Dosada u vezi

Kutak za partnerske odnose - veze, brak, intimu. Sve teme koje se tiču ljubavnih i seksualnih odnosa
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Dosada u vezi

Unread post by Coolio »

Capri wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:11 pm
Ali si očekivao doručak ručak i večeru spremnu? Očekivao si čist stan i platu njenu da podijelite račune? Pored toga si i očekivao da djetetu ništa ne fali. I pored svega toga si očekivao ženu vedru i nasmijanu, željnu sladoleda i bureka. Pretpostavljam da ti ne radiš jer imaš vremena za izlaske do zore i spavanja do podne? Što je nisi odveo više puta u godini na odmor na kanarska ostrva u hotelu gdje je sve uključeno, da je malo pripaziš? Šta si ta ove tri godine naučio i zaključio? Ako se premišljaš , učini joj uslugu i pusti ženu na miru :)
E sada me nasmeja :hahah

Ti od moje zene napravi robinju neku kao u 15-om veku :hahah

Ko kaze da je nisam vodio? Doduse nisam na Kanarska Ostrava ali recimo jesam na Majorku, u Antaliju, Istanbul, Bagdad i da ne nabrajam dalje.

Nikada nisam ocekivao da ona kao zena mora biti kao neki vojnik za koju se zna da mora da cisti,pere,kuva. Bas naprotiv,uz nju sam naucio dosta toga i cesto joj pomagao.

Nije zeljna bureka nego je poenta price bila da se nesto desava, pa makar bila i ta sitnica, da nije monotono. Hteo sam reci da sd pod "izlaskom" nije podrazumevalo da potrosim 5000 eura i ostale gluposti.

Greska je i da sam cekao na njenu platu, moja je gotovo duplo veca. Pa samim tim greska ti je i da ne radim. Vec sam naveo da ne zelim da mi se zivot svodi na kucu i posao.

Inace ja em radim, em idem na trcanje, em treniram MMA, em izlazim, em svom detetu kao najvaznijem priustim sve u skladu sa mogucnostima. I ne zalim se. Postizem sve

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Capri wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:26 pm
Ne bi ona pitala da nema crva sumnje. Što bi ti bio problem reći gdje si bio ili gdje ćeš ići i sa kime biti? Vjerovatno se samo brinula. Ne znam, meni ta tvoja priča ne pije vodu. Kako god, razmisli šta želiš od života. Ako ste se razveli zbog tih stvari onda ćete pasti na istim ponovo. Ne vjerujem da se ljudi mogu mijenjati nešto previše.
Svako ima prava da sumnja. Sumnja nije tvrdnja. Problem je ako nesto tvrdis a nisi siguran/na i nemas dokaze. Isto tako sam i ja mogao da sumnjam da ostaje uvek kuci jer se cuje sa nekim bla bla bla. Ali ja se time ne bavim. Ne tripujem se budalastinama. Oduvek sam se vodio time da svako ima prava na svoje misljenje i slobodu. Ako se uradi nesto pogresno, prekida se. Ako se ne uradi, veza/brak opstaju. A da ja na silu nesto teram, to pojma nema. Ma kakvi, ja sekund ne gubim na ta opterecivanja.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Ja mislim da ti ne bi imao potrebu da ideš s bilo kim drugim osim nje da je ona željela. Možda niste ni razmislili o djetetu u smislu koliko će to uticati na vaš odnos, puno ljudi se zaleti. Ali je činjenica da kada ti partner pruža sve i poklapate se po pitanju energije i dinamike, teško da će i doći do toga da ti i imaš potrebu da izlaziš redovno sa društvom. Ako se ne poklapate, počneš provoditi vrijeme s drugima, a kod druge strane se javlja frustracija...

Mislim da su dejtovi potrebni svima, i ljudima koji tek uđu u vezu i onima koji su 30 godina u braku. Ja sam tip koji više voli sjediti kući, napraviti večeru i odmarati, ali isto tako da imam partnera koji ne želi na kafu, u planinu, u šetnju, ne bih to mogla. Razumijem da se ne može uvijek naći vrijeme i da je nekad bolje odmarati nego se dodatno umarati, ali da se baš nikad ne može napraviti vremena za dejt... Ne bih mogla. Nemam ništa protiv tvoje bivše žene. Ja vjerujem da vas je brak i dijete promijenilo i na majke uvijek pada veća odgovornost. Samo trebate da zajedno postavite pitanje da li će nešto biti drugačije i hoćete li provoditi kvalitetno vrijeme skupa prije bilo kakve odluke
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:39 pm
Ja mislim da ti ne bi imao potrebu da ideš s bilo kim drugim osim nje da je ona željela. Možda niste ni razmislili o djetetu u smislu koliko će to uticati na vaš odnos, puno ljudi se zaleti. Ali je činjenica da kada ti partner pruža sve i poklapate se po pitanju energije i dinamike, teško da će i doći do toga da ti i imaš potrebu da izlaziš redovno sa društvom. Ako se ne poklapate, počneš provoditi vrijeme s drugima, a kod druge strane se javlja frustracija...

