Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Magazin

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Tue Jul 29, 2025 12:07 am
Coolio wrote:
Mon Jul 28, 2025 11:53 pm
biljka wrote:
Mon Jul 28, 2025 10:45 pm

Na screenshotu na dnu pišu upute upute do stranice na kojoj se objašnjava kako se odjaviti kao donor. Izgleda kao da je stranica koja se protivi tom divnom ljudskom činu
Roditelji su potpisali da pristaju na donaciju organa jer im je receno da im je sin mrtav a da to nije bio. Pitanje je koliko takvih primera ima u svetu u kom neko ne stigne da se probudi nego mu povade organe. Zena se bori protiv toga jer je vec kako kaze dokazano vise slucajeva u kome su zivim ljudima povadili organe. Nemam ja nista protiv tog kako ti kazes divnog ljudskog cina ali imam protiv toga ako se ljudi ubijaju radi toga. Ti nisi svesna sta se sve radi i kakvih primera ima. Da se ovaj decko nije probudio povadili bi mu organe. Znas li ti sta to znaci?
Ummm znamo za jedan slučaj i to je taj, gdje su čovjeka proglasili brain-dead, tražili saglasnost porodice itd. Ne znamo za više slučajeva da ljudima povade organe, a evo ni u ovom slučaju se to nije desilo. Širit paniku i provodit anti-doniranje organa kampanju i koristiti degutantno taj jedan primjer s druge strane je odvratno kada postoji toliki broj ljudi kojima ti organi trebaju
Ja ne sirim paniku vec sam pitao Bella-u da li je istina to sto pisu po internetu. Osoba koja je pisala o ovom slucaju pisala je o mnogim slucajevima. A ja ne znam da li je to istina ili nije. Hvala Bogu da se decku nije desilo jer se probudio.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Tue Jul 29, 2025 9:19 am
biljka wrote:
Coolio wrote:
Mon Jul 28, 2025 11:53 pm

Roditelji su potpisali da pristaju na donaciju organa jer im je receno da im je sin mrtav a da to nije bio. Pitanje je koliko takvih primera ima u svetu u kom neko ne stigne da se probudi nego mu povade organe. Zena se bori protiv toga jer je vec kako kaze dokazano vise slucajeva u kome su zivim ljudima povadili organe. Nemam ja nista protiv tog kako ti kazes divnog ljudskog cina ali imam protiv toga ako se ljudi ubijaju radi toga. Ti nisi svesna sta se sve radi i kakvih primera ima. Da se ovaj decko nije probudio povadili bi mu organe. Znas li ti sta to znaci?
Ummm znamo za jedan slučaj i to je taj, gdje su čovjeka proglasili brain-dead, tražili saglasnost porodice itd. Ne znamo za više slučajeva da ljudima povade organe, a evo ni u ovom slučaju se to nije desilo. Širit paniku i provodit anti-doniranje organa kampanju i koristiti degutantno taj jedan primjer s druge strane je odvratno kada postoji toliki broj ljudi kojima ti organi trebaju
Ja ne sirim paniku vec sam pitao Bella-u da li je istina to sto pisu po internetu. Osoba koja je pisala o ovom slucaju pisala je o mnogim slucajevima. A ja ne znam da li je to istina ili nije. Hvala Bogu da se decku nije desilo jer se probudio.
Nisam mislila na tebe, već na nju. Osoba koja je objavila je po profesiji Biofeedback i Frequency Therapist. S obzirom da je zanimanje izmišljeno i mlaćenje prazne slame tu joj svaki kredibilitet nestaje
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Tue Jul 29, 2025 9:31 am
Coolio wrote:
Tue Jul 29, 2025 9:19 am
biljka wrote:

Nisam mislila na tebe, već na nju. Osoba koja je objavila je po profesiji Biofeedback i Frequency Therapist. S obzirom da je zanimanje izmišljeno i mlaćenje prazne slame tu joj svaki kredibilitet nestaje
Tu verovatno imas pravo

fjaka
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by fjaka »

šta će ti ovo "vjerovatno"

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Tue Jul 29, 2025 12:49 pm
Hvala Bogu da se decku nije desilo jer se probudio.
evo dechka :-? :hm

.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Jul 29, 2025 1:35 pm
Coolio wrote:
Tue Jul 29, 2025 12:49 pm
Hvala Bogu da se decku nije desilo jer se probudio.
evo dechka :-? :hm

Da li mislis da je moguce da su mnogima tako sopstili vesti da im je clan porodice preminuo a da su mozda bili zivi ili bi se probudili dan posle recimo?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Tue Jul 29, 2025 3:47 pm
Da li mislis da je moguce da su mnogima tako sopstili vesti da im je clan porodice preminuo a da su mozda bili zivi ili bi se probudili dan posle recimo?
. to bi trebao raditi .'uhodani' tim u bolnici.. ako je shta ilegalno. u shta sumnjam.....

