da je kriv. A po tvojoj prici ispada da svaka devojka moze da prijavi nekoga za silovanje, da kaze da je silovana kao mladja i odmah u aps,jel to ta fora? Ti verovatno nisi ni cula za ovog coveka bas kao ni za ovu glumicu ali eto,tu si da das presudu...Ti sada znas da li je on nju silovao ili nije...
I naravno da uvek postavljam normalna pitanja...Reci mi, cak i da uzmemo da je ona silovana ali eto manipulacijom je cutala...Zasto je onda odvela cetri godine mladju sestru kod istog tog coveka nakon toga? To je tebi nenormalno pitanje?
Кроз његов студио прошле су генерације деце, а изнедрио је глумце као што су Небојша Глоговац...
Пред сам крај каријере, његова ученица Милена Радуловић оптужила га је за силовање.
Пишући о недоследностима овог случаја још пре пет година, навело ме је на то да пратим и њихово суђење које је до краја било контроверзно.
Суђење је оставило више питања него одговора, од мењања изјава сведока до забране адвокату одбране да поставља одређена питања.
Психолози су покушавали објаснити да жртве силовања годинама трпе трауме, док свеже силована Милена се враћа силоватељу и успут снима еротске сцене у филмовима, што силована особа никако не ради.
У суштини, само суђење овде није било ни битно, Мики је пресудила медијска сцена Србије која га је нападала из свих могућих оружја.
Сва суђења су јој као подршка пратиле и „Жене у црном” и разне НВО, Милену су јавно бранили исти они који су нешто раније бранили и Горана Јевтића због силовања дечака.
Када је премијерно приказан филм „Балканска међа”, режисер Мика Алексић први је јавно критиковао своју ученицу Милену Радуловић због лошег тумачења лика болничарке Јасне. Годину дана касније, двадесетшестогодишња Милена се сетила да ју је Мика силовао, и то 9 година раније када је она имала 17 година.
Током целог тог периода сексуалног напаствовања, Милена у исту школу глуме уписује и своју рођену сестру Ању.
Ако је њена оптужба истинита, онда је она свесно, четири године млађу сестру одвела право у руке сексуалном предатору.
„Балканска међа” угасила је каријеру Милене Радуловић, а оптужба за силовање ју је упалила и њена каријера од тада вртоглаво напредује.
До те мере да она експресно најављује и снимање серије о Микиној школи глуме која ће се звати „Учитељ.”
У правним државама нико није крив док се не докаже супротно, и о њему се пише тек када се заврши судски процес са изнешеним доказима. Јавност је овде пресудила одмах водећи се изреком:
Мика Алексић би у том случају био први силоватељ на свету, који је силовање извршио без простате..."
Пише Деки РС
Per aspera ad astra 
Bio je i u kucnom pritvoru, bez prava na izlazak...Pet godina traje sudjenje i nema dokaza...I kako ti sada mozes reci da je on kriv? Ja ne kazem ni da nije kriv, samo mi u ovom slucaju mnoge stvari nisu jasne bas kao sto vidim i velikoj vecini ljudi. Oni su javne licnosti i svako ima prava da iskomentarise. Ako sudstvo zakaze i ti kazes da mocnici sprecavaju da se nesto dokaze ali da ti znas da su krivi. Znaci sada bilo koja devojka da prijavi silovanje moze da se vadi na isto, bez obzira da li se to zaista dogodilo ili nije? Kako da znamo da nekada devojka izmislja? Drugo, da je ovaj covek bio mocnik,ti na tv-u ne bi cula ni rec o ovome, ne bi ga svi mediji izblatili, ne bi ova glumica visila na drzavnim televizijama i pricala o tome, ne bi dobijala uloge u filmovima i serijama koje drzava finansira. Pre ce biti da je drzava na njenoj strani bila. I sta kazes na to sto bi ovaj covek bio prvi silovatelj bez prostate? I da li je realno da je ona silovana sa 17 godina a sa 22 godine dovede mladju sestru i upise je u skolu glume kod istog coveka?biljka wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 12:07 amNije Milena jedina koja je prijavila, već još 6 djevojaka. I nije bio zatvoren, već je umro kući. Tako da nemaš razloga da ga predstavljaš kao nekog paćenika ovdje. Samo je žalosno da se i prije 5 godina znalo da od optužnice nema ništa jer moćni muškarci najčešće ni neće "pasti", a uvijek će biti i onih koji će im uz sve aplaudirati. A od tog "Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno" ja bar lično odstupam kada su u pitanju neke situacije. Vjerovatno se zato nikad neću ni baviti krivičnim pravom. Ubila bi me nepravda na osnovu silnih prava koja osumnjičeni imajuCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:54 pmSvuda na svetu je postala mantra da osudjujemo nekoga pre nego sto se dokaze da je kriv. U ovom slucaju imamo coveka koji je pet godina bio zatvoren a da se jos nije dokazalo da je kriv. A po tvojoj prici ispada da svaka devojka moze da prijavi nekoga za silovanje, da kaze da je silovana kao mladja i odmah u aps,jel to ta fora? Ti verovatno nisi ni cula za ovog coveka bas kao ni za ovu glumicu ali eto,tu si da das presudu...Ti sada znas da li je on nju silovao ili nije...
