Vožnja u kružnom toku
Re: Vožnja u kružnom toku
Svi koji ucestvuju u saobracaju mogu biti odgovirni u slucaju nesrece .. od vozaca pjesaka/ suvozaca ..divljaci.. pa i hitnih sluzbi..ovisno od situacije..
Ovaj vozac, sta god da je mislio/ htijeo.. bio bi kriv da se nezgoda dogodila..
Nedavno sam cula vozaci iza 65 god da bi trebali ljekarski pregled za potvrdu produzenja vozacke.. i nadam se da ce taj zakon stupiti… Nemaju oni reflekse/ vid.. brzinu za ceste i voznju po istim.. a da ne pisem o voznji po autocestama..
Ovaj vozac, sta god da je mislio/ htijeo.. bio bi kriv da se nezgoda dogodila..
Nedavno sam cula vozaci iza 65 god da bi trebali ljekarski pregled za potvrdu produzenja vozacke.. i nadam se da ce taj zakon stupiti… Nemaju oni reflekse/ vid.. brzinu za ceste i voznju po istim.. a da ne pisem o voznji po autocestama..
kod mene vozachi, voze do 94 god mislim,
obnavljaju vozacku s pregledom ochiju.. i nisu toliko hazardni kao mladji.. pogotovo shto su se pojavili, el skuteri. koji posebnu opasnost izazivaju..
njih bi iskljuchila iz saobrachaja.. jure po pjeshachkoj zoni. jer se smatraju pjeshacima. shto je po meni. apsurd... pjeshaci ne mogu hodati na cesto gdje je obiljezena biciklistichka staza.. a oni mogu po pjeshachkoj.
svjesno prave prekrshaj. ali ko che i to josh kaznjavati. to je do samih uchesnika..
i kad vidim nekog od njih da lezi na cesti. znam da je kriv..
.
obnavljaju vozacku s pregledom ochiju.. i nisu toliko hazardni kao mladji.. pogotovo shto su se pojavili, el skuteri. koji posebnu opasnost izazivaju..
njih bi iskljuchila iz saobrachaja.. jure po pjeshachkoj zoni. jer se smatraju pjeshacima. shto je po meni. apsurd... pjeshaci ne mogu hodati na cesto gdje je obiljezena biciklistichka staza.. a oni mogu po pjeshachkoj.
svjesno prave prekrshaj. ali ko che i to josh kaznjavati. to je do samih uchesnika..
i kad vidim nekog od njih da lezi na cesti. znam da je kriv..
.
.............................................................................................
Ah … el skuteri ..oni su uzas…
kod nas su zabranjeni voziti po pjesackim stazama/zonama u gradu ..poceli su i njih kaznjavati ..ali opet puno maloljetnika ih korosti, ko ce ih uganjati sve.. 
treba mu gume ispuhat... 
.............................................................................................
Taj Split fakat ima ozbiljnih diabolafjaka wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 4:02 pmkoji idiot btj samo oni postoje na cesti
https://www.index.hr/lajk/poster/257970 ... -parkirati
al su zato splićanke tuke 
pa ne moze i jare i pare 
BMWfjaka wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 4:02 pmkoji idiot btj samo oni postoje na cesti![]()
https://www.index.hr/lajk/poster/257970 ... -parkirati
nije to alfa. da se tek tako pokvari.
prije da je osta bez goriva
prije da je osta bez goriva
bmw----------- zar se to kvari.. 
to shto se parkirao. gdje se. ne smeta nikome
ma šta ti znaš bela koji se kvari i koji troši koliko benzina aj tamo na podforum kuhinja
znam. dok kuvam.. samo stizu informacije.. otishlo. stalo. puklo..
čudni neki kružni tok
meni se svidjaju kruzni tokovi u mostaru, trake su fizicki odvojene i ne mozes ko sarajevski seljaci kruzit vanjskom trakom po dva kruga
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan

u sarajevu ljudi misle da ce kruzni tok rijesit svaki saobracajni problem. napravise kruzni tok na pofalicima i s njim jos vecu guzvu, kolona se svaki dan nabije do americke ambasade. na grbavici ne znaju da sruse zgradu i prosire cestu i eno poceli kruzni tok. pa nema nista od kruznog toka ako nema izlaz sa dvije trake jebemu mater
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Ma kod nas kružni tok ne rješava gužvu,…nego samo sakrije nesposobnost projektanata. …
Ljepše izgleda kad svi stoje u krug nego u ravnoj liniji.
Ljepše izgleda kad svi stoje u krug nego u ravnoj liniji.