Ljubavnicu ili prostitutku ?
Ljubavnicu ili prostitutku ?
Priča mi prijateljica za jednog lika koji joj se povjerio da s vremena na vrijeme ode prostitutkama..
Ta moja šokirana.. nabraja .. te kako može .. fuj ovo.. fuj ono .. totalno sve najgore .. o prostitutkama .
Pa kazem joj hajd bolje i prostirku ode vidjeti kad mu padne mrak na oci nego da ima ljubavnicu ..
Ljubacnice su opasnije od prostitutki..
Prostitutke rade legalno bar rade medicinske kontrole.. nema rizika od zaraznih bolesti praćena je bar sto se zdravlja tiče .. neće se zaljubiti u njega..ma ni poljubiti ga neće
neće joj kupovati skupe poklone..voditi na “seminare”…Itd
..
Šta je po vašem mišljenju opasnije, ljubavnica ili prostitutka ?

Ta moja šokirana.. nabraja .. te kako može .. fuj ovo.. fuj ono .. totalno sve najgore .. o prostitutkama .
Pa kazem joj hajd bolje i prostirku ode vidjeti kad mu padne mrak na oci nego da ima ljubavnicu ..
Ljubacnice su opasnije od prostitutki..
Prostitutke rade legalno bar rade medicinske kontrole.. nema rizika od zaraznih bolesti praćena je bar sto se zdravlja tiče .. neće se zaljubiti u njega..ma ni poljubiti ga neće
Šta je po vašem mišljenju opasnije, ljubavnica ili prostitutka ?
Re: Ljubavnicu ili prostitutku ?
Nijedno ni drugo sto se mene tice,njemu ako je potrebna zena druga pored svoje zene onda to sto dalje od sebe.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Složio bih se s prethodnim navodima.
evo i jedna priča iz muškog ugla
Nedavno mi je pričao prijatelj, imučniji paor, da on i još nekolicina jačih paora, zimi kada nema posla za njih, uplate, kako bih to nazvao, ekskurzijom, po nekim turističkio znamenitim mestima.
Tu se odvale od hrane i alkohola pa im usfali i zabava. Tako da organizovano posete znamenite kuće javnog karaktera i zatraže usluge koje pružaju ove institucije.
Dakako, kaže prijatelj, to su civilizovane zemlje, lepo platiš pa posle ne moraš da se izvinjavaš.
Eto još jedan razlog zašto je bolje posetiti prostitutku nego imati švalerku, iz muškog ugla.
evo i jedna priča iz muškog ugla
Nedavno mi je pričao prijatelj, imučniji paor, da on i još nekolicina jačih paora, zimi kada nema posla za njih, uplate, kako bih to nazvao, ekskurzijom, po nekim turističkio znamenitim mestima.
Tu se odvale od hrane i alkohola pa im usfali i zabava. Tako da organizovano posete znamenite kuće javnog karaktera i zatraže usluge koje pružaju ove institucije.
Dakako, kaže prijatelj, to su civilizovane zemlje, lepo platiš pa posle ne moraš da se izvinjavaš.
Eto još jedan razlog zašto je bolje posetiti prostitutku nego imati švalerku, iz muškog ugla.
Legal Alien
Moj muz bi garant tu dodao u zenu, pa bi razmislio koja najvise kosta
Najisplativija je garant prostituka, ali zenu je ipak najljepse imat.
Ne moras je skrivati. I ni sa kim nisi u belaju, osim sa njom samom cesto
Najisplativija je garant prostituka, ali zenu je ipak najljepse imat.
Ne moras je skrivati. I ni sa kim nisi u belaju, osim sa njom samom cesto
Nije dobro da se dodje u tu situaciju uopste.
Evo ne znam ni sta odabrati od to dvoje
Ja sam po prirodi neodlucna
Evo ne znam ni sta odabrati od to dvoje
Ja sam po prirodi neodlucna
Iz perspektive žene, supruge, valjda je bolja opcija da je sa prostitutkom. Jer vama je, kao, bitnije da se emotivno nije vezao
A sa prostitutkom teško da će…
Naravno, to za one koje planiraju ostati i dalje sa njim nakon takvog izleta, ili izleta u množini
Onima koje ne planiraju, mislim da je i svejedno
Naravno, to za one koje planiraju ostati i dalje sa njim nakon takvog izleta, ili izleta u množini
Onima koje ne planiraju, mislim da je i svejedno
Vjerovatno zena ne ispunjava njegove potrebe/ ocekivanja
Problem sigurno 100% postoji.Mada odlaskom kod druge/ drugog misle problem rijesen, ..zadovoljstvo kratkog daha, ali srz probema nerjesena..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 91 Replies
- 11317 Views
-
Last post by Skitnica
-
- 79 Replies