Njega koze - kremice, ulja, serumi
Re: Njega koze - kremice, ulja, serumi
Zgrada gdje sada radim je povelika, ima dosta bisnisa tu. Na spratu iznad nas rade facial treatment.
Vlasnica svraca kod nas po neke usluge.
Jucer nam kaze da imaju popust 50%, sto znaci da je usluga trenutno $50. Pored lica, izmasiraju ti i vrat i ramena, ma sve do grudi
Nisam nikada isla, pa sinoc pitam kcerkicu, ona je isla jednom. Rade ti steaming, ciste dubinski lice, akne ako ih imate, umasiraju kremice, i nekoliko dana poslije osjecate to na licu.
Meni je koza savrsena. Nije do mene, ne hvalim se. Vjerovatno je do genetike, i onog sto unosim u organizam, i onog sto stavljam na kozu, a to je opet sve Bogom dano.
Ali ne bi bilo lose otici, onako samo radi opustanja. Nije preskupo da se neko bavi tobom citav sahat za $50
Ostavlja se i tip doduse.
Inace je to mnogo skuplje.
Zena koja sa mnom radi rece da je isla na neki tretman, imala je 8 posjeta, a platila je $3,800
Ne znam kakva joj je koze lica bila prije, prema onome sto se sada vidi, meni izgleda da je ona bacila pare bezveze.
Plus je kaze bolilo
Vlasnica svraca kod nas po neke usluge.
Jucer nam kaze da imaju popust 50%, sto znaci da je usluga trenutno $50. Pored lica, izmasiraju ti i vrat i ramena, ma sve do grudi
Nisam nikada isla, pa sinoc pitam kcerkicu, ona je isla jednom. Rade ti steaming, ciste dubinski lice, akne ako ih imate, umasiraju kremice, i nekoliko dana poslije osjecate to na licu.
Meni je koza savrsena. Nije do mene, ne hvalim se. Vjerovatno je do genetike, i onog sto unosim u organizam, i onog sto stavljam na kozu, a to je opet sve Bogom dano.
Ali ne bi bilo lose otici, onako samo radi opustanja. Nije preskupo da se neko bavi tobom citav sahat za $50
Ostavlja se i tip doduse.
Inace je to mnogo skuplje.
Zena koja sa mnom radi rece da je isla na neki tretman, imala je 8 posjeta, a platila je $3,800
Ne znam kakva joj je koze lica bila prije, prema onome sto se sada vidi, meni izgleda da je ona bacila pare bezveze.
Plus je kaze bolilo
.. ova maska mi je dobra.. jer je i za korijen kose. .. oko $10. i blag miris ima
.............................................................................................
Japanski proizvod: krema oko očiju....
kako lijepo upakuju...ne samo kozmetiku...i hranu
kako lijepo upakuju...ne samo kozmetiku...i hranu
.............................................................................................
.kupih ovo za usne.. kao. biche napuchene kao kod instagramusha.. jaooo.. pishe ima cinamona.. mislim da ima .ljute paprike.. jako je przilo nekoliko minuta... onda osjechaj da su ukochene... kao i lice. reakcija crvenilo... ali je nestalo nakon pola sata..
.. ne kupovati. vracham u prodavnicu..
.. ne kupovati. vracham u prodavnicu..
Ja sam bas neko ko uziva u tome da vodi racuna o njegu koze i volim sve nesto novo da isprobam sto se tice kose
Kreme I serum za lice Estée Lauder,primjetila sam da mi i najbolje odgovara.
Kreme I serum za lice Estée Lauder,primjetila sam da mi i najbolje odgovara.
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- Reactions: 208
. morash kozu njegovati. vishe zashtit.. spf..
u shopu sam probala ovo ulje.. jak miris..jasmina. mada ga u radnji nisam mogla odgonetnuti .. citam sastojke.
{Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Jasminium Sambac (Jasmine) Oil* and Phyllanthus Emblica (Amla) Fruit* }
. jednom sam probala Amla ulje. i nije mi se svidjelo.. kao i ovo.. slichno ... jako masno.. . toliko da , ruke treba oprati, nakon ..
coconut. vjerujem da je tu negdje.. pogotovo miris... ne svidja mi se.
olaplex. mi je za sada najbolji
u shopu sam probala ovo ulje.. jak miris..jasmina. mada ga u radnji nisam mogla odgonetnuti .. citam sastojke.
{Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Jasminium Sambac (Jasmine) Oil* and Phyllanthus Emblica (Amla) Fruit* }
. jednom sam probala Amla ulje. i nije mi se svidjelo.. kao i ovo.. slichno ... jako masno.. . toliko da , ruke treba oprati, nakon ..
coconut. vjerujem da je tu negdje.. pogotovo miris... ne svidja mi se.
olaplex. mi je za sada najbolji
i cipele su ..koza . probat chu ih peglat..
Dobijela sam sebi iz Bosne bademovu kremu, odlicna je za dubinsku hidrataciju.