Magazin
Re: Magazin
e ovo ste podvalili sa AI.om
.............................................................................................
Kakav AI tvoj, drugari bili
.............................................................................................
simpa . momak... ali.. umalo da zagorcha zivot sa situacijom' pishtolj'
... sve je znao.. odgovoran. poslushan. ali.. izazov/ pokazat se drushtvu.. nije se obuzdao..da li je trebao biti kaznjen, rigorozno?
@Bella @Skitnica @Peace
https://x.com/PriceIzLeskovac/status/20 ... 72306?s=20
Ljudima koji su ovo smislili treba mozak izvaditi, oprati ga na 60 stepeni, dobro prosusiti i vratiti im u njihove glavudze...
Hajd' neka proba neko moje dete ovako da vaspitava i da mi kaze da cu u zatvor...evo bas bih voleo da vidim tog bolida...
U Nemackoj je ovo odavno uvedeno, pisao sam na forumu o tome...samo ja jos uvek ne doziveh to da mi neko kaze da mi dete to mora i moze samo,bez da se ja mesam
Ljudima koji su ovo smislili treba mozak izvaditi, oprati ga na 60 stepeni, dobro prosusiti i vratiti im u njihove glavudze...
Hajd' neka proba neko moje dete ovako da vaspitava i da mi kaze da cu u zatvor...evo bas bih voleo da vidim tog bolida...
U Nemackoj je ovo odavno uvedeno, pisao sam na forumu o tome...samo ja jos uvek ne doziveh to da mi neko kaze da mi dete to mora i moze samo,bez da se ja mesam
nisu 'ljudi' smislili, vech se drushtvo samo odluchilo, da bude shto zeli....Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 4:06 pmLjudima koji su ovo smislili treba mozak izvaditi, oprati ga na 60 stepeni, dobro prosusiti i vratiti im u njihove glavudze...
. ne moze, dijete od npr 10 god. zeliti neshto i da se to neshto uradi bez dozvole roditelje. ovaj tip na videu . pricha ' hipotetichki'. pricha zbilja zgluposti i njegov stav...
kako ko vaspitava dijete.. je odraz situacije . zar ne.. da nema potrebe, ne bi se ni deshavalo shta se deshava. npr .. wc, i tako dalje ..
i sam si naveo, da se morash pitati. prema tome. ovaj video je , zashto postan ??
. ne znam shta ti znachi 'svet' ok vjerujem da je lijep grad.. nista manje niti vishe . nego svi ostali gradovi svijeta..
Ovde u Nemackoj je devojcica sama promenila pol...Tacnije dosla u skolu i rekla ja danas nisam vise Saska, ja sam od danas decak po imenu Sasa. I uciteljica morala da je upise Sasa, inace je velika uvreda ako bi joj rekla nesto drugo, bunila se na to i slicno...Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:31 pmnisu 'ljudi' smislili, vech se drushtvo samo odluchilo, da bude shto zeli....Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 4:06 pmLjudima koji su ovo smislili treba mozak izvaditi, oprati ga na 60 stepeni, dobro prosusiti i vratiti im u njihove glavudze...
. ne moze, dijete od npr 10 god. zeliti neshto i da se to neshto uradi bez dozvole roditelje. ovaj tip na videu . pricha ' hipotetichki'. pricha zbilja zgluposti i njegov stav...
kako ko vaspitava dijete.. je odraz situacije . zar ne.. da nema potrebe, ne bi se ni deshavalo shta se deshava. npr .. wc, i tako dalje ..
i sam si naveo, da se morash pitati. prema tome. ovaj video je , zashto postan ??
To se uvodi bez da mi ista kao roditelji znamo o tome...
Ali bas bih voleo da vidim tu budalu koja bi meni rekla da moram da cutim i nemam prava da se mesam...
