A, gdje cete na odmor?
Re: A, gdje cete na odmor?...2024
Pa svega osim cevapa mi je faliloNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:13 amJa bio na Majorci ali sam morao ranije da se vratim, tako da ako ne ponovim odlazak tamo kao da nisam ni imao odmor![]()
![]()
Sta ti falilo u Bosni, barem si cevape krkala![]()
![]()
Ali bar sam se najela cevapa
Jesi li barem ti ostavila koji ? Nadam se da nisi kao Bella, sve smazalaLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:20 amPa svega osim cevapa mi je faliloNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:13 amJa bio na Majorci ali sam morao ranije da se vratim, tako da ako ne ponovim odlazak tamo kao da nisam ni imao odmor![]()
![]()
![]()
![]()
Ali bar sam se najela cevapa![]()
Ih ja sam goraNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:21 amJesi li barem ti ostavila koji ? Nadam se da nisi kao Bella, sve smazalaLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:20 amPa svega osim cevapa mi je faliloNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:13 amJa bio na Majorci ali sam morao ranije da se vratim, tako da ako ne ponovim odlazak tamo kao da nisam ni imao odmor![]()
![]()
![]()
![]()
Ali bar sam se najela cevapa![]()
![]()
![]()
Tih breLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:25 amIh ja sam goraNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:21 amJesi li barem ti ostavila koji ? Nadam se da nisi kao Bella, sve smazala![]()
![]()
i ne mislim ninakoga kad su cevapi u pitanju
![]()
Jos samo kazi da si ih jela kod Zelje pa da se roknem
Jesam prosle god,i rekla sam nikad vise ali iskrenoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:27 amTih breLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:25 amIh ja sam goraNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:21 am
Jesi li barem ti ostavila koji ? Nadam se da nisi kao Bella, sve smazala![]()
![]()
i ne mislim ninakoga kad su cevapi u pitanju
![]()
![]()
Jos samo kazi da si ih jela kod Zelje pa da se roknem![]()
![]()
![]()
Bajra zakon
Mislis na Brajlovica ?Lana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:28 amJesam prosle god,i rekla sam nikad vise ali iskrenoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:27 amTih bre![]()
![]()
![]()
![]()
Bajra zakon![]()
Ja prosle godine htedoh da svratim ali kada sam video da ispred cekaju u redu da neko izadje da bi ga pustili odustao sam pa sam isao kod Mujanica
Inace ja ne provaljujem neku razliku izmedju tih cevapa, valjda sto ih se najedem kada sam tamo
Ma jok Brajlovica nego valjda je poznato da su Travnicki cevapi najbolji kod BajreNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:29 amMislis na Brajlovica ?Lana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:28 amJesam prosle god,i rekla sam nikad vise ali iskrenoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:27 am
Tih bre![]()
![]()
![]()
![]()
Bajra zakon![]()
Ja prosle godine htedoh da svratim ali kada sam video da ispred cekaju u redu da neko izadje da bi ga pustili odustao sam pa sam isao kod Mujanica.
Inace ja ne provaljujem neku razliku izmedju tih cevapa, valjda sto ih se najedem kada sam tamo![]()
Nisam bio u prilici da ih probam...Sarajevske i banjalucke jesam ali travnicke jos uvek nisam...Lana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:32 amMa jok Brajlovica nego valjda je poznato da su Travnicki cevapi najbolji kod BajreNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:29 amMislis na Brajlovica ?
Ja prosle godine htedoh da svratim ali kada sam video da ispred cekaju u redu da neko izadje da bi ga pustili odustao sam pa sam isao kod Mujanica.
Inace ja ne provaljujem neku razliku izmedju tih cevapa, valjda sto ih se najedem kada sam tamo![]()
![]()
Odakle si,mislim u Bosni? Travnik?
