A, gdje cete na odmor?
Re: A, gdje cete na odmor?
Vlast ih pusta. Naredjeno im tako. Verovatno su kao i u Srbiji uzeli novac i potpisali da ih primaju. Smejali smo se ljudima i govorili da je teorija zavere kada su pricali da je krajnji cilj gubljenje identiteta. Mesanje svih nacija medjusobno.Bella wrote: ↑Wed Apr 15, 2026 4:05 pmVijeće ministara Bosne i Hercegovine je na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova donijelo Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o vizama, kojom se u BiH privremeno ukida vizni režim za državljane Saudijske Arabije, Omana i Bahreina.![]()
ne znam ko im vishe izdaje stanove. niti pushtaju u hotele..![]()
U predgrađima Sarajeva, gdje su Arapi često smješteni, u porastu je i prostitucija."
Poslusajte ovo dobro
.. tako.. che i srbija, biti zemlja 'tamnih'
.............................................................................................
Nemacka ima 75 miliona stanovnika...Ima lufta da prima strance...Mada su u zadnje vreme poceli da odlaze...sto i jeste cilj agende...Da svaka nacija izgubi svoj identitet...Govorim o Evropi...E sada, videcemo da li je to teorija zavere...
jastuk/ doshao.. ne znam kaku chu sa slushalicama, u isto vrijeme.. ..ali je obechavajuche..

.............................................................................................
Brat iz Iraka mi je u New Yorku, mozda za par meseci odem tamo 
Ko ti je to ?
Idem da osvajam New York-canke

Idem da osvajam New York-canke
Ja sam stanovnik planete i nadam se gubitku nacionalnih identiteta kroz par stotina godina
Per aspera ad astra 
Pitam se da li vi toliko verujete politici,televizijama i novinama da ne dajete ni malo prostora da je mozda nesto totalno drugacije.biljka wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 9:05 pmJa sam stanovnik planete i nadam se gubitku nacionalnih identiteta kroz par stotina godina
Ja necu da kazem da sam siguran u nesto ali da mi je normalnija prica tih nazovi "teoreticara zavere" nego gore nabrojanih ljudi. Ne svaka prica naravno ali dosta toga.
Ali ja fakat nemam problema da izgubimo svi generalno nacionalne identitete. Tipa samo se probudimo svi jedno jutro i nemamo osjećaj pripadanja nekoj državi ili nekim granicama. Predobro, svijet bi bio baš lijep kad bi se to desilo i kad ne bi više nikome naumpalo da se kroje graniceCoolio wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 9:32 pmPitam se da li vi toliko verujete politici,televizijama i novinama da ne dajete ni malo prostora da je mozda nesto totalno drugacije.
Ja necu da kazem da sam siguran u nesto ali da mi je normalnija prica tih nazovi "teoreticara zavere" nego gore nabrojanih ljudi. Ne svaka prica naravno ali dosta toga.
Per aspera ad astra 
Ovo se slazem sa tobom u potpunosti. Ovo si lepo reklabiljka wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 10:35 pmAli ja fakat nemam problema da izgubimo svi generalno nacionalne identitete. Tipa samo se probudimo svi jedno jutro i nemamo osjećaj pripadanja nekoj državi ili nekim granicama. Predobro, svijet bi bio baš lijep kad bi se to desilo i kad ne bi više nikome naumpalo da se kroje graniceCoolio wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 9:32 pmPitam se da li vi toliko verujete politici,televizijama i novinama da ne dajete ni malo prostora da je mozda nesto totalno drugacije.
..
. uopste ne pratim ovaj sluchaj sa trumpom..niti me interesuje. koji je scenario... kad je on u pitanju i ova administracija.
Govorim uopsteno, pitam se zasto su ljudi tako lakoverni...ne vi ovde nego konkretno uopste. Ne daju sebi prostora da ih mozda lazu nego veruju ili jednoj ili drugoj televiziji/novinama, svejedno je.Bella wrote: ↑Mon Apr 27, 2026 12:21 am..zashto bih se odmah pitala jel istina. saslushash, prochitash negdje istu vijest,ako naletish. vidish ko je izvor informacija i to je to..
. uopste ne pratim ovaj sluchaj sa trumpom..niti me interesuje. koji je scenario... kad je on u pitanju i ova administracija.
