Amerika
Re: Amerika
Dobro je, nece biti snega...ne slazes se sa mnom
Hajde videcemo,pokazace vreme...Ja sam ubedjen da neko drugi vlada svim drzavama,tacnije postavljaju predsednike i rade sta im je volja...I da sve zivo predstavljaju kao nakaradno da bi narod digao ruke i jednostavno prihvatio sve sto se namece....Govorim u globalu...
Hajde videcemo,pokazace vreme...Ja sam ubedjen da neko drugi vlada svim drzavama,tacnije postavljaju predsednike i rade sta im je volja...I da sve zivo predstavljaju kao nakaradno da bi narod digao ruke i jednostavno prihvatio sve sto se namece....Govorim u globalu...
. .. narod je aktivno ukljuchen u taj ciklus... mada vidljivo je da se neki 'koprcaju' 
.............................................................................................
Ti to aludiras na mene,a
Barabo jedna mala ( u pozitivnom smislu )
Barabo jedna mala ( u pozitivnom smislu )
umro 76..
nije to puno
.............................................................................................
Ne razumem sta hoces reci niti ko je ovo ?
fitness trainer... bio svaki dan na tv... meni bio dosadan s kerefecima
Danas umro ili sta?
djaba shto nisi iz nochne.. istii
Nista te bre ne razumem

Ukucah na google-u njegovo ime...vidim da je umro danas... a juce mu bio rodjendan...
..evo scene. neko gadjao trumpa izgleda..
neshto kao prachka
. osiguranje ga bacilo na pod. izgubio cipelu..

. osiguranje ga bacilo na pod. izgubio cipelu..

Obojicu treba da gadjaju 
Bidena ne treba gadjat,i samo nek neko kihne.. 
On ce da misli da poceo grad da pada 
Ja bre mislio gadjao ga neko jajima ili paradajzom. Ja tek sada vidim na drustvenim mrezama pisu da je neko pokusao atentat na njega a on kao i nakon toga pokazuje rukom nesto. Koji cirkus jebote
. Meni je ovo amaterska gluma 
.. nije informacija dosla do novinara... ali ,ocito da je promasio i u ubio jednog posmatraca a drugog ranio .. ubica ubijen.. bio izvan tribina...
..kako je samo imao prostora da nanisani trumpa..
.. i meni je bilo chudno ponasanje trumpa.. trazi cipelu i pesnicu u zrak dize..
u tim momentima, normalna osoba ce biti u shoku.. ..
to je to. starije osobe. ne znaju za strah ..
to je dobro... za predsjednika... tako..
trump ce pobijediti.. 
..kako je samo imao prostora da nanisani trumpa..
.. i meni je bilo chudno ponasanje trumpa.. trazi cipelu i pesnicu u zrak dize..
to je to. starije osobe. ne znaju za strah ..
Pa to ti kazem. Taj neki kao pucao, normalno je i da se ona publika razbezi itd. A on ustaje,pokazuje pesnicu i publika ustaje za njim,tapse,vice...Mislim stvarno. Necu da gresim dusu ali meni je ovo obicna predstava. Navikli smo na to od Amerike. Ja kada si ti napisala da ga gadjali,mislio sam da ga gadjao neko iz publike necim 
Mnogo su lagali i iscenirali gomilu toga pa im sada retko ko i veruje... Ne daj Boze kada bi zaista bio atentat ljudi bi mislili da lazu...Naravno,ne mogu da tvrdim nesto sto nisam siguran ali sam misljenja da je sve glupa rezija...Inace ce verovatno dobiti izbore 
otkud im bijeli peshkirich ..
..
jesu ovi tipovi oko njega smijeshni

..

eto nek mu sad pomogne njegov sudija Alito... 
Sprdaju se po drustvenim mrezama,izbacuju slike Trampa i Ketchup 
Uz ovu glumicu i Beverly Hills sam odrastao...
Mnogo mi je zao sto sam procitao da je umrla...
Mnogo mi je zao sto sam procitao da je umrla...
.. ne volim gledati filmove.. s muchenjem. tuchom/ krv
.. pocjela seriju o/ human trafficking/ s djecom .
i odustala.. uzas...
. tako i pojedini 'poznati' snime.. seceparajuche yt.. nije ugodno gledati.. ne znam, koji je point toga..
.. pocjela seriju o/ human trafficking/ s djecom .
. tako i pojedini 'poznati' snime.. seceparajuche yt.. nije ugodno gledati.. ne znam, koji je point toga..