Ljepotice
Re: Ljepotice
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Oct 14, 2024 10:51 pmJel ovo Pamela?
Kada je vidim setim se kada sam kao klinac imao gomilu njenih razglednica i postera![]()
..sta ti je to znachilo?
.............................................................................................
Kada pogledas sa aspekta odraslog muskarca nista ali kao klinci smo se svi lozili na nju
Odrasli smo uz Pamelu
...moje komshinice uz Tom JonesNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 7:06 amKada pogledas sa aspekta odraslog muskarca nista ali kao klinci smo se svi lozili na njuBella wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 3:26 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Oct 14, 2024 10:51 pm
Jel ovo Pamela?
Kada je vidim setim se kada sam kao klinac imao gomilu njenih razglednica i postera![]()
klinac.. 15-16 godina..
..sta ti je to znachilo?
Odrasli smo uz Pamelu![]()
. e , ti posteri po sobama..
To je bilo nase detinjstvoBella wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 8:18 pm...moje komshinice uz Tom JonesNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 7:06 amKada pogledas sa aspekta odraslog muskarca nista ali kao klinci smo se svi lozili na nju
Odrasli smo uz Pamelu![]()
![]()
![]()
. e , ti posteri po sobama..![]()
A vidim sada izbacuju golu Jenifer Lopez sa neke zurke. Sta mu je to, ti si upucena u americke sapunice
. zanimljiva neka djetinstva..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 15, 2024 10:43 pm
To je bilo nase detinjstvo
A vidim sada izbacuju golu Jenifer Lopez sa neke zurke. Sta mu je to, ti si upucena u americke sapunice![]()
. ne pratim ..samo sta mi izbaci FB.. neka je i napustila onog mrskog Bena ..
mislim da su dosadni s Didijem..i njegovim aferama..
Blake Lively
Sinoc pogledala jedan film, ona je bila glavni acter.
Kako je lijepa zena, gdje god je pogledate - zena, u pravom smislu te rijeci. Jednostavno prekrasna.
Nisam dugo ni gledala neki film. Tako je lijepo vidjeti zenu bez vjestackih usana, obrva, trepuski, koja nema silne namaze na licu. To mu je postalo toliko lose, da mi svaka zena bez toga postaje prelijepa.

Kako je lijepa zena, gdje god je pogledate - zena, u pravom smislu te rijeci. Jednostavno prekrasna.
Nisam dugo ni gledala neki film. Tako je lijepo vidjeti zenu bez vjestackih usana, obrva, trepuski, koja nema silne namaze na licu. To mu je postalo toliko lose, da mi svaka zena bez toga postaje prelijepa.

da se vratim malo unazad, za kojeg boga je ona povećavala sise?
ovo je slika iz '89 dakle prije punpanja silikona.

ovo je slika iz '89 dakle prije punpanja silikona.

inače u ovoj majici je kamera uvatila na jednoj utakmici američkog nogometa...da joj je labatt odmah ponudio ugovor...
prije toga je njihovu majicu nosila besplatno
https://www.pinterest.com/pin/no--422705115003796674/
prije toga je njihovu majicu nosila besplatno
https://www.pinterest.com/pin/no--422705115003796674/
Pamela Anderson before she became a plastic peroxide princess

opet/ Kendall....
Sve je Hollywood 

Vise mi se dopada sa ravnom/valovitom kosom... a i tamnijim nijansama kose..
Lepse ste mi vi zene na foruma nego ova 
Upoznala sam kroz posso nekoliko zena iz Lebanona, wow kako su lijepe zene.
Ne samo da su pojavno lijepe, lijepo se i ponasaju, i oblace, zenstvene su. Imaju to drzanje, ni malo arogantno,
Goglah nocas malo. Nadjoh da su ih mnogi dozivjeli ko jedne od najljepsih zene svijeta
Ne samo da su pojavno lijepe, lijepo se i ponasaju, i oblace, zenstvene su. Imaju to drzanje, ni malo arogantno,
Goglah nocas malo. Nadjoh da su ih mnogi dozivjeli ko jedne od najljepsih zene svijeta
Iako se slažem da je fizički prelijepa, meni dosta igra ulogu i generalno ponašanje osobe, a Blake mi je baš pala u očima otkako sam vidjela kako se odnosi prema drugim ženama. Baš je pick me i pokušava poniziti druge žene. A sad će biti i nekog haosa zbog filma "It ends with us". Najavila je tužbe za navodno seksualno uznemiravanje od strane glavnog glumca, a onda je i tim iz filma najavio tužbu protiv nje. Uglavnom ludiloPeace wrote: ↑Mon Dec 30, 2024 1:33 amBlake Lively
![]()
Per aspera ad astra 
Meni izgleda malo kiselo 
“Čak ste i vi ljepše”
I jeste kisela, samo meni ne toliko na prvu
Ne znam, kad je u pitanju ovakva vrsta ljepote onda mi je Jennifer Aniston definitivno favorit
Per aspera ad astra 
Per aspera ad astra 
Per aspera ad astra