Hoćete li se vakcinisati protiv Covid-19?
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv Covid-19?
..ističe mi godina u svibnju s drugom dozom..imali smisla s trećim...???
mislim da ima. ja chu vjerovatno i chetvrtu. izgleda da se uskoro nudi..
.............................................................................................
Vise niko ne pita jesmo li vakcinusani ..
Ni na jednoj granici.
Ni na jednoj granici.
1
1
Srećom
Ja samo dvije primila i to poodavno.
Ne mislim više ni jednu.
1
1
I ja kazem, dvije doze za sada taman ..
A čujem/ vidim broj zaraženih opet svugdje raste..
1
1
Opet kinezi nesto skrivaju... tacan broj zaraženih ne objavljuju..
Doduse koliko ih je ko ce stići sve ih prebrojiti...
Vidjet cemo sta kazu analize koje se trenutno rade na otpadnim vodama aviona.. I opet pun avion Kineza stigao u EU..
Doduse koliko ih je ko ce stići sve ih prebrojiti...
Vidjet cemo sta kazu analize koje se trenutno rade na otpadnim vodama aviona.. I opet pun avion Kineza stigao u EU..
- bakterijasmarsa
- Hiperaktivan član
- Reactions: 646
jesam tri puta
imao sam Covid ali sa bezazlenim simtomima
Tetka moja se nije vakcinisala u devetoj deceniji i na žalost virus ju je odneo.
Moji roditelji su hteli da se vakcinišu i mislim da nisu pogrešili, gledajući iz te perspektive.
imao sam Covid ali sa bezazlenim simtomima
Tetka moja se nije vakcinisala u devetoj deceniji i na žalost virus ju je odneo.
Moji roditelji su hteli da se vakcinišu i mislim da nisu pogrešili, gledajući iz te perspektive.
Legal Alien
vakcinisao sam se dva puta, pfizerom. prvu vakcinu sam dobro podnio, druga me je malo oslabila.
kad se sjetim ovog perioda korone uhvati me neka nostalgija. tad mi je najveca briga u zivotu bila koliko je danas zarazenih i umrlih i do kad se produzuje lockdown. danas sto nekih briga...
kad se sjetim ovog perioda korone uhvati me neka nostalgija. tad mi je najveca briga u zivotu bila koliko je danas zarazenih i umrlih i do kad se produzuje lockdown. danas sto nekih briga...
1
1
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. kaze mi poznanik. da mu je- covid ---ostavio posljedice... ozbiljne probleme sa disanjem.. i josh shtoshta..
.............................................................................................
ja sam dugo poslije prelezane korone bio slab
nikad to necu halaliti kinezima
nikad to necu halaliti kinezima
1
1
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
bio je vaksinisan.i kaze. da je skoro izgubio jedno pluchno krilo...
tako.. snimi i ti plucha... tek da znash shta se deshava ako ishta,
.ja sam dvije vakcine primila.. i mislim da imam reakciju. od tada me, zglob na ruci boli, tj od palca..
tako.. snimi i ti plucha... tek da znash shta se deshava ako ishta,
.ja sam dvije vakcine primila.. i mislim da imam reakciju. od tada me, zglob na ruci boli, tj od palca..
ne smijem ja pluca da snimim
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.. nisi jedini.. al eto.. medicinski si radnik. znash shta znachi. na vrijeme reagovati..
Mojoj mami je trebalo nekoliko mjeseci da bude kao prije. Ali ona je bila u kasnim 60im.
Cudno mi je za tebe, mlad si.
I cudo jedno kako se vi niste pazili, ljudi su isli ljudima na dzenazu, od nekoliko stotina njih, vidjela bi par s maskom.
Kod mene je bilo u isto to vrijeme nemoguce vidjeti insana bez maske.
Kad sam nekon nekoliko mjeseci i srela nekog, bila sam tako zaibrecena - vidi covjek bez maske
Ko u nekom normalnom vremenu da vidite covjeka bez odjece pa se zaibretite
Cak je bilo i sramota hodati bez maske.
Znalo se desiti da sam s djecom u autom, trebamo negdje stati, ali nemamo tri maske kod sebe, tada ne bismo ni stali. Djeca su vjerovala da ce ljudi, ako nas vidi bez maske, misliti da smo zaostali i neobrazovani do kraja
AstraZeneca saopćila je da je pokrenula povlačenje svoje vakcine protiv COVID-19 širom svijeta zbog "viška dostupnih ažuriranih vakcina" od pandemije.
