Amerika
Re: Amerika
Ona jeste opcija. Ozbiljno se razmatra. Čuo sam od par analitičara da joj ne vide konkurenciju. Plašim se da će pored nje demokrati naći neku budalu poput Trumpa i Bidena. Amerčki predsjednici su samo glasnogovornici mnogo glomaznije administracije koja brine o američkim interesima.
Ona je on... Musko 101 %pamuk wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 7:10 pmOna jeste opcija. Ozbiljno se razmatra. Čuo sam od par analitičara da joj ne vide konkurenciju. Plašim se da će pored nje demokrati naći neku budalu poput Trumpa i Bidena. Amerčki predsjednici su samo glasnogovornici mnogo glomaznije administracije koja brine o američkim interesima.
. pa shta. nema vishe . mushko /zensko..
.. a mozda bi bila dobra/o da razbaca ovog ixacha..
.............................................................................................
. ko da postavi.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:03 amPokusavaju da postave to kao novonormalno, bolesnici... Nista nije bolja ni Nemacka po tom pitanju...
.. narod se izopachio... hoche da eksperimentisu...
.............................................................................................
Bolesnici sa svetskog ekonomskog foruma koji naredjuju vlastima a vlasti sprovode jer su obicni pijuni...
Tacno je da se narod izopacio...Retardiranog naroda je sve vise...Dobro je dok ih ne cipuju,pa da se skeniraju na svakom cosku xaxa
Tacno je da se narod izopacio...Retardiranog naroda je sve vise...Dobro je dok ih ne cipuju,pa da se skeniraju na svakom cosku xaxa
A viđu vraga.
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:13 amBolesnici sa svetskog ekonomskog foruma koji naredjuju vlastima a vlasti sprovode jer su obicni pijuni...
..
Bella wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 1:17 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:13 amBolesnici sa svetskog ekonomskog foruma koji naredjuju vlastima a vlasti sprovode 33
ima da slushaju..kad su kokuzi..
![]()
..jesi li ti siguran..da nisi cipovan..
![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 1:39 amBella wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 1:17 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jun 30, 2024 12:13 amBolesnici sa svetskog ekonomskog foruma koji naredjuju vlastima a vlasti sprovode 33
ima da slushaju..kad su kokuzi..
![]()
..jesi li ti siguran..da nisi cipovan..
![]()
![]()
Evo ga kandidat![]()
![]()
.. aaa, pazovog
Podignut nivo pripravnosti američkih snaga u Evropi
Vojska Sjedinjenih Američkih Država pojačala je mjere zaštite u bazama širom Evrope, tražeći od pripadnika da budu oprezniji zbog kombinacije prijetnji koje vidi širom tog kontinenta, prenosi Beta pozivajući se na AP.
Međutim, američki zvaničnici su pod uvjetom da im se ne objave imena i funkcije kao te “faktore” naveli izbore u Francuskoj i Velikoj Britaniji, predstojeće Olimpijske igre u francuskoj prijestolnici Parizu i druga velika sportska takmičenja, kao i ratove u Ukrajini i Pojasu Gazi.
https://balkans.aljazeera.net/news/worl ... a-u-evropi
https://ba.voanews.com/a/americki-vrhov ... 80714.htmlVrhovni sud SAD: Trump ima pravo na djelimični imunitet u slučaju miješanja u izbore 2020.
..meni su sudije, pogotovo koji su nominovani od strane republikanca. kao i trumpa.... ozbiljan problem.. a sve su to uspjeli i uz pomoch demokrata. kad odredjene sudije .. npr .Ruth Bader Ginsburg. nije htjel do zadnjeg dana da prepusti mjesto nekome ..koga bi demokrate nominovale..
. evo sada i Biden. josh samo da se pojavi s bocom kisika i cijevima u nosu i da drzi govor..
Nova anketa koju je uradio YouGov kaže da je čak 72 posto demokrata u SAD-u zabrinuto da Biden nema mentalne sposobnosti da vodi državu.
Anketa s istim pitanjem prije nekoliko mjeseci pokazala je da je procenat bio 65 posto.
Što se tiče Trumpa, 49 posto glasača Republikanske stranke ima iste brige za njegovu kandidaturu i potencijalni mandat na mjestu predsjednika SAD-a.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nova ... /240701045
Američki predsjednik Joe Biden kritizirao je presudu Vrhovnog suda kojom je predsjednicima dodijeljen širok imunitet od krivičnog gonjenja za službena djela počinjena dok su na funkciji, u slučaju koji uključuje napore bivšeg predsjednika Donalda Trumpa da poništi rezultate izbora 2020. godine.
"Niko nije iznad zakona, čak ni predsjednik Sjedinjenih Država", rekao je Biden tokom obraćanja u Bijeloj kući u ponedjeljak navečer.
Biden je obećao da će nastaviti poštivati ograničenja predsjedničke moći, ali je upozorio da budući predsjednici možda neće.
"Svaki predsjednik, uključujući Donalda Trumpa, sada će biti slobodan da ignoriše zakon", rekao je Biden.
Jel osudjen njegov sin za pedofiliju ? Hunter ili kako se vec zove ?
. nije .koliko znam..
. ne znam tachno ni o chemu se radi..
. ne znam tachno ni o chemu se radi..
Pa ja koliko sam cuo,podvodio decu...Imaju snimci gde je on na snimku sa devojcicama od 10-11 godina,tako nesto. Ima i kada ovaj senilni hvata devojcice za grudi dok se slikaju...E sada,sta je sve tu tacno,ja pojma nemam...ali da ljudi pricaju tako i pustaju snimke,to jeste...
senilan . ne vidi za shta 'vata'..