Пише Деки РС
Stvarno neću da piskaram jer svaki put kad je neka rasprava iz nekog razloga si ti uključen u nju i nikad nećeš promijeniti svoje teoretičarskozavjersko mišljenje. Imam ispit ujutro, ne raspravljala se ja o silovanju i pedofilijiCoolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 12:14 amBio je i u kucnom pritvoru, bez prava na izlazak...Pet godina traje sudjenje i nema dokaza...I kako ti sada mozes reci da je on kriv? Ja ne kazem ni da nije kriv, samo mi u ovom slucaju mnoge stvari nisu jasne bas kao sto vidim i velikoj vecini ljudi. Oni su javne licnosti i svako ima prava da iskomentarise. Ako sudstvo zakaze i ti kazes da mocnici sprecavaju da se nesto dokaze ali da ti znas da su krivi. Znaci sada bilo koja devojka da prijavi silovanje moze da se vadi na isto, bez obzira da li se to zaista dogodilo ili nije? Kako da znamo da nekada devojka izmislja? Drugo, da je ovaj covek bio mocnik,ti na tv-u ne bi cula ni rec o ovome, ne bi ga svi mediji izblatili, ne bi ova glumica visila na drzavnim televizijama i pricala o tome, ne bi dobijala uloge u filmovima i serijama koje drzava finansira. Pre ce biti da je drzava na njenoj strani bila. I sta kazes na to sto bi ovaj covek bio prvi silovatelj bez prostate? I da li je realno da je ona silovana sa 17 godina a sa 22 godine dovede mladju sestru i upise je u skolu glume kod istog coveka?biljka wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 12:07 amNije Milena jedina koja je prijavila, već još 6 djevojaka. I nije bio zatvoren, već je umro kući. Tako da nemaš razloga da ga predstavljaš kao nekog paćenika ovdje. Samo je žalosno da se i prije 5 godina znalo da od optužnice nema ništa jer moćni muškarci najčešće ni neće "pasti", a uvijek će biti i onih koji će im uz sve aplaudirati. A od tog "Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno" ja bar lično odstupam kada su u pitanju neke situacije. Vjerovatno se zato nikad neću ni baviti krivičnim pravom. Ubila bi me nepravda na osnovu silnih prava koja osumnjičeni imajuCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:54 pm
Svuda na svetu je postala mantra da osudjujemo nekoga pre nego sto se dokaze da je kriv. U ovom slucaju imamo coveka koji je pet godina bio zatvoren a da se jos nije dokazalo da je kriv. A po tvojoj prici ispada da svaka devojka moze da prijavi nekoga za silovanje, da kaze da je silovana kao mladja i odmah u aps,jel to ta fora? Ti verovatno nisi ni cula za ovog coveka bas kao ni za ovu glumicu ali eto,tu si da das presudu...Ti sada znas da li je on nju silovao ili nije...