Eh obavezno treba da probas,da iz Travnika najljepseg gradaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:34 amNisam bio u prilici da ih probam...Sarajevske i banjalucke jesam ali travnicke jos uvek nisam...Lana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:32 amMa jok Brajlovica nego valjda je poznato da su Travnicki cevapi najbolji kod BajreNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:29 am
Mislis na Brajlovica ?
![]()
Odakle si,mislim u Bosni? Travnik?
Pa da ih nisi sve potamanila , probao bih a ovako moze samo voda na usta da mi ide zamisljajuci da ih jedemLana wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:37 amEh obavezno treba da probas,da iz Travnika najljepseg gradaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:34 amNisam bio u prilici da ih probam...Sarajevske i banjalucke jesam ali travnicke jos uvek nisam...
Odakle si,mislim u Bosni? Travnik?![]()
Travnicki sir svi hvale ako nisam pomesao....Nisam bio u Travniku ali cu ga najverovatnije posetiti...Travnik,Trebinje,Mostar...
kad se pomene brajlovich.
aou... skoro da mi je muka. na pomisao hrane..
.............................................................................................
Cuo sam mnogo toga loseg o tom coveku...Da li je to istina ili ne,to ne znam...Po Sarajevu sam od mnogih cuoda je ratni profiter i sta ti ja znam...
Meni je smesan sa onim stilom oblacenja...
. jasno je. da je potrefio profil svojih musterija.. tako se oblaci i ponasha... i moze se zakljuciti da je. uspjeshan..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 4:24 pmCuo sam mnogo toga loseg o tom coveku...Da li je to istina ili ne,to ne znam...Po Sarajevu sam od mnogih cuoda je ratni profiter i sta ti ja znam...
Meni je smesan sa onim stilom oblacenja...![]()
. ne znam ..ukus hrane. ali me ne privlachi. ni kao.. kuriozitet..
. inache, te fobije oko chevapa. i pita u Bosni su pretjerane.... malo koji restoran ima vrsnog kuvara. ima ih par .. mislim. sve ostalo je . ispod nivoa .
neki dan mi dodje na FB restpran iz BG.. zbilja vrh.. ochito je bio u Americi . neko od tih..
.............................................................................................
Koji restoran iz Beograda ? Znas li naziv ?Bella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 5:06 pm. jasno je. da je potrefio profil svojih musterija.. tako se oblaci i ponasha... i moze se zakljuciti da je. uspjeshan..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 4:24 pmCuo sam mnogo toga loseg o tom coveku...Da li je to istina ili ne,to ne znam...Po Sarajevu sam od mnogih cuoda je ratni profiter i sta ti ja znam...
Meni je smesan sa onim stilom oblacenja...![]()
shto se tiche biznisa.
. ne znam ..ukus hrane. ali me ne privlachi. ni kao.. kuriozitet..
. inache, te fobije oko chevapa. i pita u Bosni su pretjerane.... malo koji restoran ima vrsnog kuvara. ima ih par .. mislim. sve ostalo je . ispod nivoa .
neki dan mi dodje na FB restpran iz BG.. zbilja vrh.. ochito je bio u Americi . neko od tih..
Slazem se sa tobom za sve sto si napisala
. ne mogu se sjetiti. doshao mi je na FB Reels. ovima... perfektan..
nigdje ti mene nechesh voditi..
Tih,cuj je
A vidi i ovog coveculjka sto me gazi

A vidi i ovog coveculjka sto me gazi
https://avaz.ba/lifestyle/putovanja/923 ... -bez-djeceFotografija plaže na bugarskoj obali Crnog mora je podigla buru na društvenim mrežama.
. plaza samo za odrasle..
. kao i restorani. naselja itd..
Planiram u Greece
sam ako dobijem jos jedan godisnji 
.. vi u EU . mozete i preko vikenda. .. bilo gdje 
Pa ja te zovem da ti olaksam a ti nista 

. za par dana, ne treba puno..
Hajde, upadajte vas dve. Odosmo 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 10466 Views
-
Last post by Peace