Preporučite aplikaciju
Preporučite aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=hr&gl=US
Mapirana sva minsko-aktivna i sumnjiva područja u BiH. Aplikacija upozorava na blizinu minskog područja.
Mapirana sva minsko-aktivna i sumnjiva područja u BiH. Aplikacija upozorava na blizinu minskog područja.
Re: Preporučite aplikaciju
Preporučio sam ovo na osnovu opisa. Zvučalo je kao sjajna stvar za svakoga ko hoda prirodom da bude upozoren na blizinu minskog polja ili sumnjivog područja.
Ali...
Imam i android i IOS telefon i na oba, nakon što se skine aplikacija i instalira traži da se preuzmu najnoviji podaci i na super-brzom netu, vrti to preuzimanje 10MB tih podataka evo pola sata, bez da pokazuje status, kolilkoje preuzeto i preuzima li išta uopće Izgubio sam strpljenje i preskočio to.
Postoji opcija pozivanja telefonom SOS ili slično i registrirao sam i to, odnosno pokušao - dobijem kod na sms i kad ukucam taj dobijeni kod, aplikacija kaže pogrešan kod Prekopiram kod iako je samo 5 brojeva, nisu neki simboli čudni da pogrešno ukucaš. Opet pogrešan kod.
Preskočim i to.
Uđem konačno u neku mapu na kojoj sve vrijeme piše da se čeka na gps...
Ali...
Imam i android i IOS telefon i na oba, nakon što se skine aplikacija i instalira traži da se preuzmu najnoviji podaci i na super-brzom netu, vrti to preuzimanje 10MB tih podataka evo pola sata, bez da pokazuje status, kolilkoje preuzeto i preuzima li išta uopće Izgubio sam strpljenje i preskočio to.
Postoji opcija pozivanja telefonom SOS ili slično i registrirao sam i to, odnosno pokušao - dobijem kod na sms i kad ukucam taj dobijeni kod, aplikacija kaže pogrešan kod Prekopiram kod iako je samo 5 brojeva, nisu neki simboli čudni da pogrešno ukucaš. Opet pogrešan kod.
Preskočim i to.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=hr&gl=US
Idem sa provjerenim. Ako se bavite nekim aktivnostima, tipa biciklanja ova aplikacija bilježi važu rutu, brzinu, vrijeme, visinsku razliku i svašta još, uz opciju kreiranja animacije na mapi rute koju ste prešli, sa slikama koje ste slikali na toj ruti. Jednostavno je i share to sve poslije.
Idem sa provjerenim. Ako se bavite nekim aktivnostima, tipa biciklanja ova aplikacija bilježi važu rutu, brzinu, vrijeme, visinsku razliku i svašta još, uz opciju kreiranja animacije na mapi rute koju ste prešli, sa slikama koje ste slikali na toj ruti. Jednostavno je i share to sve poslije.
Ima aplikacija koja registruje svaki put kada se prođe pored nekog ko ima ili je preležao koronu. Ja instalirala prije pola godine, kad je to počelo da vibrira u šumi Izbrisala sam je.
2
2
Photo Negative Scanner
Za one koji imaju negative samo a zele te iste photos na smartphone.
Za one koji imaju negative samo a zele te iste photos na smartphone.
Spotify
Nekad davno sam ga htio instalirati ali iz nekog razloga nije moglo
Sad može i sviđa mi se. Naviješ sebi svoju muziku i on ti nastavlja sa sugestijama sličnim tome što ti voliš. I prilično dobro to radi
Nekad davno sam ga htio instalirati ali iz nekog razloga nije moglo
Sad može i sviđa mi se. Naviješ sebi svoju muziku i on ti nastavlja sa sugestijama sličnim tome što ti voliš. I prilično dobro to radi
Sad aplikacija radi.Vjetar wrote: ↑Thu Apr 22, 2021 11:49 pmPreporučio sam ovo na osnovu opisa. Zvučalo je kao sjajna stvar za svakoga ko hoda prirodom da bude upozoren na blizinu minskog polja ili sumnjivog područja.
Ali...
Preskočim i to.
Mislim, nisam još čuo upozorenja i kako zvuče te notifikacije kad si blizu minama (a vozam se svukud ) možda treba to podesiti dodatno, ali evo sad, ako ništa, mapa radi i pokazuje gdje su mine na mapi.
Zbog opšte panike oko poskupljenja goriva i provjere cijena.
Korisna aplikacija nama u BiH.
Korisna aplikacija nama u BiH.
4
3
1
INCY Beauty
Analizira kompoziciju kozmetickih proizvoda..
( koga interesuje naravno sta koristi ).
Analizira kompoziciju kozmetickih proizvoda..
( koga interesuje naravno sta koristi ).
kako se zove nova
nisam to upratio
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
instaliro sam
dobro je sto moze da se odabere vise opcina, al nema na aplikaciji gazproma kod vize
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
- Reebook369
- Stažista
- Reactions: 4
Koristne aplikacije za kompjuter
7zip - bolji od winrar/winzip. brzi i ima svoj 7zip.
imageglass -za otvaranja slika.
wpd.app - brise od microsofta programe i blokira spijuniranje od microsofta.
youtubedownloaderhd.com program sto skida youtube filmove.
qbittorrent - skida magnetlinks i torrrente.
speccy - pokaze informaciju o kompjuteru.
free-codecs.com -programi za otvaranje sve video i zvuk-formate
directx web - igre i drugo
driverbooster - nadje sam sve drivers za kompjuter.
ovo su samo primjeri. ima puno vise.
nek drugi napisu svoje
imageglass -za otvaranja slika.
wpd.app - brise od microsofta programe i blokira spijuniranje od microsofta.
youtubedownloaderhd.com program sto skida youtube filmove.
qbittorrent - skida magnetlinks i torrrente.
speccy - pokaze informaciju o kompjuteru.
free-codecs.com -programi za otvaranje sve video i zvuk-formate
directx web - igre i drugo
driverbooster - nadje sam sve drivers za kompjuter.
ovo su samo primjeri. ima puno vise.
nek drugi napisu svoje
1
1
- Reebook369
- Stažista
- Reactions: 4
koristne aplikacije za kompjuter
rufus - program za ubacivanje windowse ili linuxe na usb za instaliranje. rufus.ie
google: visual c runtimes all in one 2024 - paket od sve c++ treba se instalirat, onda nece bit problema da neki programi ili igre ne rade.
obs studio - program za snjimanje sve na ekranu sa zvukom, moze se isto "broadcast"
rufus - program za ubacivanje windowse ili linuxe na usb za instaliranje. rufus.ie
google: visual c runtimes all in one 2024 - paket od sve c++ treba se instalirat, onda nece bit problema da neki programi ili igre ne rade.
obs studio - program za snjimanje sve na ekranu sa zvukom, moze se isto "broadcast"