Пише Деки РС
Per aspera ad astra 
I da, kad ulaziš u raspravu onda bar provjeri za ono što se može provjeriti jel istina jer uglavnom pišeš neistine za lako provjerljive stvari:
"Aleksić je uhapšen 16. januara 2021. te je do 10. septembra 2021. bio u pritvoru, kada mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor. U martu 2022. mu je ukinut i kućni pritvor.
Posljednji put se na sudu pojavio u decembru 2024. godine."
Per aspera ad astra 
Ja sam i napisao "Bio je i u kucnom pritvoru" , znaci proslo vreme. Kasnije mu je ukinuto jer je covek bio bolestan. I rekoh vec,zivimo u vremenu lazi i svaka informacija koja dolazi sa televizija,iz novina treba proveriti. Tako u danasnjem svetu Amerika cini zlo u ko zna koliko zemalja, nama se Rusija predstavlja kao zlocinac. Izrael vrsi genocid nad Palestincima mi nemamo ni 1% istine o izvestavanju. Ja im jedino jos vremensku prognozu verujem.Televizije lazu,novine lazu. Dakle,danas te mediji osude i stave ti dozivotnu etiketu bez da iko proveri to. Nisi ti jedina koja je na osnovu novina donela zakljucak da je ovaj covek bio silovatelj. Vec tako funkcionise masa ljudi. Ja sam za to da silovatelj bude kaznjen odstranjivanjem polnog organa ili uspricavanjem, da vise ne moze da ga koristi i maksimalnom kaznom zatvora ali kada se dokaze to. Jer ako se tako lako osudjuju ljudi pa tako moze silovanje da prijavi bilo ko. I to nisu teorije zavere vec logicno razmisljanje. I vec ti rekoh, devojka je silovana sa 17 godina i nakon toga nekoliko godina ona dovodi rodjenu sestru u tu skolu. Kome je to logicno? I forum jeste za razmenu misljenja i barem ostavi malo prostora da mozda nisi u pravu za nesto.
Srecno na ispitu sutra
Srecno na ispitu sutra
svjedno. je postao predsjednik..
. narod vjeruje .samo ako ga ubije. tokom tog 'china' sve ostalo je.'okolnosti'
.
. kod ovog rezisera. .mozda je bio, consent odnos.. mala(zbilja je dijete i kako god . krivica je njegova, samo njegova, stariji je i na takvom mjestu.da prisan odnos sa studenticama ne dolazi u obzir)
se nadala da che biti jedina. mozda i da se uda. shto nije rijetkost , . zashto se odluchila da ga kazni..
. Na balkanu, che trebati vremena, da se mushkarac 'kazni'. sudstvo chini sve da zrtve kaznjva... i obeshrabi da objelodane.. svoje traume
Ja sam za to da se kazni svako ko je kriv. Ja znam da ima dosta zena koje su to dozivele, bolesnici su svuda oko nas ali treba i dokazati ko je kriv. Kod nas cim nekoga optuze narod mu vec presudi. U ovom slucaju je zaista cudno da ona bude silovana, razumem da je taj zaplasi pa cutis itd.ali da ti nakon toga odvedes i sestru kod istog coveka da je uci,to je vec za preispitivanje. Nazalost ima i silovatelja koji su se izvukli jer se nije dokazalo. Ali kako postupiti? Sta ako se osudi nevin? Ne moze se tek tako verovati
Pardon, nisam vidjela "i".
Ne znam što si se dovezao Milene. Šta je sa drugim djevojkama? Hajde jedna, dvije, tri, ali sedam osoba ga je prijavilo i hoćeš da kažeš da je nevin...
