Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Posts in topic: 414
Reactions: 1315

Re: Magazin

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Mar 29, 2026 10:25 pm
:-?
vch si nam negdje pokazao..

:hahah
Moguce, ne secam se...Znam da sam bio pisao o ovom strucnjaku dnovinaru

Bella
Senior
Senior
Posts in topic: 845
Reactions: 3246

Unread post by Bella »

:-?
a kod nas.. dzeko, zdravko, dino.... :jbg sve potaman..Image
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Posts in topic: 845
Reactions: 3246

Unread post by Bella »

Pojasnio svoju odluku
Oglasio se Buljubašić nakon što se većina naših mladih nogometaša odbila rukovati s Izraelcima
"Kao kapiten ekipe prije jučerašnje utakmice sam čvrstim stavom svima dao do znanja da moja domovina i moji roditelji me nikada nisu odgajali da svoju kičmu savijam pred onima koji ovaj svijet odvode u smjeru bezčasti i nasilja. Namjera mi je bila da svojim primjerom pokažem ono što moja cijela država misli i ono što svaki normalan čovjek osjeća povodom trenutne situacije koja se dešava u svijetu. Bosna je bila i uvijek će biti na strani istine i pravde", naveo je između ostalog Buljubašić.
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je jučer sa Izraelom u okviru 9. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 0:0.
:/* vrlo neprofesionalne. ne sportski duh...
.. :hm
.. politichari . koji vode drzavu ne misle tako. nosaju hagadu. i ne mogu vishe savit kichme , koji su je vech savili do dna .. :hahah :fp

https://www.klix.ba/sport/nogomet/oglas ... /260401222
.............................................................................................Image

Post Reply