zbilja. povracha mi se od tih, novina i njihovih izbora...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Nov 14, 2024 7:49 am
Nebitno da li je Beograd ili bilo drugi grad u svetu...Gde god da prosetas sresces lepseg/lepsu od ovih sto nam novine predstave kao najlepse na svetu i ostale budalastine...
Privlačni muškarci
Re: Privlačni muškarci
1
1
.............................................................................................
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
- Reactions: 208
Pa novina mora da se proda,oni uvek to senzacionalno objavljuju ... Te najprivlacniji automehanicar,.nejseksipilniji robijas,najsarmantnija apotekarka,eh sta bi ste da vas ona uhapsi,pogledajte kako izgleda ova policajka itd.itd.
Budalizam 21-og veka
Budalizam 21-og veka
a koja je to apotekarka
1
1
.............................................................................................
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Pojma nemam...Snimala se za tik tok i onda tako izadje u novinama...I idu naslovi ''Najseksipilnija novinarka'' , ''Da li bi ste kod nje po lekove'' i ostale budalastine...
Novina sve trpi...
Budalizam iliti debilizam je na snazi pa ga svim silama sprovode...
i kako ti ovo sve podnosish..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 10:45 amPojma nemam...Snimala se za tik tok i onda tako izadje u novinama...I idu naslovi ''Najseksipilnija novinarka'' , ''Da li bi ste kod nje po lekove'' i ostale budalastine...
Novina sve trpi...
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Odavno sam ja to svrstao pod "debilizaciju" tako da mi ne odvlaci paznjuBella wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 1:50 pmi kako ti ovo sve podnosish..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 10:45 amPojma nemam...Snimala se za tik tok i onda tako izadje u novinama...I idu naslovi ''Najseksipilnija novinarka'' , ''Da li bi ste kod nje po lekove'' i ostale budalastine...
Novina sve trpi...
Zvaka ba.. gdje siNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 11:29 pm
Odavno sam ja to svrstao pod "debilizaciju" tako da mi ne odvlaci paznju
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Ma da li me to svrstavas u srpski jet set ? Nemoj srece tiBella wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 4:59 amZvaka ba.. gdje siNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 11:29 pm
ushao si na 'mala vrata'..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Nov 21, 2024 3:45 amMa da li me to svrstavas u srpski jet set ? Nemoj srece tiBella wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 4:59 amZvaka ba.. gdje siNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 17, 2024 11:29 pm
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
... Zvaka ..evo jedan zgodan dechko
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Ovo nisu price za ljude vec samo za degenerike. U ove budalastine veruju ljudi sa IQ-om ravnim broju cipela koje nose. Sada i sama mozes videti kakvi likovi vode drzavu i kakva je ta drzava u kojoj su ovakvi vlast,kakvi su ljudi koji uzimaju sendvic i 2000 dinara da bi za ove glasali i kakva je uopste buducnost te zemlje sa ovakvima. Nista bolje nije ni u Bosni,ni u Crnoj Gori itd.
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 8:27 amOvo nisu price za ljude vec samo za degenerike. U ove budalastine veruju ljudi sa IQ-om ravnim broju cipela koje nose. Sada i sama mozes videti kakvi likovi vode drzavu i kakva je ta drzava u kojoj su ovakvi vlast,kakvi su ljudi koji uzimaju sendvic i 2000 dinara da bi za ove glasali i kakva je uopste buducnost te zemlje sa ovakvima. Nista bolje nije ni u Bosni,ni u Crnoj Gori itd.
eto. opisa ti narod koji izabra mog Trumpicha
- NecuZvakuHocuKusur
- Aktivan član
Bella wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 1:32 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 8:27 amOvo nisu price za ljude vec samo za degenerike. U ove budalastine veruju ljudi sa IQ-om ravnim broju cipela koje nose. Sada i sama mozes videti kakvi likovi vode drzavu i kakva je ta drzava u kojoj su ovakvi vlast,kakvi su ljudi koji uzimaju sendvic i 2000 dinara da bi za ove glasali i kakva je uopste buducnost te zemlje sa ovakvima. Nista bolje nije ni u Bosni,ni u Crnoj Gori itd.
Mozda sam opisao Ameriku,to ne znam ali 1000% sam opisao nase drzave.
jesi .. zavrshio si s nabrajanjem .. itd.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Nov 23, 2024 2:21 amBella wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 1:32 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Nov 22, 2024 8:27 am
Ovo nisu price za ljude vec samo za degenerike. U ove budalastine veruju ljudi sa IQ-om ravnim broju cipela koje nose. Sada i sama mozes videti kakvi likovi vode drzavu i kakva je ta drzava u kojoj su ovakvi vlast,kakvi su ljudi koji uzimaju sendvic i 2000 dinara da bi za ove glasali i kakva je uopste buducnost te zemlje sa ovakvima. Nista bolje nije ni u Bosni,ni u Crnoj Gori itd.
Mozda sam opisao Ameriku,to ne znam ali 1000% sam opisao nase drzave.
..no. ne bih se slozila s tvojim zapazanjima.. nije narod s niskim IQ. i da je presudan sendvich i koji dinar....vishe chinjenica je u njihovim glasovima... i nepredvidvi su .
.. i mi tu spadamo.. ti i ja i drugi. mada ja rijetko glasam. tj jednom sam.. .
evo naletih na ovog Hamasovca... pa ko che ga ozbiljno shvatiti i dati mu podrshku.. ko je on. m/ z/ ono.. ko..
da li ga je narod izabrao. nije... koji izbor ima taj narod. mozda jedan. da ih Amerika sve primi kod sebe. ima dovoljno zemlje.. i neka pomogne svojim prijateljima. da s proshire ... tako i ovi (izraili)iz Amerike.. da se presele tamo..