Haljine, suknje i ženstvena odjeća
Re: Haljine, suknje i ženstvena odjeća
Dosla mi danas jedna haljina, ohh Boze
Prezadovoljna sam
Za ramazana je.

Prezadovoljna sam

Za ramazana je.
Sviđa mi se ta kombinacija s bijelim patikama
Još da je suknja malo kraća
Nekad odem u shoping i vratim se razocarana, nista mi nije dobro stajalo.
A nekad
Kupila jucer odjednom dvoje pantalone, jednu haljinu, jedan jumper, jednu suknju i dvije majice.
Dan prije toga kupila capri pantalonice i papuce.
A nekad

Kupila jucer odjednom dvoje pantalone, jednu haljinu, jedan jumper, jednu suknju i dvije majice.
Dan prije toga kupila capri pantalonice i papuce.

. evo vrtim sjechanja. mislim da je moja kupovima uvijek bila s jednim komadom..

..
Probala sam 16 stvari, iz ovih sto sam odabrala htjela sam da ostavim nesto, samo nisam znala sta, i nisam htjela da dodjem kuci pa da se pokajem
Ne nadjem uvijek stvari koji mi dobro stoje.
Tako sad sam skoro pa OK za dolazece ljeto.
Ne nadjem uvijek stvari koji mi dobro stoje.
Tako sad sam skoro pa OK za dolazece ljeto.
. odluchi se za samo jednu kupovinu. .. jer shto vishe probash vishe mana nadjesh na sebi. a znamo da si perfektna 

Sta cu od jedne stvari draga Bella
I ne idem cesto u shoping uopce, ne znam da li sam od augusta potrosila za to $100, ako se izuzme obuca.
I sta cu naci u jesen za ljeto, vec je sve razabrano, treba sreca da te posluzi da nadjes nesto sto ti valja.
U maju je uvijek dobar izbor ljetnih stvari.

I ne idem cesto u shoping uopce, ne znam da li sam od augusta potrosila za to $100, ako se izuzme obuca.
I sta cu naci u jesen za ljeto, vec je sve razabrano, treba sreca da te posluzi da nadjes nesto sto ti valja.
U maju je uvijek dobar izbor ljetnih stvari.
Jeste ali su najskuplje... naravno da chesh nachi nesto, kupovinom u jesen.... kraj sezone.. od onoga shto nude.. nadje se.. jer ne kupujesh za specijanu priliku. pa da treba biti neshto specifichno..