A vidi, na mom fakultetu predaju dva profesora (mislim da se jedan penzionisao sad). 2015. su osuđeni na uslovne zatvorske kazne zbog afera sa studenticama i zloupotrebe položaja. U suštini, imali odnose sa studenticama u zamjenu za pozitivne ocjene. I uz pravomoćnu presudu nastavili su raditi na fakultetu, sasvim normalno mi predavali par godina poslije, nisu se ni fakultet, ni kolege distancirali od njih. Tako da ja u ovaj sistem ne vjerujem kada su u pitanju muškarci na pozicijama
Per aspera ad astra 
Mislis li da je u Srbiji bolji sistem? Ova nakaradna vlast je upropastila sve cega se dotakla pa cak i sudstva na kojem se osudjuju nevini a krivi pustaju. I u Srbiji ti je tako, da ako je neko na nekoj poziciji a nije na strani vlasti oni mu zacas smeste neku aferu ili neka dugovanja ili vec nesto i smaknu ga sa te pozicije. Tako da me ne bi cudilo i da su ovom coveku to namestili. Opet kazem,ne mora da znaci. Ja ne znam da li je kriv ili ne ali ne iskljucujem mogucnost podmetacine,narocito citajuci na hiljade ljudi sta govore. Sve te devojke koje su ga optuzile su odjednom postale popularne glumice. I to mi je cudno. Ova Milena, kao sto je neko napisao, ona je silovana i to vise puta i psiholozi su iz tog razloga pokusali objasniti da takva osoba trpi traume a ona je snimala erotske cene po filmovima sto je zacudilo svakoga. I takodje je navedeno da bi on bio prva osoba koja nema prostatu a da je uspela da ima erekciju dovoljnu za silovanje.biljka wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 10:13 amPardon, nisam vidjela "i".
Ne znam što si se dovezao Milene. Šta je sa drugim djevojkama? Hajde jedna, dvije, tri, ali sedam osoba ga je prijavilo i hoćeš da kažeš da je nevin...
A vidi, na mom fakultetu predaju dva profesora (mislim da se jedan penzionisao sad). 2015. su osuđeni na uslovne zatvorske kazne zbog afera sa studenticama i zloupotrebe položaja. U suštini, imali odnose sa studenticama u zamjenu za pozitivne ocjene. I uz pravomoćnu presudu nastavili su raditi na fakultetu, sasvim normalno mi predavali par godina poslije, nisu se ni fakultet, ni kolege distancirali od njih. Tako da ja u ovaj sistem ne vjerujem kada su u pitanju muškarci na pozicijama
E sada sta je istina, ko laze a ko prica istinu verovatnos e vise nece ni saznati jer covek nije vise medju zivima.
TUZLA
Obustavljen postupak protiv bivšeg direktora Srednje muzičke škole: Povučena optužnica za nedolično ponašanje prema učenicima

... tuzioci namjerno ili u neznanju.. .odradili .da bude ne kaznjen......Nakon što je optužnica dostavljena Sudu Bosne i Hercegovine na potvrđivanje, Sud ju je vratio Tužilaštvu zbog formalno-pravnih manjkavosti, budući da u opisu radnji nisu bila sadržana zakonska obilježja krivičnog djela koje se osumnjičenom stavljalo na teret. Nakon vraćanja optužnice na uređenje, postupajući tužilac donio je odluku o povlačenju optužnice te je u konkretnom slučaju obustavljen krivični postupak - navodi se u saopćenju.
..dakle, krive uchenice. shto 'vrckaju i pevaju'
Coolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 4:01 pmMislis li da je u Srbiji bolji sistem? Ova nakaradna vlast je upropastila sve cega se dotakla pa cak i sudstva na kojem se osudjuju nevini a krivi pustaju. I u Srbiji ti je tako, da ako je neko na nekoj poziciji a nije na strani vlasti oni mu zacas smeste neku aferu ili neka dugovanja ili vec nesto i smaknu ga sa te pozicije. Tako da me ne bi cudilo i da su ovom coveku to namestili. Opet kazem,ne mora da znaci. Ja ne znam da li je kriv ili ne ali ne iskljucujem mogucnost podmetacine,narocito citajuci na hiljade ljudi sta govore. Sve te devojke koje su ga optuzile su odjednom postale popularne glumice. I to mi je cudno. Ova Milena, kao sto je neko napisao, ona je silovana i to vise puta i psiholozi su iz tog razloga pokusali objasniti da takva osoba trpi traume a ona je snimala erotske cene po filmovima sto je zacudilo svakoga. I takodje je navedeno da bi on bio prva osoba koja nema prostatu a da je uspela da ima erekciju dovoljnu za silovanje.