Mislim da su dejtovi potrebni svima, i ljudima koji tek uđu u vezu i onima koji su 30 godina u braku. Ja sam tip koji više voli sjediti kući, napraviti večeru i odmarati, ali isto tako da imam partnera koji ne želi na kafu, u planinu, u šetnju, ne bih to mogla. Razumijem da se ne može uvijek naći vrijeme i da je nekad bolje odmarati nego se dodatno umarati, ali da se baš nikad ne može napraviti vremena za dejt... Ne bih mogla. Nemam ništa protiv tvoje bivše žene. Ja vjerujem da vas je brak i dijete promijenilo i na majke uvijek pada veća odgovornost. Samo trebate da zajedno postavite pitanje da li će nešto biti drugačije i hoćete li provoditi kvalitetno vrijeme skupa prije bilo kakve odluke
Sve si lepo rekla. Pretpostavljam da me u neku ruku i razumes. Nisam ja od nje trazio da mi svakodnevno idemo negde ali ponekada da. Cisto da nam ne bude rutina ista, svakoga dana. Razumeo sam i da je umorna (radi u medicini) i sve ali da bas nikada ne mozes, bas je glupo nekako.

Sto se deteta tice, koliko god da sam ja otac, majka je brate majka. Najznacajnije bice na svetu. Ja to moram da priznam. Volim ja svoje dete, nema sta ne bih za njega ali kao sto rekoh, majka je majka. I ona mora da se voli,ceni i postuje.

A da cu uzeti vremena da razmislim, to sigurno hocu. I rekao sam joj, oci u oci, ne preko poziva i poruka. Hocu da je gledam u oci kao i ona mene dok razgovaramo.

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Coolio wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:27 pm
Capri wrote:
Ali si očekivao doručak ručak i večeru spremnu? Očekivao si čist stan i platu njenu da podijelite račune? Pored toga si i očekivao da djetetu ništa ne fali. I pored svega toga si očekivao ženu vedru i nasmijanu, željnu sladoleda i bureka. Pretpostavljam da ti ne radiš jer imaš vremena za izlaske do zore i spavanja do podne? Što je nisi odveo više puta u godini na odmor na kanarska ostrva u hotelu gdje je sve uključeno, da je malo pripaziš? Šta si ta ove tri godine naučio i zaključio? Ako se premišljaš , učini joj uslugu i pusti ženu na miru :)

Ko kaze da je nisam vodio? Doduse nisam na Kanarska Ostrava ali recimo jesam na Majorku, u Antaliju, Istanbul, Bagdad i da ne nabrajam dalje.

Nikada nisam ocekivao da ona kao zena mora biti kao neki vojnik za koju se zna da mora da cisti,pere,kuva. Bas naprotiv,uz nju sam naucio dosta toga i cesto joj pomagao.

Nije zeljna bureka nego je poenta price bila da se nesto desava, pa makar bila i ta sitnica, da nije monotono. Hteo sam reci da sd pod "izlaskom" nije podrazumevalo da potrosim 5000 eura i ostale gluposti.

Greska je i da sam cekao na njenu platu, moja je gotovo duplo veca. Pa samim tim greska ti je i da ne radim. Vec sam naveo da ne zelim da mi se zivot svodi na kucu i posao.

Inace ja em radim, em idem na trcanje, em treniram MMA, em izlazim, em svom detetu kao najvaznijem priustim sve u skladu sa mogucnostima. I ne zalim se. Postizem sve
Pa tebi onda ne treba niko! Koliko ti dan traje? 48 sati? Nemoguće mi je da sve ovo uspjevaš obzirom da si u Njemačkoj gdje su plate poprilično očajne a zarađivati puno možeš jedino ako radis dva posla. Priuštiš li djetetu vrijeme koliko i tvoja supruga?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Capri wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:51 pm
Coolio wrote:
Thu Jan 29, 2026 7:27 pm
Capri wrote:

Pa tebi onda ne treba niko! Koliko ti dan traje? 48 sati? Nemoguće mi je da sve ovo uspjevaš obzirom da si u Njemačkoj gdje su plate poprilično očajne a zarađivati puno možeš jedino ako radis dva posla. Priuštiš li djetetu vrijeme koliko i tvoja supruga?
Sve se moze kada se hoce.

Ne znam kome je ocajna plata u Nemackoj, nisam sreo takvog, moja je zadovoljavajuca. Ima onih sto uvek hoce vise ali dobro. Trcanje i trening nemam svakoga dana ali 3-4 nedeljno, da. Vikendom ne radim. A kada radim prepodne, odradim posao i trening dok mi je sin u skoli i OGS-u. Trcanje mi je pridvece pola sata. Kada idem popodne na posao, trcanje i trening su mi prepodne. Detetu priustim dosta vremena bas kao i zena.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Hoćeš joj buket svako jutro ako ti se vrati? :??

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Vjetar wrote:
Fri Jan 30, 2026 8:06 am
Hoćeš joj buket svako jutro ako ti se vrati? :??
Buket je standardan za Peace :)

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

I, šta je toliko strašno sa dosadom, generalno?

Ako je u vezi dosada, ko treba da izmisli zabavu tada? Muškarac ili žena? :D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Meni licno je nepojmljivo ako se sve i svaki dan svodi na isto. Meni je to monotono/dosadno. Sama pomisao da mi je svaki dan ista rutina,da se nista ne desava,niti menja u meni izaziva pometnju.

Muskarac ili zena, svejedno. Ja sam zeni uvek predlagao nesto ali sta god ja predlozio naislo je na negodovanje.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
kamo sreche,da je negodovala, kad si je prosio
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ti samo da je kontra od onoga sto ja kazem...Ni ne poznajes me da bi tako rekla...

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Sve u vezi našeg posla
    by Vanilla » » in Privreda
    45 Replies
    6727 Views
    Last post by Bella