Vezivanje za kucnog ljubimca/e

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Vezivanje za kucnog ljubimca/e

Unread post by Coolio »

Danas kada sam sa sinom setao psa, istrgao mu se iz rucice i pas je poceo da trci. Naravno,znao sam da ce trcati tu okolo i vratiti se ali je moj sin poceo plakati. S`toga mi je na pamet pala ova tema. Zanima me koliko se vi vezete za kucnog ljubimca? Da li smatrate da je dobro uzeti detetu psa,macku ili nesto trece?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Vezivanje za kucnog ljubimca/e

Unread post by Bella »

:-? vjerujem da ima puno 'za' . ako okolnsti dozvoljavaju.
gubitak. vidjala sam atmosferu. kao da je nego blizi umro. mislim zivo biche.. skrhani ljudi ali prodje ..kao sve ostalo..
... neko kupi novog, neko nikad...
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Na trenutak pomislih da nije dobro kupovati deci, mali plakao kao kisa...

Kada god nam neko dodje on trci na vrata, plasi se da kuce ne pobegne iako nece...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
moze biti problem. . sad ti je kasno. no. lezernim razgovor mu mozesh ukazati. da che on jednog dana 'otichi'
.. savjetnici predlazu. kad je osoba u nekom 'problemu' nabavite psa. tkz 'therapy dog' .. ode dog. osoba josh vishe skrhana.. :-? shta onda raditi.. :hm
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Dobro,moj sin je da tako kazem veci, ima devet godina pa mi je lakse objasniti mu ali kako je kod roditelja cija su deca 4-5 godina na primer...Deca se bas vezuju...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
moj pokojni komshija (u 80 im)je sjedio ispred garaze,pio pivo i plakao. cuko mu umro..
. shta da mu kazem , nabavi novog. i nakon nekog vremena je imao istu vrstu.. i nakon nekoliko god .i on umre, :-? a cuko sad u traumama

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Navikne se covek na ljubimca...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? . prije svega. kupish ga.. :jbg ili dobijesh na poklon.. i naravno da ga prihvatish .kao neshto.. :-? ne bash kao auto.ima ih koji se ufuraju i u taj osjechaj . :hahah
..ja sam davno odustala od te 'zanimacije' . zbog obaveze. mirisa i gubitka.. :jbg rahat.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Razumem sefice :)

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Kad su dečki imali, nekih 9- 12g. imali smo psa. Lovci su u jednom trenu bacali otrov...za čagljeve kojih je na Pag-u puno ali i za mačke jer ih je u jednom trenu bio pun grad pa je to bilo rješenje :-?
Pas je vjerovatno negdje dok je s njima išao u igru pojeo nešto otrovano i uginuo je u strašnim mukama njima pred očima. To je bilo STRAŠNO! Danima je u kući bila tuga i plač i godinama nisu htjeli imati psa. Sad obojica imaju psa. Ali djeca to fakat teško prihvate a i mi, odrasli koji volimo kućne ljubimce teško prihvaćamo taj gubitak. Čovjek se navikne, oni ti se iskreno raduju i daju ti bezuslovnu ljubav i odanost.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ovde se u potpunosti slazem sa tobom. Nije bas jednostavno. Pogotovu u takvoj situaciji koju si navela