Šta ste jeli danas
Re: Sta ste jeli danas
Je li sve ok biljko?
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Ma jeste. No sikiriki. Samo mi je smiješno bilo kad sam ih poredala
Hvala na pitanju
Per aspera ad astra 
Upravo sam potkrzu pripremila 
Ugledala mladi luk na pijaci danas. Sto godina ga nisam jela 
Per aspera ad astra 
jesi li napravila 'lukmiru' 
.............................................................................................
. za vecheru
tofu..iz rerne../ povrche s roshtilja ..
nikakvog ukusa... al haj za promjenu. moze se
.
.
.............................................................................................
Za dorucak nam pravila americke palacinke. Muz jede sa javorovim sirupom, ja sa jabukovim pekmezom.
Za veceru nam planiram grah skuhati.
Za veceru nam planiram grah skuhati.
Nista posebno neke sendvice sam pravila
Upravo pecem somun domaci,ne znam jos sta za veceru
Upravo pecem somun domaci,ne znam jos sta za veceru
Sirnica.../
Ispekla krompire, pa ih prerezala, malo izgnječila i stavila u njih maslac, sir, bijeli luk i biber, pa vratila još malo u rernu i baš je fino ispalo, mada nisam uslikala
Na TikToku mi stalno izlaze ovako neki jednostavni recepti koji su super za samce. Od nedavno sam počela svaki obrok sebi kuhati i baaaš se bolje osjećam generalno sa jelom
Na TikToku mi stalno izlaze ovako neki jednostavni recepti koji su super za samce. Od nedavno sam počela svaki obrok sebi kuhati i baaaš se bolje osjećam generalno sa jelom
Per aspera ad astra 
Pravila ove jagode 
Probaj jednom tako uraditi sa krompirom, prije nego ga zapeces, i ako imas pilece file isjeckas preprzis sa lukom, zacinima, i stavis preko krompira, pospes ribanim sirom, zapeces i bude mmmmbiljka wrote: ↑Fri Mar 07, 2025 8:55 pmIspekla krompire, pa ih prerezala, malo izgnječila i stavila u njih maslac, sir, bijeli luk i biber, pa vratila još malo u rernu i baš je fino ispalo, mada nisam uslikala![]()
Na TikToku mi stalno izlaze ovako neki jednostavni recepti koji su super za samce. Od nedavno sam počela svaki obrok sebi kuhati i baaaš se bolje osjećam generalno sa jelom![]()
Probam nekad, pa sliknemSkitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:36 pmProbaj jednom tako uraditi sa krompirom, prije nego ga zapeces, i ako imas pilece file isjeckas preprzis sa lukom, zacinima, i stavis preko krompira, pospes ribanim sirom, zapeces i bude mmmmbiljka wrote: ↑Fri Mar 07, 2025 8:55 pmIspekla krompire, pa ih prerezala, malo izgnječila i stavila u njih maslac, sir, bijeli luk i biber, pa vratila još malo u rernu i baš je fino ispalo, mada nisam uslikala![]()
Na TikToku mi stalno izlaze ovako neki jednostavni recepti koji su super za samce. Od nedavno sam počela svaki obrok sebi kuhati i baaaš se bolje osjećam generalno sa jelom![]()
![]()
![]()
Baš puno kuham ovih dana, ali mi motivacija polako popušta, pa ću slikat da bar neko vidi
Per aspera ad astra 
Ma samo kuhaj, slikaj..biljka wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:40 pmProbam nekad, pa sliknemSkitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 9:36 pmProbaj jednom tako uraditi sa krompirom, prije nego ga zapeces, i ako imas pilece file isjeckas preprzis sa lukom, zacinima, i stavis preko krompira, pospes ribanim sirom, zapeces i bude mmmmbiljka wrote: ↑Fri Mar 07, 2025 8:55 pmIspekla krompire, pa ih prerezala, malo izgnječila i stavila u njih maslac, sir, bijeli luk i biber, pa vratila još malo u rernu i baš je fino ispalo, mada nisam uslikala![]()
![]()
![]()
![]()
Baš puno kuham ovih dana, ali mi motivacija polako popušta, pa ću slikat da bar neko vidi![]()
Ne brini inspiracija uvijek dode kad se ogladni..
salata/ farro/ feta sir . dobro je.. 
Spanac, mornar Popaj da budem 

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 185 Replies
- 3046 Views
-
Last post by Peace
-
- 289 Replies