Dan nezavisnosti BiH
- Vanilla
- Stručnjak
- Reactions: 1394
Dan nezavisnosti BiH
Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja nezavisnost Bosne i Hercegovine od Socijalističke federativne republike Jugoslavije. Referendum za nezavisnost Bosne i Hercegovine održan je na preporuku Arbitražne komisije međunarodne konferencije o Jugoslaviji, u završnoj fazi disolucije bivše SFRJ. Održan je 29. februara i 1. marta, a označavao je opredjeljivanje građana ka budućnosti zemlje, a ujedno je bio i uvod u rat.
Punoljetni građani Socijalističke republike Bosne i Hercegovine glasali su o nezavisnosti Bosne i Hercegovine na referendumu.
Punoljetni građani Socijalističke republike Bosne i Hercegovine glasali su o nezavisnosti Bosne i Hercegovine na referendumu.
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

- unutra u mene.
- Vanilla
- Stručnjak
- Reactions: 1394
Re: Dan nezavisnosti BiH
Mojoj dragoj i jedinoj domovini

1
1

Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
- unutra u mene.

- unutra u mene.
``````
Republika Bosna i Hercegovina
`````
.............................................................Sretan Dan Nezavisnosti

.............................................................Sretan Dan Nezavisnosti

Isti si ko moj brat.
Zavisi s kim se usporedjujemo. U poredjenju s nekim drzavama - dobri smo. U poredjenju s nekim - nesredjeni smo.
Ali i u najsredjenijim nadju ljudi na sto ce se zaliti.
Pa, u pravu je drzava.. kao kad kaze-- daj mi tabletu za kolesterol, jer volim da jedem masno... to mi je uzitak... e, pa
. mora i narod od sebe neto dati... jednostavno je bilo- nosite maske i drzite distancu.. e, mi volimo da se stiskamo

. mora i narod od sebe neto dati... jednostavno je bilo- nosite maske i drzite distancu.. e, mi volimo da se stiskamo

Svima koji ovu zemlju dozivljavaju kao svoju domovinu, sretan 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Sta nije u redu?

. uske hlache . za svechane prilike.. mashe straznicom. hoche svirache srce 'zakochit'..

1
1