Babine gatke i narodna vjerovanja
Babine gatke i narodna vjerovanja
Koje su najcudnije babine gatke i narodna vjerovanja koja ste culi? Ima li nekih kojih se stvarno pridrzavate (za svaki slucaj) ili kojih se mozda nesvjesno drzite?
Re: Babine gatke i narodna vjerovanja
Ne reži nokte uveče
Zakorači uvijek desnom nogom
Ne staj na prag nikad
Zalij vodu za nekim kad negdje krene.. Ima toga još
Zakorači uvijek desnom nogom
Ne staj na prag nikad
Zalij vodu za nekim kad negdje krene.. Ima toga još
Ne verujem u to...Jedino u Boga verujem
.............................................................................................
U pravu si...U svakom slucaju ne verujem u ove price...Mada se secam kao klinac kada sam bio u gradu sa devojkom, prilazi neka zena pita da li hocu da mi gleda u neke karte. Ja rekoh necu a moja devojka rekla ako, hajde da vidimo sta ce da kaze. I zena gleda, kaze imate u kuci stariju osobu koja se tesko krece, zove se na slovo M. Ono stvarno, baka sa kojom sam ziveo tesko je hodala a zvala se Milica. I jos neke stvari pogodila. E sada, da li je ta zena znala to o meni, nemam pojma, nikada je ranije nisam video...Secam se da nam je tada rekla da ceka neku zenu da dodje, treba da joj spasi brak...stvarno dosla neka zena
.............................................................................................
sad se pitam, jesi li ti lud ili se pretvarash. ili. jel moguch eda nisi shvatio ,moju opasku..
Mislio sam da za mene kazes kakav tip
Jel to pitas koji je tip od ove zene sto spasava brak
.idem da se smirim

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 1548 Views
-
Last post by kreja