Amerika
Re: Amerika
Prirodno promenio/la pol 
Te osobe su mi ok... ako to urade.. i zive svoj zivot. nikoga ne optuzuju/ niti traze pomoch... 
.............................................................................................
I meni je ok i razumljivo da to radi samo zbog sebe. Razumem i shvatam da je to vrsta bolesti. Ali ne razumem ako svi mi to znamo i onda oni to propagiraju zdravim osobama. Maltene nude da to uradis.
https://www.espreso.co.rs/showbiz/holiv ... a_internal
Klasicna budalastina koja sluzi da zatupi devojke bez mozga. Gledajte vi o cemu oni pisu. A i papir svasta trpi.
Klasicna budalastina koja sluzi da zatupi devojke bez mozga. Gledajte vi o cemu oni pisu. A i papir svasta trpi.
.
.............................................................................................
Nisam odslusao, zurim na trening...Sta kaze ovaj pajtos 
. kaze da je krajnje vrijeme.da se dobro razmisli. kako dalje organizovati buduchnost. pa takvi kao ti . neodluchni, samovoljni. treba da sjednu i razmisle.. a ne da se razvlache po teretanama 
Jos mi samo fali ta izvikana budala da je slusam i sve sam postigao u zivotu

. samo malo. razmisli
.mozda par minuta da sam je gledala .kad je imao svoj show na tv. davno je to bilo. i to se gledalo... imala je dobrih ideja koje je sprovodila.ali mi se nije svidjalo njeno 'deranje'..
. tako, ako je uporedim sa Mishelle... pa ni blizu Obamici
Pobedice ti ova zena , vidis da ih po svetu sve vise guraju...
Hajd' valjda ces tada taj zvrk pite da castis
Hajd' valjda ces tada taj zvrk pite da castis
.zbilja. kako je Biden bio predsjednik. samo gura zene i one 'nakaze'...
. npr. komentatori u tv kuchama..
Kazem ti ja da ce pobediti ova tvoja...Ko ce da te trpi posle 
Trump je pobijedio Hillary 2017. jer je bila nepopularna i kod neopredjeljenih . izgleda da che iz istog razlogai Trump izgubiti i opet mu zena doshla 'glave' kao i mnoge druge.
ali ipak Biden je taj( ne znam da li bi se desilo za vrijeme Trumpa) koji je unishtio Palestinu . tako. da se josh uvijek dvoumim da li glasati.
ali ipak Biden je taj( ne znam da li bi se desilo za vrijeme Trumpa) koji je unishtio Palestinu . tako. da se josh uvijek dvoumim da li glasati.
Bajden ne zna gde se nalazi, on covek mozda misli da je ne nekoj proslavi 80 godina mature

Nije on toliko 'van sebe'.. bistar je..ali ima neki drugi problem s kretanjem i pokretima..
.................

ti radish u nochnoj, nisi CIA 
a samo su ti tri prsticha. jer toliko si se utegao. da..
a samo su ti tri prsticha. jer toliko si se utegao. da..
Gde bre vidis da sam se utego

xaxaxaxaaxax pa ti si show mati draga