... dok ne dodje do sudjenja. sve su to nagadjanja i mozda 'montaze slika'...
. tako, ne vjerujem u sve te priche..
Moguce je i da su montaze,tehnika je napredovala ali cak i da je tacno ko da ga osudi kada mu je senilni na vlasti
Internet je cudo,svasta covek moze videti
. ja vjerujem da je Biden ucijenjen za neshto. po ponasanju prema Palestincima i osudi i cudnim okolnostima oko tkz napada Hamasa u okt.
mutan je. dugo je u politici.. svashta se tu radi..
nikad mi se nije svidjao.. chak i kad je kobajagi bio uz Bosnu za vrijeme rata... '92
mutan je. dugo je u politici.. svashta se tu radi..
To su jedni prevaranti koji su svima naneli zla pa i nama na balkanu. Nisam kompetentan da pricam na temu rata jer sam bio dete ali mi je zao svakoga ko je prozivljavao pakao i koji su izgubili nekog svog. Jedno je sigurno,a to je da u ratu nema pobednika. Ta ista Amerika i ostali zlotvori su i rasturili Jugoslaviju koja je bila jaka. I dok su politicari balkanskih zemalja zajedno jeli,pili,svoju decu cuvali neduzan narod je ginuo a najvise je nastradao narod u Bosni. Ja sam na primer iz mesovitog braka,majka iz Srbije a otac iz Iraka. Nato je bombardovao i unistio obe zemlje. Ti zlotvori svuda dolaze i uzimaju ono sto vredi,naravno pre toga zavade narod da se kolju medju sobom. Tako su uradili u Iraku dok su naftu i zlato pokrali,tako su radili u Libiji,Palestini,Siriji i ko zna gde sve jos. Tako sada rade i na Kosovu, zavadili su narod i kradu jer tamo imaju rudnici,vrednost je u milijardama eura... Mislis njima je stalo do nekog naroda...Oni naprave problem pa nude resenje. Kao sto su i one kule bliznakinje iscenirali nekako da bi imali razlog da bombarduju arapski svet. I sto je jos zalosnije sto se tice balkana, politicari i dan danas igraju na istu kartu,spominju odvajanja ratovanje a naivan narod se lozi i dalje. Ja sam bio par puta u Bosni, bosanski narod je dobar narod. Zapravo balkanski mentalitet je svuda isti...Zena sa kojom sam bio i imam dete je iz Sarajeva. Nemam ruznu rec reci ni za nju,niti njene roditelje,rodbinu...Njen otac je tesko ranjen u ratu, uvek mi se place kada ga vidim...u glavu ga je pogodio snajper,pola tela ne oseca,ruku,nogu...jedva se krece i prica...i tako zivi vec 30 godina...Uzas jedan
nakon smrti TIta.... bila je borba za prevlast.....
sve se osjetilo u 'zraku' ali niko do zadnjeg dana nije htio da prizna, da dolazi nevrijeme..... ko se osjecao najacim je i prvi potez napravio. i tako je krenulo..
.. chini Amerika i dobra djela...... pitanje je . ko su ti i da li smo mi ti.. da imamo tu privilegiju...
. Amerikanci kao ljudi/ su generalno dobri.... politichari neshto drugo... no. ne bih rekla da su glavni krivci z sve nesreche po svijetu..
..
toliko o politici..
sve se osjetilo u 'zraku' ali niko do zadnjeg dana nije htio da prizna, da dolazi nevrijeme..... ko se osjecao najacim je i prvi potez napravio. i tako je krenulo..
.. chini Amerika i dobra djela...... pitanje je . ko su ti i da li smo mi ti.. da imamo tu privilegiju...
. Amerikanci kao ljudi/ su generalno dobri.... politichari neshto drugo... no. ne bih rekla da su glavni krivci z sve nesreche po svijetu..
..
Tako je. Ne znam jedino kome su amerikanci pomogli i kako ali znam gomilu zemalja koje su unakazili i pokrali.
Ne mrzim ni ja amerikance,mislim gradjane Amerike vec samo one politicare koji su bili za to da bombarduju toliko zemalja bas kao i te koji su to cinili. Obicni ljudi nemaju sa time nista.
Moje dve zemlje je i Nemacka bombardovala pa ja ne mrzim kolege nemce...Zivim i radim u Nemackoj, ete mi se ovde rodilo...Nemaju oni nista sa tim... Ja mrzim onog Sredera i sve te bolesnike.
Da ne ostanem nedorecen, isto tako mrzim i ljude iz Srbije koji su u ratu ubijali neduzan narod ili odakle god da su sa balkana. Mrzim zle ljude i dace Bog da im se vrati najgore u zivotu.
Nisam ni ja strucnjak za politiku ali za ovoliko znam...
Interesantno je polemisati sa tobom,o kojoj god temi da je rec...
Ne mrzim ni ja amerikance,mislim gradjane Amerike vec samo one politicare koji su bili za to da bombarduju toliko zemalja bas kao i te koji su to cinili. Obicni ljudi nemaju sa time nista.
Moje dve zemlje je i Nemacka bombardovala pa ja ne mrzim kolege nemce...Zivim i radim u Nemackoj, ete mi se ovde rodilo...Nemaju oni nista sa tim... Ja mrzim onog Sredera i sve te bolesnike.
Da ne ostanem nedorecen, isto tako mrzim i ljude iz Srbije koji su u ratu ubijali neduzan narod ili odakle god da su sa balkana. Mrzim zle ljude i dace Bog da im se vrati najgore u zivotu.
Nisam ni ja strucnjak za politiku ali za ovoliko znam...
Interesantno je polemisati sa tobom,o kojoj god temi da je rec...