Stvari koje vas nerviraju
Re: Stvari koje vas nerviraju

. ;nagluve' osobe... a hoche da prichaju.. a svaka druga . whaat.... svaki put iste shale..
.............................................................................................
Ne samo to nego sto glasno pricaju, meni vise to smeta.
Imam jednu takvu poznanicu kad priča svi oko mene čuju šta mi priča .. sa njom nema tihog razgovora .. 
Nisam neko ko se zaista lahko iznervira,ali kad neko non stop kasni to me zna da iznervira 
.............................................................................................
. vozachi. kad je i naglasehno da jedna traka nestaje. oni i dalje .voze do kraja.. i naravno uvijek im neko to i dozvoli :m.
.ili. nochna voznja.. pa istrci neka zivotinja.. josh ako ima rogove.. 
Nervira me kada mi neko upada u rec...
NJEMAČKA
Par iz BiH opljačkao staricu sa invaliditetom, policija traga za djevojkom
Dok je starica objašnjavala mladiću, koji je držao mapu, djevojka je iz staričine torbe ukrala novčanik u kojem je bilo nekoliko stotina eura
:m.Državljanin Bosne i Hercegovine (26) uhapšen je zbog pokuaja pljačke starice u Njemačkoj (87).
stala sam na vagu.. nikako nisam zadovoljna. . :m. nece biti pite od jabuka. .. eksperimentisanja brasnom itd..
Osuđen u BiH
Ministarstvo pravde potvrdilo da će Moamer Kasumović biti u registru pedofila Crne Gore
Oktobar nije ni počeo a već izložene dekoracije za
Halloween
I Božić .. 
Halloween
a kod mene che.. u mall-u....
.. ovako neshto. slikanje sa 'dedommm'

.. izjava ..
..Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić . iznosi 'navodno' . bez ikakvih provjerenih dokaza. . i porodicu dovodi u opasnost. ..od ionako uznemirenog naroda. da je linchuju' :m. . koji karakterMnogi su iznijeli sumnju da je kamenolom uzrok velike katastrofe u Donjoj Jablanici s obzirom na to da njih nije unesrećila poplava, nego odron zemlje.
"Imao sam dolje informaciju, pitao sam. Navodno je neka porodica Honđo vlasnik. Neki mještani mi kažu da 20 godina nije eksploatisan, neki kažu da jeste, ali da ne špekulišemo.
Kad mi se plasticna folija ne odmotava kako treba, to me pojede.
cuke na stolicama

Nisu to cuke, to su bebe
Ako zbog necega napustim ovaj posao, bice to zbog ljudi koji se pojave 5 minuta prije zatvaranja a ne mogu zavrsiti za pola sata. I unaprijed znaju ds ce im trebati pola sata.
Ako zbog necega napustim ovaj posao, bice to zbog ljudi koji se pojave 5 minuta prije zatvaranja a ne mogu zavrsiti za pola sata. I unaprijed znaju ds ce im trebati pola sata.
To bi poslodavac možda mogao da riješi zaključavanjem ulaznih vrata 5 minuta ranije. A otključati neka na drugoj strani.. za izlaz onih već unutra.
Mada mu je tako isplatnije (pogotovo ako ga ne zanima posebno kvalitet radnika) tih 15 min više..
Ovdje primjer u dosta firmi 15 min ne plaćaju.. dok 30min više da. E sad koliko poslodavac a koliko radnik zaradi/izgubi od toga...
Mada mu je tako isplatnije (pogotovo ako ga ne zanima posebno kvalitet radnika) tih 15 min više..
Ovdje primjer u dosta firmi 15 min ne plaćaju.. dok 30min više da. E sad koliko poslodavac a koliko radnik zaradi/izgubi od toga...
Ovde placaju svakih 15 minuta lkoje ostanemo duze...Zapravo plate svaki minut preo radnog vremena,nebitno da li je bilo pet ili 55 minuta...
Grupa žena razvila zastavu s ljiljanima u Banjoj Luci, policija ih kaznila
PU Banja Luka navodi da su zaprimili prijavu oko 13:25 jer je razvijanje zastave izazvalo "uznemirenost građana"
zbilja.. zashto provociraju... zashto danas.. . zene
I ovdje.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Nov 25, 2024 2:38 pmOvde placaju svakih 15 minuta lkoje ostanemo duze...Zapravo plate svaki minut preo radnog vremena,nebitno da li je bilo pet ili 55 minuta...
Ali i dalje zelim kuci na vrijeme. Posebno vikendom.
Ionako nama treba 15-20 minuta poslije zatvaranja, ima tih nekih reporta uraditi, i nekih emaila proslijediti, dovesti sve u red za naredni dan.
A ako se neko tu zadrzi 20ak minuta po zatvaranju, ostajes haman jos citav sat..
Mislim da je ovdje tezi kapitalizam.Ina wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 11:27 amTo bi poslodavac možda mogao da riješi zaključavanjem ulaznih vrata 5 minuta ranije. A otključati neka na drugoj strani.. za izlaz onih već unutra.
Mada mu je tako isplatnije (pogotovo ako ga ne zanima posebno tukvalitet radnika) tih 15 min više..
U drugom centru je jedan radnik nekoliko godina ranije zakljucao 10ak minuta prije.
To se i sada spominje. To je za njih velki propust.
U pravu si.
Neka onda zaključaju na vrijeme.
Za one koje dođu 5 min prije zatvaranja napisati nešto simpatično velikim slovima.
Bolje da ne govorim šta.
Šalim se.
Ok je ako se extra vrijeme plaća a i ako radnicima godi
Neka onda zaključaju na vrijeme.
Za one koje dođu 5 min prije zatvaranja napisati nešto simpatično velikim slovima.
Bolje da ne govorim šta.
Šalim se.
Ok je ako se extra vrijeme plaća a i ako radnicima godi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 2653 Views
-