Kompanija je također saopćila da će nastaviti sa povlačenjem dozvole za stavljanje vakcine Vaxzevria u promet u Evropi, prenosi Reuters.
"Kako su od tada razvijene višestruke varijante vakcina protiv COVID-19, postoji višak dostupnih ažuriranih vakcina", rekli su iz kompanije, dodajući da je to dovelo do pada potražnje za Vaxzevrijom, koja se više ne proizvodi niti isporučuje.
Prema pisanju medija, ovaj proizvođač lijekova je ranije priznao u sudskim dokumentima da vakcina izaziva nuspojave kao što su krvni ugrušci i nizak broj trombocita u krvi.
Zahtjev firme za povlačenje vakcine podnijet je 5. marta, a stupio je na snagu 7. maja, prenosi Reuters.
AstraZeneca počela je da se kreće u proizvodnju vakcina protiv respiratornog sincicijalnog virusa i lijekova za gojaznost kroz nekoliko poslova prošle godine nakon usporavanja rasta zbog pada prodaje lijekova protiv COVID-19.
Kompanija je također saopćila da će nastaviti sa povlačenjem dozvole za stavljanje vakcine Vaxzevria u promet u Evropi, prenosi Reuters.
"Kako su od tada razvijene višestruke varijante vakcina protiv COVID-19, postoji višak dostupnih ažuriranih vakcina", rekli su iz kompanije, dodajući da je to dovelo do pada potražnje za Vaxzevrijom, koja se više ne proizvodi niti isporučuje.
Prema pisanju medija, ovaj proizvođač lijekova je ranije priznao u sudskim dokumentima da vakcina izaziva nuspojave kao što su krvni ugrušci i nizak broj trombocita u krvi.
Zahtjev firme za povlačenje vakcine podnijet je 5. marta, a stupio je na snagu 7. maja, prenosi Reuters.
AstraZeneca počela je da se kreće u proizvodnju vakcina protiv respiratornog sincicijalnog virusa i lijekova za gojaznost kroz nekoliko poslova prošle godine nakon usporavanja rasta zbog pada prodaje lijekova protiv COVID-19.
Ja tog oziljka nemamSkitnica wrote: ↑Tue Nov 17, 2020 8:26 pmKad samo vidim ožiljke od vakcina Tbc..po ramenima..
Možemo se prepoznati, ja one ožiljke ni kod koga drugog nisam vidjela osim naših sa prostora ex-yu.. katastrofa ..neki oziljci su baš grozni za vidjeti.. Kako su to prije vakcinisali..
Bog zna šta nas čeka sa ovom vakcinom..
Bolovala sam tuberkulozu, bolje da sam imala taj oziljak nego da sam imala tbc
1
1
Vjerovatno tamo gdje si rođena vakcinacija za tbc nije bila obavezna.Polaris wrote: ↑Wed Oct 16, 2024 1:04 amJa tog oziljka nemamSkitnica wrote: ↑Tue Nov 17, 2020 8:26 pmKad samo vidim ožiljke od vakcina Tbc..po ramenima..
Možemo se prepoznati, ja one ožiljke ni kod koga drugog nisam vidjela osim naših sa prostora ex-yu.. katastrofa ..neki oziljci su baš grozni za vidjeti.. Kako su to prije vakcinisali..
Ja sam rodjena u SarajevuSkitnica wrote: ↑Thu Oct 17, 2024 7:57 pmVjerovatno tamo gdje si rođena vakcinacija za tbc nije bila obavezna.Polaris wrote: ↑Wed Oct 16, 2024 1:04 amJa tog oziljka nemamSkitnica wrote: ↑Tue Nov 17, 2020 8:26 pmKad samo vidim ožiljke od vakcina Tbc..po ramenima..
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- Reactions: 208
Nisam se vakcinisao, cak i kada opet budu poceli sa istom pricom ja se opet necu vakcinisati
Dobro je, boli me malo na promjenu vremena taj oziljak sto mi je ostao i kada radim neki fizicki posao, ili ako puno hodam pa se umorim zna me zaboliti. Drugih posljedica nemam koliko znam.