Sto se americkih desavanja tice, davno sam prestao da verujem u njih. Njih sve zamisljam kao Holivud. Naravno, ne mogu da tvrdim niti to zelim, samo iznosim svoje misljenje. I opet se vracam na ono da kada te neko slaze par puta vise mu nista ne verujes, cak i kada govori istinu. E tako ti ja sa svim tim americkim desavanjima.
Coolio wrote: ↑Mon Apr 27, 2026 12:31 amGovorim uopsteno, pitam se zasto su ljudi tako lakoverni...ne vi ovde nego konkretno uopste. Ne daju sebi prostora da ih mozda lazu nego veruju ili jednoj ili drugoj televiziji/novinama, svejedno je.
Sto se americkih desavanja tice, davno sam prestao da verujem u njih. Njih sve zamisljam kao Holivud. Naravno, ne mogu da tvrdim niti to zelim, samo iznosim svoje misljenje. I opet se vracam na ono da kada te neko slaze par puta vise mu nista ne verujes, cak i kada govori istinu. E tako ti ja sa svim tim americkim desavanjima.
.. lagao ne lagao. ako mi lichi da je to shto kaze, istinito. vjerovat chu.. nemoze se stalno ni lagati. izgubi se insan
O velikoj vecini ljudi,nebitno gde zive,ubedjeni da im novine i televizije govore istinu. Ali ovo je tema za odmor, ne za ovo o cemu pisemoBella wrote: ↑Mon Apr 27, 2026 1:05 amCoolio wrote: ↑Mon Apr 27, 2026 12:31 amGovorim uopsteno, pitam se zasto su ljudi tako lakoverni...ne vi ovde nego konkretno uopste. Ne daju sebi prostora da ih mozda lazu nego veruju ili jednoj ili drugoj televiziji/novinama, svejedno je.
Sto se americkih desavanja tice, davno sam prestao da verujem u njih. Njih sve zamisljam kao Holivud. Naravno, ne mogu da tvrdim niti to zelim, samo iznosim svoje misljenje. I opet se vracam na ono da kada te neko slaze par puta vise mu nista ne verujes, cak i kada govori istinu. E tako ti ja sa svim tim americkim desavanjima.non-stop uopsteno.
o kojim ljudima ti pishesh.. ko su ti ljudi.. ??.
.. lagao ne lagao. ako mi lichi da je to shto kaze, istinito. vjerovat chu.. nemoze se stalno ni lagati. izgubi se insan![]()
Isto mislim....samo predobro zvuči da bi se ikad moglo desitibiljka wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 10:35 pmAli ja fakat nemam problema da izgubimo svi generalno nacionalne identitete. Tipa samo se probudimo svi jedno jutro i nemamo osjećaj pripadanja nekoj državi ili nekim granicama. Predobro, svijet bi bio baš lijep kad bi se to desilo i kad ne bi više nikome naumpalo da se kroje graniceCoolio wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 9:32 pmPitam se da li vi toliko verujete politici,televizijama i novinama da ne dajete ni malo prostora da je mozda nesto totalno drugacije.
Slažem se. Ali baš iz tog razloga mi nijedan migrant nikad ne bi mogao zasmetati osim onoga što mi smeta i kod nemigranata. Po čemu Kinez/Arap/Indijac ne pripada ovom područuju? Jedino, naravno evo ja nemam trenutno emotivnu vezu sa bilo kojim mjestom u Kini, ali da odem, imala bih. Pa tako i Kinez ovdje ili bilo ko drugidezire wrote: ↑Mon Apr 27, 2026 9:00 amIsto mislim....samo predobro zvuči da bi se ikad moglo desitibiljka wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 10:35 pmAli ja fakat nemam problema da izgubimo svi generalno nacionalne identitete. Tipa samo se probudimo svi jedno jutro i nemamo osjećaj pripadanja nekoj državi ili nekim granicama. Predobro, svijet bi bio baš lijep kad bi se to desilo i kad ne bi više nikome naumpalo da se kroje graniceCoolio wrote: ↑Sun Apr 26, 2026 9:32 pm
Pitam se da li vi toliko verujete politici,televizijama i novinama da ne dajete ni malo prostora da je mozda nesto totalno drugacije.
Ja necu da kazem da sam siguran u nesto ali da mi je normalnija prica tih nazovi "teoreticara zavere" nego gore nabrojanih ljudi. Ne svaka prica naravno ali dosta toga.![]()
Per aspera ad astra 
I ovo se slazem sa tobom. Moram da priznam da u necemu imas bolje razmisljanje od mene.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 10506 Views
-
Last post by Peace
-
- 141 Replies