. Njemachka je drzava od pravila, vrlo striktnih, . da se tako neshto, desilo samo zato shto je ucenica to izjavila. chisto sumnjam... ako se desilo, bila je procedura , vjerujem...Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:57 pmOvde u Nemackoj je devojcica sama promenila pol...Tacnije dosla u skolu i rekla ja danas nisam vise Saska, ja sam od danas decak po imenu Sasa. I uciteljica morala da je upise Sasa, inace je velika uvreda ako bi joj rekla nesto drugo, bunila se na to i slicno...Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:31 pmnisu 'ljudi' smislili, vech se drushtvo samo odluchilo, da bude shto zeli....Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 4:06 pmLjudima koji su ovo smislili treba mozak izvaditi, oprati ga na 60 stepeni, dobro prosusiti i vratiti im u njihove glavudze...
Ali bas bih voleo da vidim tu budalu koja bi meni rekla da moram da cutim i nemam prava da se mesam...
.. da li su ostali roditelji, trebali biti obavjeshteni o tome. ne znam, da to moraju objaviti...
. u sta bi se ti mijeshao. zabranio Sasi ? shta
Kraljice, ja bih za svoje dete zivot dao bez razmisljanja. Nece meni moje dete neki bolesni sistem vaspitavati...Niti ce mi govoriti kako cu ja da ga vaspitavam i sta cu da ga ucim. Cim budem video da ga uce tim bolestinama, ja svoje dete uzimam pod ruku i ispisujem ga iz skole...Nema te sile koja bi me sprecila da to uradim...Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:05 pm. Njemachka je drzava od pravila, vrlo striktnih, . da se tako neshto, desilo samo zato shto je ucenica to izjavila. chisto sumnjam... ako se desilo, bila je procedura , vjerujem...Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:57 pmOvde u Nemackoj je devojcica sama promenila pol...Tacnije dosla u skolu i rekla ja danas nisam vise Saska, ja sam od danas decak po imenu Sasa. I uciteljica morala da je upise Sasa, inace je velika uvreda ako bi joj rekla nesto drugo, bunila se na to i slicno...Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:31 pm
nisu 'ljudi' smislili, vech se drushtvo samo odluchilo, da bude shto zeli....
.. da li su ostali roditelji, trebali biti obavjeshteni o tome. ne znam, da to moraju objaviti...
. u sta bi se ti mijeshao. zabranio Sasi ? shta
Devojcica koja je promenila pol ide sa cerkom od moje sestre u odeljenje...i desilo se to ...ima tri wc-a u skoli a ne dva...
u taj treci idu devojcice i decaci koji navodno ne znaju kako se osecaju ...mati draga...a i ovi roditelji umesto da dignu glas oni cute i podrzavaju bolestinu
Ne znam koliko si u kontroli u kuchi. van kuche , postujesh pravila koja tu vladaju.Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:17 pmKraljice, ja bih za svoje dete zivot dao bez razmisljanja. Nece meni moje dete neki bolesni sistem vaspitavati...Niti ce mi govoriti kako cu ja da ga vaspitavam i sta cu da ga ucim. Cim budem video da ga uce tim bolestinama, ja svoje dete uzimam pod ruku i ispisujem ga iz skole...Nema te sile koja bi me sprecila da to uradim...
Devojcica koja je promenila pol ide sa cerkom od moje sestre u odeljenje...i desilo se to ...ima tri wc-a u skoli a ne dva...
u taj treci idu devojcice i decaci koji navodno ne znaju kako se osecaju ...mati draga...a i ovi roditelji umesto da dignu glas oni cute i podrzavaju bolestinu
Dijete mora ichi u shkolu, ili ga mozesh kuchi obrazovati. ali i tu imaju pravila kako ?
Ne mzoesh ga izolovati, ti si sada ovdje na forumu. mozda pishesh i sa posla. to tvoj shef ne zna. dok te ne uhvati. tako i tvoj malac. kad nije u tvojoj kontroli. moze da radi shta mu je volja. a da ti to zadnji saznash..
Ne znam, shta bi uradio. koliko vidim samo prijetish i nishta ne preduzimash
mislim da wc nikad nije dosta. neka ide kako gdje je predvidjeno ili trpi do kuche..
Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:23 pmNe znam koliko si u kontroli u kuchi. van kuche , postujesh pravila koja tu vladaju.Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:17 pmKraljice, ja bih za svoje dete zivot dao bez razmisljanja. Nece meni moje dete neki bolesni sistem vaspitavati...Niti ce mi govoriti kako cu ja da ga vaspitavam i sta cu da ga ucim. Cim budem video da ga uce tim bolestinama, ja svoje dete uzimam pod ruku i ispisujem ga iz skole...Nema te sile koja bi me sprecila da to uradim...
Dijete mora ichi u shkolu, ili ga mozesh kuchi obrazovati. ali i tu imaju pravila kako ?
Ne mzoesh ga izolovati, ti si sada ovdje na forumu. mozda pishesh i sa posla. to tvoj shef ne zna. dok te ne uhvati. tako i tvoj malac. kad nije u tvojoj kontroli. moze da radi shta mu je volja. a da ti to zadnji saznash..
Ne znam, shta bi uradio. koliko vidim samo prijetish i nishta ne preduzimashshto je uredu.....
mislim da wc nikad nije dosta. neka ide kako gdje je predvidjeno ili trpi do kuche..![]()
Kada je moje dete u pitanju postujem moja pravila a ne nekih bolesnika.
Hochesh reci 'vasha' pravila, dva roditelja. i to mozesh u svojoj kuchi. a i tu ima 'zamki'Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 9:03 pmBella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:23 pmNe znam koliko si u kontroli u kuchi. van kuche , postujesh pravila koja tu vladaju.Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:17 pmKraljice, ja bih za svoje dete zivot dao bez razmisljanja. Nece meni moje dete neki bolesni sistem vaspitavati...Niti ce mi govoriti kako cu ja da ga vaspitavam i sta cu da ga ucim. Cim budem video da ga uce tim bolestinama, ja svoje dete uzimam pod ruku i ispisujem ga iz skole...Nema te sile koja bi me sprecila da to uradim...
Ne znam, shta bi uradio. koliko vidim samo prijetish i nishta ne preduzimashshto je uredu.....
mislim da wc nikad nije dosta. neka ide kako gdje je predvidjeno ili trpi do kuche..![]()
Kada je moje dete u pitanju postujem moja pravila a ne nekih bolesnika.
kupila sam , igle za 'kashir' . nisam ni znala da postoje...
vjerovatno ih nikada nechu upotrijebiti
Ne znam o cemu je rijec ne otvara mi se stranica …Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 4:06 pm@Bella @Skitnica @Peace
Samo mogu reci da većina zakona ide protiv zlostavljanja djece, a kada zakon počne da se mjesa u odgoj onda je to kontrola nad porodicom …
Djeca su pod zaštitom države ma koliko roditelji bili protiv toga, jedno je zastita / prava djece a drugo edukacija …
Ne treba mjesati sve to troje …
Postoje društva / države gdje djeca sa posebnim potrebama su “fantomi” nemaju mogućnost školovanja, transporta, osnovnih prava na dostojan život kao i sva druga djeca, koliko roditelja nemaju hrabrosti / mogućnosti da traže pomoć djetetu koje ima psihičkih / fizičkih problema, jer društvo ne priča o tome.. i kome da pricaju kad društvo ima “ozbiljnih problema “….
O čemu tacno pišemo .. edukaciji ili zaštiti djece ?!
Covek koji zivi u Americi govori o tome da deca imaju prava sama odluciti da menjaju pol i da ako to pozele, roditelj nema prava da se buni vec ako to ucini moze jos i u zatvor da ode. Kakva crna zastita dece kakvi bakraci...Vec ih teraju na bolest i poremecenost.Skitnica wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 3:15 pmNe znam o cemu je rijec ne otvara mi se stranica …Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 4:06 pm@Bella @Skitnica @Peace
Samo mogu reci da većina zakona ide protiv zlostavljanja djece, a kada zakon počne da se mjesa u odgoj onda je to kontrola nad porodicom …
Djeca su pod zaštitom države ma koliko roditelji bili protiv toga, jedno je zastita / prava djece a drugo edukacija …
Ne treba mjesati sve to troje …
Postoje društva / države gdje djeca sa posebnim potrebama su “fantomi” nemaju mogućnost školovanja, transporta, osnovnih prava na dostojan život kao i sva druga djeca, koliko roditelja nemaju hrabrosti / mogućnosti da traže pomoć djetetu koje ima psihičkih / fizičkih problema, jer društvo ne priča o tome.. i kome da pricaju kad društvo ima “ozbiljnih problema “….
