Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
Danas, pola hobotnice u peki a za sutra, druga polovica, na salatu, s krumpirima

4
2
2

...sutra imamo druženje..četri para s nama..idemo s skromnijom spizom namjerno dosta teletine više..
predjelo puretina mljevena s spanjakom(prvi put)..glavno jelo pečlena koka s jabukom i pečena rebarca(američki đir to smo pohvatali u zadnje vrime)..i naravno nakon svega narezano sir pršut domaći ima čak i suhe bravetine zet nabavio inače toga nema baš kod nas..
vino nećiu ni spominjat..može proć??

3
3

tebi se svidja .... shpanjak..

.. otkud sad koka s jabukom..

.. rebarca obechavaju...

Super si opisao a steta de nema koja fotka.laganini wrote: ↑Fri Mar 17, 2023 8:50 pm...sutra imamo druženje..četri para s nama..idemo s skromnijom spizom namjerno dosta teletine više..![]()
predjelo puretina mljevena s spanjakom(prvi put)..glavno jelo pečlena koka s jabukom i pečena rebarca(američki đir to smo pohvatali u zadnje vrime)..i naravno nakon svega narezano sir pršut domaći ima čak i suhe bravetine zet nabavio inače toga nema baš kod nas..
vino nećiu ni spominjat..može proć??
..nisi probala koku s jabukom..otprilike možda nešto falim al ide ovako ..koka u komadu jabuka u koku i dvi još međ krumpirom...premaže se koka s smjesom mislim med limuni maslinovo ulje...extra..al ovo s spanjakom je nešto najbolje što sam jeo u zadnje vrime znači nasjecka se spanjak sir se izriba sad još nešto sam zaboravio i umota u lisnato i pečenje..uz to neki umak umak od gljiva sitnije su potrebne za to...fantazija nisam moga virovat koliko je ukusno...za kamilicu nisam slika gosti su biuli bilo mi neprijatno..

..nisam probala..
.znamo da sa gicom dobro ide... mozda i neka divljach... ili eto. mozda i kokosh .ako je bash divlja. odrasla na livadi..
.. pravila sam slichan shpanjak. kao sufle.. zbilja bio ukusan
.znamo da sa gicom dobro ide... mozda i neka divljach... ili eto. mozda i kokosh .ako je bash divlja. odrasla na livadi..

.. pravila sam slichan shpanjak. kao sufle.. zbilja bio ukusan
..izribasš sir( to sam ja obavio) mi s svinjetinom mljevenom nije bilo puretine i spanjak..to su tri sastojka..spanjak na komadiće naravno nasjecka i to se zarola jel se kaže lisnato... jednostavno al vrh stvarno za gurmane...sad valjda triba posolit al ako je slaniji sir možda ne toliko eto valjda sam uspio preniti ovako laički..
sad se sjetio neki umak s gljivama ide perfektan je al kako i što pitaću ženu ako te baš zanima..

.uglavnom jedem . baby shpinat.. u salati. ili obaren ... za taj recept .treba pravi... 

..obično ga jedem odnosno obožavam kuhan pod ulje i nema nista bolje od toga..viruj mi naravno nas domaći..jučer sam ga jeo i nije jeftin kilo 4 eura..u hr..