. vjerujem da postoji procedura, za tu situaciju . i da se obavezno porodica obavijesti .
no, davno sam chula.. da se deshavalo. ali, bez dokaza. . dakle.. desi se saobrachajna nesreca. neko ko je ilegalno u zemlji itd.. chekaju par dana da li che se neko od familije javiti. i ako ne... navodno.. urade opciju . uzimanja organa...
. jeli to sve izvodljivo. mozda jeste .. ali opet . moraju po nekoj proceduri i za takve sluchajeve. gdje ne mogu nachi familiju , jer nemaju originalna imena.

:-? zbog svega toga. sam ukinula opciju . donatora na vozachkoj.. :hm
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

nashi portali
U 60. godini
Umro izraelski glumac Alon Aboutboul, pronađen na plaži u Tel Avivu
:fpalm ochel biti ..dan zalosti u Bosni

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Odbijen zahtjev Mladića za privremeno puštanje na slobodu
Generalov sin Darko Mladić je ranije rekao da se nadaju da će dobiti pozitivnu odluku.

"Tražili smo da ga puste da barem može da umre u Srbiji", rekao je Darko Mladić. :hahah

General Mladić ima neurološke, kardiovaskularne i urološke probleme koji se progresivno pogoršavaju i komplikuju. Prošle godine u jednoj holandskoj bolnici ugrađen mu je pejsmejker, ali se njegovo zdravstveno stanje i dalje pogoršava i od tada su mu otkazali bubrezi.
:hahah e bash 'generalov'
. chuj ugradjen pejsmeker.. :-? ko to placha...josh ima njegu. gdje mu ni familija ne bi pruzila..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.. :-? zar su dozvoljavali..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

WOW, predvideo strucnjak xaxa

Pa ovo ja pisem godinu dana vec.

Nije predvideo nego prica planove agendasa

https://stil.kurir.rs/lifestyle/241184/ ... -15-godina

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-
Sarajevski poduzetnici macolama razbijaju ivičnjake po Dobrinji
:fpalm vidi poduzetnika..

Image
rema nezvaničnim informacijama, vlasnici tvrde da im novopostavljeni ivičnjaci onemogućavaju pristup objektima, uključujući ulaz automobila u autopraonicu i dostavu za ugostiteljski objekat.

Njihov čin izazvao je burne reakcije u javnosti – dok jedni smatraju da su poduzetnici opravdano reagovali na loše planiranje, drugi ističu da je riječ o nedopustivom samovlašću i uništavanju javne imovine.
:jbg zatvoriti biznis. vlasnika kazniti..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Srbin (23) koji je ubio dizajnera rols rojsa osuđen na doživotnu robiju u Njemačkoj
:-? shta je on zamislio..
"Putovao je iz Srbije mjesec dana prije zločina, u julu 2024. godine, zbog finansijskih teškoća. Njegov cilj je bio da dođe do novca kroz kriminalne aktivnosti u Njemačkoj. U Heršingu je izviđao kuću svoje buduće žrtve, rezervisao hotelsku sobu i u supermarketu je kupio dva kuhinjska noža, rukavice i :-? pertle za cipele.
Image

https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... jsa/919690

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Mnoga dela se na zapadu ne bi cinila kada zatvori ne bi bili kao hotel...

Pogotovu u Nemackoj. Ti odes u zatvor, tamo imas par obroka dnevno, dobijes kao neki poslic da radis pa ti novac daju kada izadjes iz zatvora, imas gde da gledas tv, igras play station,imas teretanu za vezbanje...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?

zasto se pojedini,ipak bore da ne budu dio tog rahatluka :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ovako to rade zlotvori iz Holivuda

https://x.com/deyyanno/status/1952424777563468223

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
oni da zabave narod i naprave pare..a politichari to iskoriste.. kao dobru ideju..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nije to dobra ideja za politicare vec unapred pripremljen scenario koji ti prikazuju kroz filmove,serije,muziku itd...

Negoi sta ovo bi danas

https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ike/519769

Samo 37 razlike za Srbiju protiv Bosne :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Tražim ženu za upoznavanje, javite se slobodne dame meni privatno. Živim u Novi Pazar i u Njemačku sam živim.“
:D/ ......Image

Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Aug 06, 2025 2:22 pm
A on lepotan bi da bira. Da zameni stariju za dve mladje :DD

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

https://x.com/majamaric/status/19533369 ... 53/photo/1

Da li ovo krecu? Blizi nam se novembar kao novembar 2019-te...Lagano panika,Kina,padanje po ulici,pune bolnice,nemamo maske,dajte vakcine i ostalo...