Žalbe
Re: Žalbe
.............................................................................................
Polako, finalizira se. Kad imate neki problem, strpite se malo, tu sam i radim pa dok se ne posloži malo će biti na nekim stvarima zapinjanja. Dok se ne finalizira.
Sad može sve, samo prethodno idite za svaki slučaj na dno foruma i delete cockies (izbriši kolačiće) pa se logujte ponovo.
Žao mi je zbog ovoga, ali privodi se kraju
Za one koji su na forumu na PC ili laptopu, sve je okej, uživajte
Vi koji ste na mobitelima, nažalost za kvotanje morate ići ispod polja za odgovor i tu kvotati post koji želite. Reakcije (lajk/dislajk…) trenutno nisu dostupne na mobitelima. Tako da se strpite dok se ne riješi. Ja sam na putu do petka, pa se izvinjavam zbog te nelagodnosti, ali kad se vratim riješiću to.
Obzirom na rekonstrukciju i redizajn cijelog foruma, molim vas za malo strpljenja ako se pojave neki problemčići za to vrijeme. Radi se na svemu i svjestan sam svih issues koje se pojave tako da, samo malo strpljenja molim.

Vi koji ste na mobitelima, nažalost za kvotanje morate ići ispod polja za odgovor i tu kvotati post koji želite. Reakcije (lajk/dislajk…) trenutno nisu dostupne na mobitelima. Tako da se strpite dok se ne riješi. Ja sam na putu do petka, pa se izvinjavam zbog te nelagodnosti, ali kad se vratim riješiću to.
Obzirom na rekonstrukciju i redizajn cijelog foruma, molim vas za malo strpljenja ako se pojave neki problemčići za to vrijeme. Radi se na svemu i svjestan sam svih issues koje se pojave tako da, samo malo strpljenja molim.
Delete cookies (izbriši kolačiće) na dnu foruma imaš kao kanta za smeće mala. Probaj to, pa ponovo onda pogledaj.