Šta ste jeli danas
Re: Sta ste jeli danas
Ja upravo griuckam kokice...Pa ko voli nek`izvoli

Sinoch...bila tempura....piletina/ povrće/. Odlično

.............................................................................................
Danas sendvic,a za veceru lazanju 
.
puno posla oko pravljenja lazanje... to nema na mom menu.. 
.............................................................................................
Eto kao da si znao da je kod mene lazanjaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 10:59 pmObozvam lazanje...Ja vidim nesto mirise dobro danas![]()
Jos sveze napravljene a ne kupljene...Vise ce biti kao da si ti znala sta ja volim
pretjerala sam .kao uvijek kad je pasta u pitanju.. .bio je paradajz sos.. dodala pemezana .
ovo je interesantno kao za pizzu. moze za sve..
.techno.. dodala tjestenini
..

Koji je ovo fazon '' Vegan '' ? Mislim znam sta je, nevezano za ovo sa slike nego uopsteno. Gotovo na svakom proizvodu ovde u Nemackoj pise VEGAN. Nebitno jesi li uzeo cips, zvake, bombone,cokolade ili neko mesokobasice,pastete...sta god...
Vocnu salatu, prelivenu natur jogutrom..
Sastav. nije zivotinskog porijeklaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 8:39 am
Koji je ovo fazon '' Vegan '' ? Mislim znam sta je, nevezano za ovo sa slike nego uopsteno. Gotovo na svakom proizvodu ovde u Nemackoj pise VEGAN. Nebitno jesi li uzeo cips, zvake, bombone,cokolade ili neko mesokobasice,pastete...sta god...

Pohovanu piletinu,pire i zelenu salatu
Oslic i krompir salatu
. kod mene losos..riza i blitvica..
..
To bi da kazes da si i ti jela ribu
Moja je bila bolja
Moja je bila bolja
, jela sam oslicha.. u Bosni...
ma, eto.. moralo se. u kuchi. ali ne sjecham se da je imao ukusa.. uglavnom na tavi przeno..
. meni je problem s ribom. 'koshchice'.. zabog toga samo vecha . dolazi u obzir..
..losos sam navikla na 'miris' i uglavnom to jedem.. kao i konzerve .raznih..
. meni je problem s ribom. 'koshchice'.. zabog toga samo vecha . dolazi u obzir..
..losos sam navikla na 'miris' i uglavnom to jedem.. kao i konzerve .raznih..
Oslic je lep ako se lepo spremi. I da, lepsi je kada se isprzi u tiganju pa se pusti da odstoji kako bi izaslo ulje.
Tebi cemo Bella onda one male gilice spremati

Tebi cemo Bella onda one male gilice spremati
..oh..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 17, 2024 9:35 amOslic je lep ako se lepo spremi. I da, lepsi je kada se isprzi u tiganju pa se pusti da odstoji kako bi izaslo ulje.
Tebi cemo Bella onda one male gilice spremati![]()
nedavno sam jela tempuru..to je przenje u dosta ulja. i zachudo . nisam imala problema.. ali kad jedem pohovano.. riba ili piletina. ne godi.
..ah jednostavno s roshtilja.. mi je ok
.. oslich i slichne ribice. mogu jesti,za promjenu..ali nikakv ukus nisam izgradila
Dubrovnik
.. moguche da je ukusno. po izgledu
burek ..

ako je teletina ..~$6,5
skupo i mali ajran ~$3,00

.. moguche da je ukusno. po izgledu
burek ..

ako je teletina ..~$6,5

Upravo cistim rostilj...Tako da specijalno za tebe se sprema ribaBella wrote: ↑Sat Aug 17, 2024 2:12 pm..oh..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 17, 2024 9:35 amOslic je lep ako se lepo spremi. I da, lepsi je kada se isprzi u tiganju pa se pusti da odstoji kako bi izaslo ulje.
Tebi cemo Bella onda one male gilice spremati![]()
ne godi mi to przenje
nedavno sam jela tempuru..to je przenje u dosta ulja. i zachudo . nisam imala problema.. ali kad jedem pohovano.. riba ili piletina. ne godi.
..ah jednostavno s roshtilja.. mi je ok
.. oslich i slichne ribice. mogu jesti,za promjenu..ali nikakv ukus nisam izgradilanema ga brt
![]()
Kako bre slatka sestro nema ukusa
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 185 Replies
- 3046 Views
-
Last post by Peace