E sada sta je istina, ko laze a ko prica istinu verovatnos e vise nece ni saznati jer covek nije vise medju zivima.
..
jao Zvaka, i ti se za svashta hvatash... da umanjih mushka zlodjela...\a man can indeed have a normal sex life after prostate surgery.
Ne, ne umanjujem i da je obrnuta situacija, tacnije da je zena pocinila nesto ne bih osudio bez dokaza. I nisam ja to rekao, to su se pitali ljudi na sudu. Ukratko, prelako osudjujete nekoga pogotovu u danasnje vreme gde ljudi ne sacekaju presudu. Govorim uopsteno, o kakvom god slucaju da je rec.Bella wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 6:00 pmCoolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 4:01 pmMislis li da je u Srbiji bolji sistem? Ova nakaradna vlast je upropastila sve cega se dotakla pa cak i sudstva na kojem se osudjuju nevini a krivi pustaju. I u Srbiji ti je tako, da ako je neko na nekoj poziciji a nije na strani vlasti oni mu zacas smeste neku aferu ili neka dugovanja ili vec nesto i smaknu ga sa te pozicije. Tako da me ne bi cudilo i da su ovom coveku to namestili. Opet kazem,ne mora da znaci. Ja ne znam da li je kriv ili ne ali ne iskljucujem mogucnost podmetacine,narocito citajuci na hiljade ljudi sta govore. Sve te devojke koje su ga optuzile su odjednom postale popularne glumice. I to mi je cudno. Ova Milena, kao sto je neko napisao, ona je silovana i to vise puta i psiholozi su iz tog razloga pokusali objasniti da takva osoba trpi traume a ona je snimala erotske cene po filmovima sto je zacudilo svakoga. I takodje je navedeno da bi on bio prva osoba koja nema prostatu a da je uspela da ima erekciju dovoljnu za silovanje.
E sada sta je istina, ko laze a ko prica istinu verovatnos e vise nece ni saznati jer covek nije vise medju zivima.![]()
![]()
..jao Zvaka, i ti se za svashta hvatash... da umanjih mushka zlodjela...\a man can indeed have a normal sex life after prostate surgery.
Okej, legalista si, a je li se u to ubrajaju i presude iz Haga?Coolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 6:04 pmNe, ne umanjujem i da je obrnuta situacija, tacnije da je zena pocinila nesto ne bih osudio bez dokaza. I nisam ja to rekao, to su se pitali ljudi na sudu. Ukratko, prelako osudjujete nekoga pogotovu u danasnje vreme gde ljudi ne sacekaju presudu. Govorim uopsteno, o kakvom god slucaju da je rec.Bella wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 6:00 pmCoolio wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 4:01 pmMislis li da je u Srbiji bolji sistem? Ova nakaradna vlast je upropastila sve cega se dotakla pa cak i sudstva na kojem se osudjuju nevini a krivi pustaju. I u Srbiji ti je tako, da ako je neko na nekoj poziciji a nije na strani vlasti oni mu zacas smeste neku aferu ili neka dugovanja ili vec nesto i smaknu ga sa te pozicije. Tako da me ne bi cudilo i da su ovom coveku to namestili. Opet kazem,ne mora da znaci. Ja ne znam da li je kriv ili ne ali ne iskljucujem mogucnost podmetacine,narocito citajuci na hiljade ljudi sta govore. Sve te devojke koje su ga optuzile su odjednom postale popularne glumice. I to mi je cudno. Ova Milena, kao sto je neko napisao, ona je silovana i to vise puta i psiholozi su iz tog razloga pokusali objasniti da takva osoba trpi traume a ona je snimala erotske cene po filmovima sto je zacudilo svakoga. I takodje je navedeno da bi on bio prva osoba koja nema prostatu a da je uspela da ima erekciju dovoljnu za silovanje.
E sada sta je istina, ko laze a ko prica istinu verovatnos e vise nece ni saznati jer covek nije vise medju zivima.![]()
![]()
..jao Zvaka, i ti se za svashta hvatash... da umanjih mushka zlodjela...\a man can indeed have a normal sex life after prostate surgery.
Per aspera ad astra