O čemu tacno pišemo .. edukaciji ili zaštiti djece ?!![]()
Uce ih da nema vise tata i mama vec roditelj jedan i roditelj dva. I to automatski znaci kako je drzava vlasnik tvog deteta a ne ti koji si ga stvorio...I jos kada procitam da postoje ljudi koji pravdaju to kao nekakvu zastitu dece...Neka zastite oni dete ako ga roditelj uznemirava, tuce konstantno, ako su roditelji narkomani...tu neka ga zastiti...a ne da ga stiti tako sto ce mi od zdravog deteta napraviti bolesno/poremeceno
. napravit che ga onaj s kim provodi najvishe vremane ili ko ga hrani.a to su roditelji... svojim postupcima. mislechi, naravno najbolje... a to najbolje . da li je ???
..
.
Na neduznu decu koja se rode bolesna se moja prica ne odnosi, Odnosi se na zdravu decu koju u skoli uce nakaradnim stvarima pa ta zdrava deca postaju bolesna. To je sasvim druga stvar.Bella wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 7:50 pm. napravit che ga onaj s kim provodi najvishe vremane ili ko ga hrani.a to su roditelji... svojim postupcima. mislechi, naravno najbolje... a to najbolje . da li je ???
..ali . radjaju se i bolesna djeca,, nazalost. zar ne... i takvi od drzave traze . zashtitu , pomozh. itd..
.
Roditelji koji psihicki i fizicki maltretiraju svoju decu svakodnevno, roditelji koji su narkomani i slicno,takvima treba oduzeti decu.
A roditelji koji vaspitavaju svioje dete,koji se trude da obezbede svom detetu sve sto je potrebno ne trebaju imati nikakvo pravo mesati se, bas kao sto ja sam ne bih dozvolio da mi se mesaju.
Coolio wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 10:03 pmNa neduznu decu koja se rode bolesna se moja prica ne odnosi, Odnosi se na zdravu decu koju u skoli uce nakaradnim stvarima pa ta zdrava deca postaju bolesna. To je sasvim druga stvar.
Roditelji koji psihicki i fizicki maltretiraju svoju decu svakodnevno, roditelji koji su narkomani i slicno,takvima treba oduzeti decu.
A roditelji koji vaspitavaju svioje dete,koji se trude da obezbede svom detetu sve sto je potrebno ne trebaju imati nikakvo pravo mesati se, bas kao sto ja sam ne bih dozvolio da mi se mesaju.
.I, shta si uradio po tom pitanju? Upisao dijete u neku privatnu shkolu gdje to ne rade, imaju program koji zadovoljava roditelje kao shto si ti ?
Tako cu i uraditi ako dodje do toga da ga uce o tome. Necu sigurno dozvoliti da ga uce naopako.Bella wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 11:47 pmCoolio wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 10:03 pmNa neduznu decu koja se rode bolesna se moja prica ne odnosi, Odnosi se na zdravu decu koju u skoli uce nakaradnim stvarima pa ta zdrava deca postaju bolesna. To je sasvim druga stvar.
A roditelji koji vaspitavaju svioje dete,koji se trude da obezbede svom detetu sve sto je potrebno ne trebaju imati nikakvo pravo mesati se, bas kao sto ja sam ne bih dozvolio da mi se mesaju.![]()
.I, shta si uradio po tom pitanju? Upisao dijete u neku privatnu shkolu gdje to ne rade, imaju program koji zadovoljava roditelje kao shto si ti ?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/stot ... /260111124Vole hodati u gaćama
Stotine ljudi u Londonu poskidale pantalone i vozile se metroom u donjem vešu
.. ne kontam koji je fol .. mada . odavno zene hodaju ovako odjevene. . chak i na nekim poslovima...